Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Løgstør Badehotel

Vælg mellem 2 ophold ved skønne Limfjorden, der inkluderer aftenmenu, morgenbuffet og eftermiddagskaffe - pris for 2

Betagende badehotel

Besøg det 165 år gamle Løgstør Badehotel - Hotel Du Nord, der ligger på havnefronten i den hyggelige nordjyske by Løgstør med en betagende udsigt over Limfjorden. Det er velbevaret og -renoveret, så det i dag fremstår i pæn og charmerende maritim stil. Hotellets værelser er lyse og personligt indrettet, alle med eget bad/toilet, fladskærms-TV og gratis internet. Flere af værelserne har smuk udsigt over havnemiljøet og Limfjorden.

 

I hotellets restaurant kan I nyde den gode mad med udsigt over Limfjordens vande, og når I er mætte og glade kan I slentre en tur på den charmerende havnefront.

 

Løgstør er kendt som Nordjyllands Muslingeby, og her går gastronomi, kunst, kultur, musik og historie op i en højere enhed. I byen kan du gå på opdagelse i gamle gader med små huse bygget til 1800-tallets fiskere og sømænd, og se byens maritime historie udfolde sig.

 

Løgstør byder på oplevelser både til lands og til vands, og med et ophold på Løgstør Badehotel - Hotel Du Nord har du et godt udgangspunkt for at se nærmere på en af Danmarks absolut skønneste egne.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning

 • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt
 • 3-retters aftenmenu i Restaurant Frederik den VII
 • Kaffe/te med sødt efter middagen
 • Stor dansk morgenbuffet

Normalpris 1797 kr. DEALpris 760 kr.

 

Ophold med 2 overnatninger

 • 2 overnatninger i charmerende dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt begge dage
 • 2-retters aftenmenu i Restaurant Frederik den VII (dag 1)
 • 3-retters aftenmenu i Restaurant Frederik den VII (dag 2)
 • Kaffe/te med sødt efter middagen begge dage
 • Stor dansk morgenbuffet begge dage

Normalpris 3494 kr. Dealpris 1199 kr. 

 

Bemærk. Der betales weekendtillæg ved ophold fredag og lørdag, og der betales tillæg på udvalgte datoer i julefrokostsæsonen - se mere under praktisk info.

 

Om restauranten

På hotellets restaurant, Restaurant Frederik den VII, er personlig betjening og glæden ved kulinariske oplevelser og årstidernes bedste råvarer en selvfølge. Her serveres dejlige klassikere fra det danske køkken som f.eks. byens bedste og største wienerschnitzel med det hele, stegt flæsk ad libitum og den uundværlige bøf bearnaise. 

 

Når vejret tillader det, serverer de også mad på deres fortovsrestaurant med den smukkeste og mest betagende udsigt over Limfjorden. 

 

Oplevelser

Under jeres ophold anbefaler vi, at I giver jer tid til at nyde en vandretur på havnen, tage en snak med de lokale fiskere og besøge det hyggelige Limfjordsmuseum, Det Maritime Oplevelsescenter eller Glenholm Vingård, der er beliggende kun få kilometer fra hotellet. Det er også i Løgstør, at I finder vikingeborgen Aggersborg mod nord og Vitskøl Kloster mod syd.

 

Handelsliv

Handelslivet byder på alt fra specialbutikker med lækre nordjyske fødevarespecialiteter til et kæmpestort udvalg i alt, hvad hjertet måtte begære af tøj, sko med mere.

 

Der er også et væld af fysiske udfoldelsesmuligheder. Skov, fjord og hede appellerer alle til udendørsaktiviteter. Der er uspoleret natur på fantastiske Livø med alle sælerne, prægtige heder, stilfærdige sejlture, dybe slugter og høje skrænter.

 

Kanalen - ét af Nordjyllands Syv Vidundere  
Og så er der Frederik den VII's Kanal, Limfjorden og Limfjordsmuseet med det maritime oplevelsescenter. Kanalen er udnævnt til et af Nordjyllands Syv Vidundere og er med sine 4,4 kilometer museets største "museumsgenstand".

 

Men den er mere end det. Den er levende historie og kan opleves enten ved at gå turen eller tage med på en guidet sejltur med Limfjordsmuseets turbåd Grevinde Danner. På Limfjordsmuseet er der en ny, stor udstilling, som i 2009 blev nomineret til den danske museumspris. 

 

Praktisk info

Ankomst er mulig på alle åbningsdage til og med den 30. april 2022 , dog ikke nytårsaften. Tjek ind er mulig fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og tjek ud skal senest ske kl. 10.00 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med hotellet.

 • Weekendtillæg ved ophold med overnatning fredag eller lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ankomst/ophold på julefrokostdagene d. 13., 20. og 27. november samt 4. og 11. december: 600 kr. pr. værelse pr. nat
 • Det er muligt at opgradere til andre værelsestyper. Muligheder og priser fremgår af hjemmesiden, når du booker dit ophold


Bemærk: Opholdene indeholder kun slutrengøring.

 

Reservation skal ske online via www.hotel-dunord.dk/deal. Bemærk: Ved reservation via telefon opkræves et gebyr på 100 kr.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på  Løgstør Badehotel. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og  Løgstør Badehotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Løgstør Badehotel på hotel@hotel-dunord.dk.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Løgstør Badehotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail