Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ansigtsbehandling

Gør det bedste for dit ansigt med en professionel og omfattende ansigtsbehandling inkl. Diamantpeeling i Aalborg

Et ansigtsboost 

Gør noget godt for din hud med professionel ansigtsbehandling inkl. Diamantpeeling - så er du klar til efteråret i den friske og kolde vind. 

 

Behandlingen giver dig fastere, glattere og yngre hud med masser af glød.

 

Du får: 

 • Ansigtsbehandling inkl. diamantpeeling:
  • Afrensning af huden
  • Hudanalyse
  • Diamant peeling
  • Retning af bryn
  • Massage
  • Maske
  • Vejledning i brug af produkter

 

Behandlingen tager ca. 65 minutter. 

 

Om behandlingen

Med denne professionelle behandling booster du din hud og giver den nyt liv. Behandlingen virker bl.a. ved, at den blidt fjerner det yderste og tørre hudlag, der giver huden det grå og livløse udseende, du gerne vil undgå. 

 

Diamantpeelingen (hudslibning), der er inklusiv i behandlingen, er en af de mest effektive behandlinger inden for micro dermabration. Peelingen mindsker ar, rynker/linjer, forstørrede porer samt pigmentforandringer og stimulerer dannelsen af kollagen i huden.

 

Du vil opleve et mærkbart resultat allerede efter én behandling uanset hudtype. Bemærk dog, at behandlingen ikke er egnet til sart og sensitiv hud eller hud med svær akne.

 

Produkterne

I behandlingen bruges produktet Darphin, der er et fransk mærke, som arbejder med naturlige ingredienser og udtræk fra blomster og planter, hvilket betyder, at det også er fri for parabener, mineralske olier, ftalater og formaldehyd.

 

Planteekstrakterne er med til at konservere produkterne på en naturlig måde og til at give en ekstraordinær duftoplevelse, som stimulerer dine sanser og beroliger sindet - uden at virke overvældende.

Ansigtsbehandling i Aalborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail