Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Krydstogt til Norges fjorde

Kom på et fantastisk krydstogt fra København til Norges smukke og naturskønne fjorde i 2022. Betal kun depositum nu

Storslået tur i 2022

Lad krydstogtsskibet MSC Grandiosa tage jer med på en smuk og storslået tur i det norske fjordlandskab. Glæd jer til at opleve de smukt beliggende byer og til at nyde synet, når I sejler ind via de smukke fjorde. Selvom I befinder jer på et topmoderne skib, kommer I til at få naturoplevelser, man ellers kun tør drømme om. For der er ingen tvivl om, at den norske kyst er en eventyrlig oplevelse og hører til blandt de mest storslåede naturoplevelser i Skandinavien.

 

MSC Grandiosa er rederiets største skib og blev søsat så sent som i 2019 – og I kan roligt glæde jer til at gå på opdagelse blandt skibets mange muligheder. Læs meget mere om programmet og om MSC Grandiosa længere nede i teksten. 

 

Rejsen inkluderer:

 • 7 overnatninger i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet. Menuvalg eller buffet morgen, middag og aften
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram  
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltkahyt.

 

Afrejse den 22.-29. maj 2022

 • Indvendig Kahyt Bella: 
  DEALpris 5.990 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)
 • Indvendig Kahyt Fantastica:
  DEALpris 6.490 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)
 • Udvendig Kahyt Bella (begrænset udsigt):
  DEALpris 7.190 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)
 • Udvendig Kahyt Fantastica:
  DEALpris 7.990 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)
 • Balkonkahyt Bella: 
  DEALpris 9.190 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)
 • Balkonkahyt Fantastica: 
  DEALpris 9.990 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)
 • Balkonkahyt Aurea inkl. Easy drikkepakke*: 
  DEALpris 12.990 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)

 

Afrejse den 14.-21. august 2022

 • Indvendig Kahyt Bella: 
  DEALpris 6.290 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)
 • Indvendig Kahyt Fantastica: 
  DEALpris 6.790 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)
 • Udvendig Kahyt Bella (begrænset udsigt): 
  DEALpris 7.990 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)
 • Udvendig Kahyt Fantastica: 
  DEALpris 8.890 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)
 • Balkonkahyt Bella: 
  DEALpris 10.190 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)
 • Balkonkahyt Fantastica: 
  DEALpris 10.990 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)
 • Balkonkahyt Aurea inkl. Easy drikkepakke*: 
  DEALpris 13.990 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)


* Læs mere om drikkepakker længere nede.

 

Kahytskategorier – Bella, Fantastica og Aurea

Alle kahytskategorier er inklusiv helpension og den samme gode service. Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

 • Bedst beliggende kahytter
 • Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved bestilling
 • Gratis udbringning af roomservice ud fra gældende menu
 • Mulighed for morgenmad i kahytten

 

Ved tilkøb af Aurea får du samme ydelser som i Fantastica samt:

 • Easy drikkepakke
 • ”My Choice Dining” med flexible spisetider
 • Fri adgang til Aurea Spa og 60 min. massage
 • Fri adgang til eksklusivt soldæk
 • Badekåbe og tøfler i kahytten

 

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Oplevelser for livet

Jeres første anløb bliver byerne Geiranger og Hellesyltder beliggende i Geirangerfjorden. Stå tidligt op og nyd sejladsen ind gennem fjorden, der tager cirka halvanden time fra åbent hav og til ankomst. Både langs fjorden og omkring byerne kan I opleve et fortryllende landskab med stejle klippesider, der strækker sig flere hundrede meter op i luften. Undervejs passerer I de berømte vandfald De syv søstre og Frieren. Det er under opholdet muligt at besøge Europas dybeste sø Hornindalsvannet, der ligger i nærheden af Hellesylt. Hvert år kommer mange turister til Geiranger for at opleve den ubeskriveligt smukke natur i området, der i sandhed er fortryllende.

 

Sejlturen går nu retur til Ålesund, der ligger ved indgangen til Geirangerfjorden og som også er et utroligt smukt naturområde. Har I mod på det, så gå de 418 trin op ad trappen til Fjellstua og bliv belønnet med en fantastisk udsigt ud over den farverige by med de mange spir og ornamenter og de syv øer, den ligger på. Se også om I kan finde tid til at gæste byens akvarium, der både kan vise pingviner og mange andre havdyr frem.

 

MSC Grandiosa sejler nu videre til Flåm, der er en lille landby beliggende i den smukke Aurlandsfjord, der er en knapt 30 kilometer lang forgrening til Sognedalfjorden, der er Norges længste fjord. Glæd jer til en betagende tur, hvor I fra skibet kan opleve grønklædte klipper og høje vandfald. Vi anbefaler, at I tager en tur med Flåmbanen, der kører mellem Flåm og Myrdal – det er ganske enkelt en af de smukkeste togture i verden, hvor I fra toget kan nyde det vilde og bjergtagende fjordlandskab. I kan også besøge vikingelandsbyen Njardarheimr, hvor vikingetiden vækkes til live.

 

Fra Norges fjorde går sejlturen nu ned gennem danske farvande, før I ankommer til Kiels havn, hvor I kort før anløb kan se Kielerkanalens udløb. Netop havnen fylder meget i Kiel. Historisk set har værfterne altid fyldt meget i byen og store dele af den tyske flåde ligger her. Byen har en fantastisk bymidte med masser af butikker, restauranter og caféer – store dele af byen blev bombet under anden verdenskrig, så meget af bymidten fremstår moderne.

 

Efter at have besøgt Kiel bevæger I jer nu igen tilbage i danske farvande, hvor kursen er sat mod København, hvor I efter 7 gode dage fyldt med indtryk og noget af verdens flotteste natur kan få lov til at afmønstre.

 

Rejserute:

Dag 1: Afgang fra København kl. 18
Dag 2: På havet
Dag 3: Anløb ved Hellesylt/Geiranger Kl. 7-19 
Dag 4: Anløb ved Ålesund kl. 7–17
Dag 5: Anløb ved Flåm kl. 7-17
Dag 6: På havet
Dag 7: Anløb I Kiel kl. 9-19
Dag 8: Ankomst København kl. 8

 

image002.jpg

 

Skibet

MSC Cruises hører til blandt de førende krydstogtrederier. I skal sejle med MSC Grandiosa, der er et af rederiets nyeste skibe og blev søsat i slutningen af 2019.

 

I kommer derfor ombord på et skib med en unik indretning, et sofistikeret design og en mængde avanceret teknologi. Glæd jer til at opleve den imponerende arkade, der fungerer som hele skibets hjerte. I kommer til at bevæge jer rundt under en kæmpe LED-himmel, der i løbet af dagen skifter tema flere gange. Her kan I finde barer, butikker, restauranter og finde den samme stemning som i en ferieby på land.

 

MSC Grandiosa kan medbringe op til 6300 passagerer, der ikke kommer til at kede sig ombord - uanset om I ønsker at være aktive eller slappe af. Der er mulighed for at komme i biografen, følge dagens aktivitetsprogram, eller I kan glæde jer til at opleve skibets spaområde, hvor der er adgang til både thermalbade og sauna, samt mulighed for at tilkøbe forskellige behandlinger.

 

Om aftenen kan I gå til bords i hovedrestauranten, hvor buffeten bugner af lækre specialiteter. På MSC Grandiosa er der imponerende 11 restauranter og 20 barer, der alle byder på forskellige temaer. Efter maden kan I vælge at opleve en forestilling i skibets teater eller på den særlige Cirque de Soleil-scene. Og har I en spillefugl gemt i maven, så er der også mulighed for at besøge skibets casino.

 

Helpension

Jeres ophold ombord på MSC Grandiosa er inklusive helpension, hvor I har fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften. Hvis I ønsker det, har I også adgang til skibets hovedrestaurant, hvor I kan få en 3-5-retters menu serveret. Til aftensmaden har I fast spisetidspunkt og bord.

 

Drikkepakker
Der er inkluderet kaffe, te, juice og vand til morgenmaden i rejsens pris.

 

Yderligere drikkevarer kan købes efter behov, eller I kan vælge en af de fordelagtige drikkepakker. Disse bestilles hos Øster Lindet ved indløsning af jeres værdibevis. Pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller room service.

 

EASY PAKKEN dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl, et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke. 
Pris pr. person 1.680 kr.

 

EASY PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8 EUR eller 9 USD. Pakken inkluderer dine favoritcocktails frosne og klassiske, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10% rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter. 
Pris pr. person 2.310 kr.

 

PREMIUM EXTRA PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13 EUR eller 15 USD. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter. 
Pris pr. person 3.220 kr.

 

MINORS PAKKEN er til mindreårige (3-17 år) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice. 
Pris pr. person 770 kr.

 

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 

Børn u/18 år: 1.790 kr.
Voksne i Bella kahyt: 3.490 kr.
Voksne i Fantastica kahyt: 3.690 kr.
Voksne i Aurea kahyt: 7.490 kr.

 

Særlige forhold

Forbehold

På disse krydstogter til Norges fjorde med MSC Grandiosa tages der forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet MSC indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. Alle gæster over 11 år skal være færdigvaccineret senest 14 dage før afrejse for at komme ombord på skibet, mens børn 2-11 år skal kunne fremvise en negativ PCR-test, der er max 72 timer gammel ved ombordstigning. Ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye HEPA-luftfiltre af samme standard, som anvendes på hospitaler, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan læse meget mere om MSC’s sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, ligesom ekstra krav som f.eks. tvunget udflugt ved landgang kan blive stillet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Forsikringer

For at kunne deltage på et MSC krydstogt er det obligatorisk at have en rejseforsikring, som dækker COVID-19 relaterede risici. Forsikringen skal således dække ved forsinkelser, hjemtransport, karantæne, medicinsk hjælp, behandling på sygehus og andre omkostninger relateret til COVID-19. En bekræftelse på engelsk fra forsikringsselskabet skal medbringes. MSC tilbyder en dækkende forsikring til kr. 189 pr. person, som kan tegnes sammen med bestilling af rejsen hos Øster Lindet. Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 2008 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

Krydstogt til Norges fjorde i 2022

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail