Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Varme og velvære

Få balance i krop og sjæl med 75 minutters varmende hotstone massage hos Clinique Nostalgi i Snekkersten

Varm og afstressende massage

Tag en pause og kom indenfor hos Clinique Nostalgi til en varm og dybdegående hotstone massage.

 

Med denne deal kan du glemme alt om stress, bekymringer og ubehag. Der er nemlig kun plads til ren nydelse og komplet afslapning, når du lægger dig til rette på briksen hos Clinique Nostalgi.

 

Du får:

  • 75 minutters hotstone massage

 

Hvad er hotstone massage?

Hotstone massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Lavastenene bliver lagt på kroppens chakra punkter, som helende og energigivende.

 

Behandlingen beroliger nervesystemet og skaber balance i kroppens energisystem. Varmen fra stenene breder sig langsomt til hele kroppen, og trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger. Hotstone massage har stor effekt på myoser og ledsmerter, og du behandles mens du befinder dig i en meditativ tilstand. Behandlingen har vidunderlig virkning på kroppen både fysisk og psykisk.

 

Massagen bliver udført i 100 % ren mandelolie, der bliver varmet op og påført i lange blide strøg, som får kroppen til at slappe fuldstændig af.

 

Under massagen vil du mærke, hvordan musklerne afspændes, mens du bliver så afslappet, at du nærmest bevæger dig ind i en meditativ tilstand.

 

Gode råd før og efter massagen

  • Tag gerne et varmt bad, inden du kommer - om muligt
  • Drik rigeligt med vand efter massagen
  • Afsæt god tid til dig selv før og efter massagen
  • Massagen kan arbejde i kroppen i dagene efter behandlingen, så husk at være opmærksom på de signaler, din krop fortæller dig

 

Clinique Nostalgi

Birgitte, der driver klinikken, er blandt andet uddannet psykoterapeut og arbejder ud fra et holistisk menneskesyn. Det betyder, at mennesket betragtes som én organisme, hvor det psykiske, kropslige, følelsesmæssige, spirituelle og sociale liv gensidigt påvirker hinanden.

 

God fornøjelse!

Hotstone massage i Helsingør

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail