Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

4-stjernet gastro-ophold

På Benniksgaard Hotel får I et perfekt afsæt til dejlige dage i Sønderjylland med gastromiddag og morgenmad - pris for 2

Velkommen til slægtsgården

I finder let frem til Benniksgaard Hotel, der ligger 5 kilometer syd for Gråsten. Når I ankommer bliver I mødt af den smukkeste udsigt ud over Flensborg Fjord.

 

Indtil slutningen af det forgange årtusinde var slægtsgården Benniksgaard et ganske normalt landbrug med grise, køer, markbrug og hvad der dertil hører. Siden da er gården blevet forvandlet til et atmosfærefyldt 4-stjernet hotel, hvor sønderjysk charme og gæstfrihed møder idyl og afslappet stemning.

 

Fortiden kan stadig fornemmes i kroge og hjørner af de gamle bygninger. Stalden og stuehuset er i dag gennemrestaurerede, og her findes stedets hotelværelser, mens det gamle kornkammer er omdannet til mødelokaler. Annekset, kun 150 meter fra hotellet, holder til i en tidligere skole.

 

På Benniksgaard Hotel venter der jer et ophold i stemningsfulde omgivelser, og køkkenet står klar til at servere en 3-retters gastronomisk middag, som I sent vil glemme.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning

 • 1 overnatning i dobbeltværelse på Benniksgaard Anneks
 • Amuse-bouche
 • 3-retters menu efter køkkenchefens valg
 • Dejlig morgenbuffet
 • Massage (15 minutter i massagestole)
 • Voucher på 1 flaske vin til Fleggaard eller Calle

Normalpris 2176 kr. DEALpris 998 kr.

 

Ophold med 2 overnatninger

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse på Benniksgaard Anneks
 • Amuse-bouche
 • 3-retters menu efter køkkenchefens valg på ankomstdagen
 • Dejlig morgenbuffet
 • Massage (15 minutter i massagestole)
 • Voucher på 1 flaske vin til Fleggaard eller Calle

Normalpris 3554 kr. DEALpris 1398 kr.

 

I vælger det ønskede ophold, når I har trykket på 'KØB NU'-knappen.

 

Om Benniksgaard

I skal bo i annekset, kun 150 meter fra Benniksgaard Hotel, som hører under det 4-stjernede Benniksgaard Hotel. Her bliver I indlogeret på et behageligt, lyst værelse med eget badeværelse, fladskærm, Wi-Fi og parkering ved døren.

 

På Benniksgaard Hotels restaurant venter der jer en 3-retters gastronomisk middag, hvor køkkenet viser deres formidable evner i, hvordan et godt måltid med afsæt i det rustikke landkøkken og lokale råvarer skal sammensættes. Det er også her, at stedets dejlige morgenbuffet skal indtages. I kan roligt glæde jer.

 

Mange oplevelser i vente

Området omkring hotellet byder på masser af natur og rig mulighed for historiske oplevelser. Er vejret til det, så er det oplagt at gå en tur fra hotellet langs fjorden til Gråsten Slot, hvorfra der er en fantastisk udsigt over slotssøen til Gråsten By.

 

Der er heller ikke langt til Sønderborg, der hører til blandt landets hyggeligste handelsbyer. I området omkring Sønderborg kan I også mærke ånden fra 1864 og besøge både Historiecenter Dybbøl Banke og Dybbøl Mølle.

 

Sønderjylland har masser at byde på, og med et ophold på Benniksgaard Hotel, der får I det perfekte afsæt for at komme ud og opleve det.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage frem til 1. juni 2022. Check ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen. Der forekommer weekend- og højsæsontillæg - se længere nede. 

 

Tillæg

Bestilles eller aftales ved reservation og betales direkte til Benniksgaard Hotel. 

 

 • Weekendtillæg ved ankomst fredag og lørdag - 350 kr. pr. person pr. nat
 • Højsæsontillæg i periode01.03.2022 til 01.06.2022 - 350 kr. pr. person pr. nat

 

Reservation skal ske til Benniksgaard Hotel via info@benniksgaardhotel.dk eller tlf.: 74 65 09 49. Oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Benniksgaard Hotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Benniksgaard Hotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail