Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Hytteferie ved Vesterhavet

2 overnatninger i en topmoderne Vesterhavshytte på Henne Strand Camping & Resort - inkl. forbrug af el og vand samt slutrengøring - pris for 2

Den bedste hytteferie

Vil I opleve den bedste hytteferie? Så er et ophold på Henne Strand Camping & Resort svaret! Her får I den bedste af slagsen med deres topmoderne og helt nyrenoverede Vesterhavshytter. 

 

Tilbring nogle dejlige feriedage ved det altid forunderlige Vesterhav. Mærk vinden i håret, bestig klitterne, slap af og hyg jer i og ved hytterne. 

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i Vesterhavshytte for 2 personer
 • Morgenmad
 • Forbrug af el og vand samt slutrengøring

 

Om Vesterhavshytterne

Efter en imponerende forvandling står Vesterhavshytterne klar til at byde gæster velkommen til en dejlig ferie. Her kan I se frem til en stilren og topmoderne hytte. 

 

Hytterne har to soveværelser - et værelse med dobbeltseng og et med køjeseng. Derudover er der et hyggeligt køkken og et stort spisebord i fællesrummet. På badeværelset er der toilet, føn og afskærmet bruseniche.

 

Hytterne har desuden en overdækket terrasse med lækre møbler samt grill.

 

Ønsker I en hytteferie, hvor der er kræset for detaljen, så er Vesterhavshytterne et oplagt valg. 

 

Hvad I får med:

 • Service til 4 personer
 • Køkken med ovn, opvaskemaskine og køleskab med frys
 • TV
 • Toilet og bad
 • Dyner og puder*
 • Gratis WIFI


*Sengelinned skal medbringes eller kan alternativt lejes hos Henne Strand camping & Resort. Oplys dette ved reservation. Rygning i hytterne er ikke tilladt.

 

Praktisk info

Opholdet kan benyttes med ankomst alle dage til og med den 9. marts 2022. Det er dog ikke muligt at benytte opholdet i følgende periode: den 22. december 2021 til og med den 2. januar 2022

 

Tjek ind kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen, tjek ud skal senest ske kl. 10.00 på afrejsedagen.

 

Mulighed for tilkøb:

Tilkøb bestilles ved reservation og afregnes direkte med Henne Strand Camping & Resort.

 • Tapas med lokale specialiteter - 198 kr. pr. person
 • Mundgodt bestående af 1 flaske bobler og forskellige nødder/chips -195 kr.
 • Adgang til det nyåbnede vandland med sauna, spa, dampbad, infrarød sauna og oplevelsesbruser - 46 kr. pr. person pr. ophold

 

Reservation skal ske til Henne Strand Camping & Resort på tlf. 75 25 50 79 eller via post@hennestrandcamping.dk - oplys, at I er kunder ved Deal.dk, ønsket dato for ankomst, navn, telefonnummer, værdibevis-ID og kode.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i en Vesterhavshytte. Rabatten er baseret på Henne Strand Camping & Resorts listepriser, og der tages forbehold for udsolgte dage.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Henne Strand Camping & Resort er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Henne Strand Camping & Resort.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Henne Strand Camping & Resort

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail