Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Samsø Badehotel

Ophold med 2 overnatninger på det smukt beliggende Samsø Badehotel med solnedgangsudsigt over Kattegat - pris pr. person

Billedskøn og idyllisk

Gør jer klar til et idyllisk getaway, der giver jer en nydelsesrig pause fra hverdagen. Her får I nemlig et dejligt ophold - perfekt til den skønne efterårstid, der indbyder til afslapning og nærvær.

 

Midt i Samsøs billedskønne og idylliske natur finder I Samsø Badehotel Ilse Made. Omringet af den smukkeste natur og med kort afstand til vandet, danner badehotellet rammen for et
afslappende, fredeligt og hyggeligt ophold.

 

For badehotellet er det vigtigt, at I som gæster slapper af i eksklusive og kvalitetsrige omgivelser. Det lille og hyggelige badehotel bliver derfor løbende renoveret, så I er garanteret de bedste oplevelser og omgivelser - både ude og inde. 

 

Det servicemindede personale står klar til at byde jer velkommen og forkæle jer, så I får et par gode dage med udsigt til vand og natur.

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 2 overnatninger i det bedst tilgængelige værelse
  • Hotellets lækre brunchtallerken inkl. kaffe, te og most - serveres kl. 8-10

 

Bemærk: Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Hotellet ved kilden

Samsø Badehotel ligger på den smukke, sydlige vestkyst af Samsø og kun 500 meter fra den mere end 3000 år gamle helligkilde Ilse Made. Man kan i dag se det øverste af den gamle egetræsstamme, der er boret ned i sandet, hvor kilden befinder sig.

 

Øens bedste solnedgang kan nydes på den store terrasse, som vender mod vest. Her bydes der på kaffe eller drinks samt et tæppe, så I kan nyde aftensolen med hygge og ro.

 

I restauranten kan I nyde flere velsammensatte måltider. Køkkenchefen har en stor passion for økologi og det nordiske køkken. Med velsmagende og nøje udvalgte lokale råvarer, sammensætter han alle menuer perfekt afstemt efter årstiden. Der gøres meget ud af at servere maden i hyggelige omgivelser og med en imødekommende betjening. Restauranten ligger smukt med udsigt til vandet, og er blevet indrettet med nye møbler.

 

Om Samsø

Samsø er en af Danmarks smukkeste øer fyldt med afvekslende natur, nærværende ø-liv og masser af tid til at nyde nuet. Glæd jer til at gå en tur langs vandet, hvor I kan skue ud over bølgerne og i det fjerne Fyn, Sjælland og Jylland, alt efter, hvilken del af kysten I går ved.

 

I kan også roligt se frem til at sætte jer i bilen og køre langs de små landeveje og nyde øens fantastiske natur.

 

Gør for eksempel holdt ved Issehoved, Samsøs nordligste punkt. Issehoved er en betagende sandodde, der stikker ud fra det overdrev, der udgør Nordby Bakker. De fredede bakker stikker op til 64 meter i vejret og giver en fantastisk udsigt over både Kattegat og Samsø.

 

Sæt farten lidt ned, når I igen kører sydpå, og nyd synet af Hjortholm og de andre småøer øst for Samsø, og Sælvig og Mårup Vig vest for øen.

 

Slut turen af med en tur til den gamle færgehavn Kolby Kås, der i dag fungerer som lystbådehavn - og nyd den afslappede atmosfære, der findes her.

 

Eller find jeres egen rute. Der er nok at se.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle åbningsdage frem til og med den 12. november 2021. Hotellet lukker ned for vinteren d. 14. november. Tjek ind kan ske kl. 15-17 på ankomstdagen på ankomstdagen, tjek ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med hotellet:

  • Tillæg for overnatning fredag og lørdag: 400 kr. pr. værelse pr. nat
  • Tillæg for enkeltværelse: 350 kr. pr. person pr. nat

 

Reservation skal ske online. Gør opmærksom på, at I er kunder ved Deal.dk, ønsket ankomstdato, værdibevis-ID m.m.

 

Der er rift om opholdene, specielt i weekenderne, så reserver gerne opholdet hurtigst muligt og eventuelt med flere mulige ankomstdatoer, når I forespørger på disse. Så vil Samsø Badehotel forsøge at imødekomme jeres ønsker bedst muligt.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Samsø Badehotel Ilse Made. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Samsø Badehotel Ilse Made er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Samsø Badehotel Ilse Made.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og
kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Samsø Badehotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail