Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

I hjertet af Slesvig ♥

NYHED: Nyd skønne dage i Slesvig, når Alter Kreisbahnhof byder på 2 overnatninger m. middag og morgenmad - pris pr. person

Nyhed på Deal.dk

I centrum af Slesvig, mellem Flensborg og Kiel, ligger dette stilfulde hotel, som Deal.dk nu for første gang inviterer indenfor hos. Som navnet antyder, ligger Alter Kreisbahnhof i en fredet og historisk banegård, som i 2004 blev ombygget til hotel og lige siden har taget venligt imod mange danskere.

 

Herfra kan I opleve historiens vingesus og se seværdigheder som den imponerende St. Petri-domkirke eller Gottorp Slot med den smukke barokhave.

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 2 overnatninger
  • Velkomstdrink
  • 3-retters middag efter køkkenchefens anbefaling (en aften)
  • Morgenmad alle dage
  • Gratis parkering
  • Gratis wi-fi

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Hotel Alter Kreisbahnhof 

Alter Kreisbahnhof ligger centralt i Slesvig og kun 300 meter fra badestranden ved Slien. I 2014 blev hotellet gennemrenoveret, og der er løbende blevet udvidet med flere værelser, så hotellet i dag har 32 værelser, der alle fremstår moderne og er udstyret med gratis wi-fi, tv, bad og hårtørrer.

 

Hotellets restaurant, hvor I skal nyde den 3-retters middag, anvender kun hjemmelavede og lokale ingredienser fra nærområdet uden unødvendige tilsætningsstoffer. På menukortet findes også mange delikate specialiteter, og menuen er sæsonpræget, så alle ingredienser er friske. Når vejret er til det, er det oplagt at nyde middagen på terrassen, der har en smuk udsigt til domkirken i Slesvig.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig alle ugens dage til og med den 30. december 2022. Check in kan se fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11.00 på afrejsedagen.

 

Tilkøb (bestilles og betales direkte med Vindrose Rejser):

  • Ekstra opredning inkl. middag og morgenmad: 895 kr. pr. person for 2 overnatninger
  • Ekstra overnatning inkl. morgenmad: 795 kr. pr. person pr. nat
  • Det er muligt at medbringe kæledyr (bookes ved bestilling)

 

Reservation skal ske til Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk eller på tlf.: 33 13 52 23 inden for 14 dage efter købet. Husk at oplyse værdibevis-ID, den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Vindrose Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Vindrose Rejser.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

  

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hotel Alter Kreisbahnhof

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail