Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Jul i Korsbæk på Bakken

Kom i ægte julestemning på denne tur, der tager dig på en rejse ind i Lise Nørgaards elskede klassiker, Matador - pris pr. person

Magisk vinterland

Glæd dig til julehygge og nostalgi, når vi byder velkommen til jul i Korsbæk. Her vil du opleve et fantastisk lys, når julefreden sænker sig over den folkekære by, og komme i rigtig julestemning, mens du bliver betaget af omgivelserne.

 

Danmarks ældste forlystelsespark Bakken er pyntet op til jul, og den smukke dyrehave er blevet forvandlet til et magisk vinterland. Her finder du boder med lækre fristelser i skønne omgivelser - og der er julestemning for alle pengene, når Pjerrot tryller foran sit hus, og julemanden hilser på store og små.

 

Du får:

  • Juletur til Korsbæk på Bakken søndag den 5. december 2021

 

Turen inkluderer:

  • Bustransport t/r
  • Besøg på julemarked på Bakken
  • Rundvisning på "Jul i Korsbæk"
  • Gløgg i Korsbæk
  • Julemiddag
  • Eftermiddagskaffe
  • Rejseleder på turen

 

Opsamling

Der er mulighed for at blive samlet op i Horsens, Fredericia, Middelfart og Odense.

 

Opsamlingstider:

Kl. 07.30 - Afkørsel 56, Lund, Q8-tank
Kl. 08.05 - Fredericia, Rema 1000 ved Strevelingsvej
Kl. 08.15 – Afkørsel 58 B, Rasteplads Middelfart
Kl. 08.50 - Odense ved Rosengårdscenter og Shell

 

Hjemkomst ca. kl. 20.00 (Horsens)

 

Bemærk: Opsamlings- og hjemkomsttidspunkter er vejledende, og der tages forbehold for ændringer.

 

Program for dagen

Ved ankomsten starter I med julemiddag i den hyggelige Jernbanerestaurant, som er smukt pyntet op i anledning af højtiden. Her nyder I en dejlig julemiddag med and - og naturligvis risalamande. Mon ikke overtjener Olsen vil være til stede i restauranten og tage godt imod alle indbyggerne fra Korsbæk? I er budt velkommen indenfor, og duften i restaurationen vidner om, at her serveres klassisk julemad.

 

Efter middagen vises I rundt i Korsbæk og hører om julen på den tid. Rundvisningen slutter med et dejlig glas julegløgg, mens I oplever Matadors univers med en skøn julefest, hvor de nostalgiske omgivelser får jer i julestemning. Masser af julelys, duften af friskbagte småkager og julegodter samt et smukt pyntet juletræ i Algade danner rammen om et juleeventyr. 

 

Undervejs vil der blive lidt til at gå på opdagelse på egen hånd på Bakkens julemarked, som er placeret rundt i gader og stræder. Der er pyntet op med julelys, gran og julepynt, der nok skal få jer i en magisk julestemning.

 

Det med småt

Værdibeviset fungerer som din billet, og du møder blot op på det valgte sted og på det tidspunkt, som står på dit værdibevis.


Der er et begrænset antal pladser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte afgange. GIBA Travel forbeholder sig ligeledes ret til at annullere turen ved for få tilmeldte.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der dermed ikke er mulighed for at annullerer købet.

Juletur til Korsbæk på Bakken

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail