Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Juleoplevelser i Prag

Tag med på en spændende togrejse til juleudsmykkede Prag inkl. byvandring, ølsmagning og en god middag - pris pr. person

Unik rejse til Prag

Glæd dig til en spændende togrejse gennem Tyskland og Tjekkiet til Prag, hvor du undervejs oplever det varierende landskab fra togets vinduer. Hele rejsen er tilrettelagt i et roligt tempo, så alle kan følge med.

 

I Prag bliver du budt velkommen af Mondo Travels danske samarbejdspartner, som tager hånd om dig under hele opholdet. Rejselederen hjælper dig også med at finde det dejlige lejlighedshotel, hvor du skal bo - tæt på Namesti Míru pladsen, hvor du også finder et af byens hyggeligste julemarkeder.

 

I turen er der inkluderet en spændende byvandring til fods og med offentlig transport. Den danske rejseleder sørger for, at du bliver godt kendt med byen, og selvom du måske har været i Prag før, så er det helt sikkert, at du får noget nyt med hjem. Rejselederen kender nemlig byen godt, og du får vist nogle steder, som den almindelige turist ikke lige finder.

 

Rejsen inkluderer:

 • Togbillet fra Danmark til Prag t/r
 • Pladsbillet på toget
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger på 3* Hotel Orion
 • 4 x morgenmad (dag 2-5)
 • 1 x frokost inkl. en øl eller sodavand (dag 2 i forbindelse med udflugt)
 • Byvandring til fods (dag 2)
 • Besøg på mikrobryggeri med ølsmagning
 • Dansktalende rejseleder i Prag

 

Bemærk: Der er mulighed for at stå på toget i København, Odense, Fredericia, Kolding, Aarhus eller Aalborg. Afrejsedestination oplyses hos Mondo Travel ved bestilling af rejsen.

 

Vælg mellem følgende rejseperioder og værelsestyper:


Den 29. november - 3. december 2021:

 • Dobbeltværelse - DEALpris 4.295 kr.
 • Enkeltværelse - DEALpris 5.095 kr. 

 

Den 6. december - 10 december 2021:

 • Dobbeltværelse - DEALpris 3.995 kr.
 • Enkeltværelse - DEALpris 4.795 kr.

 

Priserne er pr. person, og der skal derfor købes to værdibeviser, hvis du ønsker at bo på dobbeltværelse.

 

Program for turen

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du starter tidligt fra Danmark med at sætte kursen mod Tjekkiet. Alt afhængig af hvor du står på toget i Danmark, vil der være et par stop undervejs til Prag.

 

Fra togets vinduer nyder du det varierende landskab, som toget kører igennem. Nyd en god kop kaffe, mens du slapper af med en god bog. Dagen igennem kører du ned gennem Tyskland og videre ind i Tjekkiet.

 

Sidst på eftermiddagen ruller toget ind på hovedbanegården i Prag, og her møder du den danske rejseleder, som tager dig med til dit hotel. Du kører med lokal transport fra hovedbanegården til dit hotel, og her følger rejselederen med. Rejselederen er også behjælpelig med at tjekke ind på hotellet og svarer gerne på spørgsmål omkring dit ophold.

 

Efter du har fået dit værelse, er resten af aftenen til egne eventyr. Spørg eventuelt rejselederen om forslag til en god restaurant.

 

Måltider: ingen.

  

Dag 2: Byrundtur i Prag

Efter en god nats søvn og en dejlig morgenmad, mødes du med rejselederen, og sammen indtager I Prag.

 

Turen starter med offentlig transport til Wenzelspaldsen. Herfra går turen forbi byens kendte seværdigheder, og mens rejselederen levende fortæller om byen, lader du dig fortrylle af de mange smukke bygninger. Rejselederen er godt kendt, og du kommer gennem små gader og stræder, som den almindelige turist ikke lige vil finde. Undervejs krydrer rejselederen turen med gode historier og fakta om Prag.

 

Midtvejs på turen er der en god frokost på en lokal restaurant. Her bliver der serveret en traditionel tjekkisk menu, som består af dagens suppe, gullasch med brødknödel og evt. kartofler. Hertil en sodavand eller et godt glas tjekkisk øl.

 

Efter turen er resten af dagen og aftenen til egne eventyr. Nyd den juleudsmykkede by og de dejlige julemarkeder. Spørg gerne rejselederen om tips og ideer til gode oplevelser på egen hånd.

 

Måltider: Morgenmad og frokost inkl. en øl eller sodavand.

 

Dag 3: Aftenudflugt med ølsmagning og middag

Glæd dig til at besøge Prags historiske centrum og den gamle bydel, hvor de mange julemarkedsboder er stillet op. Her kan du nyde en dejlig og hyggelig dag - og du kan ikke undgå, at blive smittet af julestemningen.

 

På markedet finder du en masse spændende varer inden for kunsthåndværk og meget andet, så der er helt sikkert mulighed for at finde årets julegaver. Der er også rig mulighed for at prøve en masse forskellige kulinariske specialister.

  

Sidst på eftermiddagen mødes du med rejselederen, som tager dig med til et nærliggende mikrobryggeri. Afstanden er kort, så den tilbagelægges til fods. Du får en grundig introduktion til den tjekkiske ølproduktion, og du får mulighed for at smage på fire håndbryggede øl. Rejselederen vil fortælle lidt om hver øl, mens der skåles i de liflige dråber.

 

Bagefter serveres en lækker middag med 2 glas fra ølsmagningen.

 

Måltider: morgenmad og middag inkl. 2 glas øl.

 

Dag 4: Fridag i det juleudsmykkede Prag

Nyd en dejlig dag i Prag, hvor du kan tage på egne eventyr. Højt over byen finder du den flotte Skt. Vitus-katedral, som er kendt for de smukke glasmosaikker. Den er besøg værd, ligesom Prag-slottet også er det. Du kan også gå på opdagelse i nogle af de gader omkring borgmuren, hvor der findes flere forskellige butikker. Måske er det her, du finder nogle gode julegaveideer.

 

Om eftermiddagen kan du spadsere en tur langs med Moldaufloden, som løber gennem Prag. Her er der også mulighed for at tage en sejltur på floden, så du rigtig kan opleve byen fra vandsiden.

 

Om aftenen kan du udforske Prags ældste bydel Male Strana, hvor du kan opleve den flotte juleudsmykning. Find en god restaurant og nyd en god middag.

 

Måltider: morgenmad.

 

Dag 5: Hjemrejse

Efter en tidlig morgenmad tjekker du ud fra hotellet. Her venter toget, som sætter kursen nordpå mod Danmark.

 

Efter et par stop undervejs ankommer du til Danmark først på aftenen efter nogle spændende dage i Prag.

  

Måltider: morgenmad.

 

Om selve togrejsen

Fra Danmark kører du med DSB til Hamborg. Her skifter du til Deutsche Bahn eller CD, som er henholdsvis Tysklands og Tjekkiets svar på DSB. Alt afhængig af hvor du står på i Danmark, vil der være et eller flere skift undervejs til Prag. Rejsen er planlagt således, at der er god tid til at skifte tog, så du behøver ikke at være nervøs for, at du ikke når din videre forbindelse.

 

Pladsbillet på 2. klasse er inkluderet i rejsens pris.

 

At rejse med tog er en afslappende måde at lade sig transportere på i forhold til fly. Du skal ikke stå i kø i lufthavnen, vente på din bagage eller stresse med at nå din gate til tiden. Du er heller ikke klemt inde på et sæde i et fly sammen med mange andre rejsende, men på toget kan du frit bevæge dig omkring og strække din ben; og så er udsigten fra togets vinduer mere spændende end fra vinduet i et fly.

 

Når du kommer frem til din destination, behøver du ikke stå i kø for at få din bagage eller vente på at få en taxi. Med toget kører du direkte ind til centrum af byen, hvorfra du let kan spadsere, med din bagage, til dit hotel.

 

Selvom en togrejse tager længere tid end en flyrejse, så er togrejsen meget mere end bare transport fra A til B. Togrejsen er en stor del af hele den samlede rejseoplevelse, og så er det ikke nær så stressende som en flyrejse kan være.

 

Togtider

Togtider ved afrejse fra København:

 

Togtider - Udrejsen:

Afgang

Ankomst

København - Hamborg

07:26

12:04

Hamborg - Berlin

12:19

14:55

Berlin - Prag

15:16

19:36

Togtider - Hjemrejsen:

Afgang

Ankomst

Prag - Berlin

08:26

12:42

Berlin - Hamborg

13:03

15:32

Hamborg - København

16:54

21:33 

 

Ret til ændringer i togtider forbeholdes.

 

Hotel Orion***

Glæd dig til at bo på et hyggeligt hotel, som ligger i det rolige kvarter Vinohrady. Ikke langt derfra ligger Namesti Míru pladsen, hvorfra der er gode forbindelser med metro og sporvogn til det meste af byen. I området findes gode, lokale restauranter, og området er desuden et eftertragtet beboelsesområde.

 

Hotellet har 26 rummelige og veludstyrede lejligheder. Der er gratis wi-fi, og alle lejligheder har gode køkkenfaciliteter, hvis du selv vil lave mad. Der er derudover køleskab og kaffemaskine til rådighed.

 

Læs mere om hotellet her.

Prag med tog

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail