Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Lidt ekstra selvforkælelse

Besøg Clinique Cecilia på Hjallesevej i Odense og bliv forkælet lidt ekstra. Vælg mellem tre skønne behandlinger

En velfortjent pause

Tag en velfortjent pause og se frem til ekstra selvforkælelse. Clinique Cecilia byder dig varmt velkommen indenfor i klinikken. Her har du mulighed for at vælge mellem tre behandlinger, der både vil gavne dit indre og ydre.

 

Vælg mellem:

 • Ansigts-akkutrykpressur-massage - 30-45 minutter
  Normalpris 300 kr. DEALpris 180 kr.
 • Hotstone-massage af ryg, nakke og skuldre - 30-45 minutter
  Normalpris 300 kr. DEALpris 180 kr.
 • Wellness-helkropsmassage - 45-60 minutter
  Normalpris 400 kr. DEALpris 239 kr.

 

Eventuelt tilkøb

Såfremt du er tilfreds med din behandling og ønsker flere massagebehandlinger hos Clinique Cecilia, så er der mulighed for at købe et klippekort med 3 klip og få 10 % rabat i forbindelse med indløsningen af værdibeviset. Dette aftales og afregnes direkte med klinikken.

 

Om ansigts-akkutrykpressur-massage

Ansigts-akkutrykpressur stimulerer blodcirkulationen i hele kroppen, så du kommer til at fungere bedre - både fysisk og psykisk.

 

Ligesom dine fødder har bestemte zoner, som hele din krop påvirkes af ved tryk, er dit ansigt også fyldt med sådanne zoner. Dit ansigt er blot mere følsomt grundet dets flere nerveender, hvorfor ansigtszoneterapi fremfor trykpåvirkninger på fødderne giver en større effekt og stabilitet til din krop.

 

Behandlingen giver dig afslapning og velvære, og den er gavnlig på flere områder - f.eks. ved:

 • Stress
 • Tankemylder
 • Hukommelsesproblemer
 • Koncentrationsbesvær
 • Søvnproblemer
 • Hovedpine
 • Svimmelhed
 • Spændinger i nakke
 • Spændinger omkring kæbe, ører og øjne

 

Behandlingsformen har en positiv effekt på mange forskellige mennesker - også særligt sensitive personer, personer med nerveskader/forstyrrelser og børn med diagnoser.

 

Som bonus kan akkutrykpressur virke rynkereducerende på grund af den øgede blodtilførsel til ansigtet.

 

Om hotstone-massage

Massageformen stammer oprindeligt fra indianerne. Sten har været brugt i generationer til healing, wellness og behandling af stammens medlemmer og bruges nu i det moderne samfund. Hotstone-massage er ideel til at hjælpe klienten af med stress og søvnløshed, samt som wellness- og spabehandling.

 

Wellness-helkropsmassage

Wellness-massagen er blid i forhold til de andre massageformer, men er stadig baseret på de effektive principper fra den fysiurgiske massage. Massøren masserer med lange dybe og rolige strøg, som afspænder musklerne gradvist.

 

En wellness-massage er derfor til dig, som ønsker følelsen af ren afslapning og velvære, og som nemt bliver øm af massage, men som stadig gør godt for kroppen.

 

Wellness-massagen kan også være ideel i forbindelse med starten på weekenden eller ferie, hvor du gerne vil gøre noget ekstra godt for sig selv.

 

Wellness-massage er til dig, som:

 • Trænger til velvære og en afslappende pause fra hverdagens stress og jag
 • Søger den ultimative mentale afspænding
 • Føler at massage generelt kan være lidt ubehageligt og din krop nemt bliver øm
 • Døjer med stress og depression

 

Velkommen hos Clinique Cecilia

Cecilia er certificeret som spirituel mentor, yoga, energihealer, coach/seer/clairvoyant/kanalmedium med afdødekontakt, kropsterapeut og massage, husrensning og astrologi.

 

Fra det øjeblik du træder ind ad døren hos Cecilia, bliver du taget godt af. Cecilia er et meget kærligt, omsorgsfuldt og empatisk menneske.

 

Cecilia kombinerer ofte de tre behandlingsformer, meditation, healing og massage, da dette giver en god effekt. Man får en enorm ro i kroppen, der får nervesystemet til at falde til ro.

 

Du kan lade dig inspirere på klinikkens Facebookprofil. Læs også artiklen om Clinique Cecilia, der blev bragt i Ugeavisen i maj 2021. 

Clinique Cecilia på Hjallesevej

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail