Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Rejse til Lanzarote

Lanzarote er perfekt til jeres næste solferie. I får op til 18 overnatninger på 4* hotel med masser af luksus - pris pr. person

En fortryllende ø

Lanzarote byder på et fortryllende vulkanlandskab, solskin og indbydende strande. Hvert år tiltrækker Lanzarotes unikke natur og skønne atmosfære rigtig mange besøgende, der hurtigt forelsker sig i øen.

 

Populært sagt er der to ”arkitekter”, der har sat sit helt særlige præg på Lanzarote: Moder Jord og César Manrique.

 

Moder Jord sørgede for imponerende landskaber, der på nogle tidspunkter mest af alt får øen til at minde om månen. Kunstneren César Manrique sørgede siden hen for, at arkitekturen passer lige til øen - de hvide huse og grønne vinduer gør øen endnu smukkere og skaber en skøn atmosfære. Det er ikke uden grund, at rigtig mange synes, at Lanzarote er den hyggeligste og mest smagfulde af De Kanariske Øer.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København – Lanzarote t/r
 • 10, 11, 17 eller 18 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Beatriz Costa (kat 4)
 • Morgenmad
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og Københavns lufthavn – ved bestilling mindst 60 dage før afrejse

 

Perioder og priser

 

Billund: 

 • Den 10. december 2021 (11 overnatninger)
  Normalpris 8.395 kr. DEALpris 3.999 kr. 
 • Den 4. januar 2022 (10 overnatninger)
  Normalpris 6.896 kr. DEALpris 3.999 kr. 
 • Den 4. januar 2022 (17 overnatninger)
  Normalpris 9.596 kr. DEALpris 5.999 kr. 

 

København:

 • Den 3. december 2021 (18 overnatninger)
  Normalpris 7.689 kr. DEALpris 4.999 kr. 
 • Den 10. december 2021 (11 overnatninger)
  Normalpris 7.789 kr. DEALpris 3.999 kr. 
 • Den 10. december 2021 (18 overnatninger)
  Normalpris 7.889 kr. DEALpris 6.499 kr. 
 • Den 4. januar 2022 (10 overnatninger)
  Normalpris 7.889 kr. DEALpris 3.999 kr. 
 • Den 4. januar 2022 (17 overnatninger)
  Normalpris 7.689 kr. DEALpris 5.999 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. dobbeltværelse. Det betyder, at du skal købe minimum 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Tilkøb 
Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours:

 • Opredning barn (2-12 år)
  DEALpris 2.999 kr.

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Hotel Beatriz Costa

Hotel Beatriz Costa & Spa ligger i skønne omgivelser i en stor, tropisk have. Her finder I nogle fantastiske omgivelser til ren afslapning – bl.a. de mange swimmingpools, hvor der både er en med jacuzzi og en kun til børn. Men det er ikke det hele – langt fra! For hotellet byder også på to tennisbaner, petanquebane, bueskydning og ikke mindst en minigolfbane. Her er altså et stort udvalg, både hvis I vil slappe af eller udfordre hinanden i løbet af ferien.

 

Hotellet ligger i rolige omgivelser, men får I lyst til en dag på stranden, kører der dagligt shuttlebus til Las Cucharas-stranden. I kan også tage trave-sandalerne på og gå lidt over den ene kilometer, der er til stranden. 

 

Selve hotellet er bygget op omkring den traditionelle, kanariske natur. På hotellet løber der flere steder små åer og vandfald, som skaber den helt rigtige, afslappende stemning. Vil I forkæle jer selv i løbet af ferien, har hotellet også sit eget SPA-område, og der er mulighed for at tilkøbe forskellige massagebehandlinger.

 

Sådan bor I
I bor på gode dobbeltværelser med eget badeværelse og terrasse. Alle værelser har aircondition, minibar (mod betaling), TV og telefon. 

 

Godt at vide
Klipklapper og shorts er ikke tilladt i restauranten under aftensmaden. Der kan forekomme støj fra underholdningen på hotellet.

 

Praktisk info

Tilkøb
Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours:

• Afbestillingsforsikring: 349 kr.
• Årsrejseforsikring: 299 kr.
• Transport til og fra hotel: 140 kr.
• Mad om bord på flyet: 190 kr.
• Bagage (15 kg t/r): 220 kr.

 

Flyinformationer:

 

Flytider - Billund

 • Afgang fra Billund kl. 09.35
 • Ankomst Lanzarote kl. 13.40
 • Afgang fra Lanzarote kl. 14.40
 • Ankomst Billund kl. 20.35

 

Flytider - København

 • Afgang fra København kl. 09.30
 • Ankomst Lanzarote kl. 13.45
 • Afgang fra Lanzarote kl. 14.40
 • Ankomst København kl. 20.45

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Reservation: 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset. Bemærk: Der er lukket i weekenden.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

 

Dette koster 500 kr. person. Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på Bravo Tours officielle katalogpriser samt eventuelle ekstra ydelser. Der er et begrænset antal pladser til rådighed pr. afgang, og der tages forbehold for udsolgte afgange.

 

Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Bravo Tours er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til din rejse, bedes du kontakte Bravo Tours.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til Bravo Tours rejseledere på stedet med det samme samt skriftlig henvendelse til Bravo Tours. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God rejse! 

 

Rejse til Lanzarote

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail