Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Julerejse til München

Togrejse gennem Tyskland til juleudsmykkede München - inkl. 4 overnatninger på 4-stjernet hotel samt byvandring - pris pr. person

Ta' toget til jule-oplevelser

På denne tur kan du glæde dig til at besøge mere end 30 julemarkeder i München. Det største af dem hedder Christkindlmarkt og er byens hovedattraktion. På markedet finder du mere end 150 boder, som har et stor udvalgt af varer. Her finder du alt fra honninghjerter til julekugler og meget mere.

 

Du bor centralt og i gåafstand til byens mange butikker, seværdigheder og restauranter, og der er god tid til at opleve den imponerende juleudsmykkede by på egen hånd.

 

Hvis du vil have flere oplevelser, kan du eventuelt tage toget nordpå til Nürnberg, som nok mest er kendt for restopgøret efter 2. verdenskrig som fandt sted her. Byen er dog kendt for meget mere end det. Her finder du flotte bindingsværkshusene, hyggelige små butikker, åbne pladser og gamle krogede middelalderlige gader. Byen har et af Europas flotteste julemarkeder, som også er et besøg værd.

 

Glæd dig til en spændende togrejse til det sydlige Tyskland, hvor programmet står på storbykolorit og spændende kulturoplevelser krydret med ægte, tysk julestemning. Læs meget mere herunder. 

 

Rejsen inkluderer (pr. person):

 • Togbillet fra Danmark til München t/r
 • Pladsbillet til toget
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i München på 4* Arthotel ANA Diva
 • 4 x morgenmad (dag 2-5)
 • Frokost (dag 2)
 • Byrundtur i München til fods 
 • Engelsktalende lokalguide på byrundturen

 

Priserne gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du købe et værdibevis til rejsen for 1 person - se nedenfor.

 

Bemærk: Der er mulighed for at stå på toget i København, Odense, Fredericia, Kolding, Aarhus eller Aalborg. Afrejsedestination oplyses hos Mondo Travel ved bestilling af rejsen.

 

Perioder, priser og togtider

Du vælger den ønskede periode, når du har trykket på KØB NU-knappen.

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 

Den 28. november - 2. december 2021:

 • Pris pr. person i dobbeltværelse: DEALpris 4695 kr.
 • Pris pr. person i eneværelse: DEALpris 6095 kr.

 

Den 5. december - 9. december 2021:

 • Pris pr. person i dobbeltværelse: DEALpris 4295 kr.
 • Pris pr. person i eneværelse: DEALpris 5695 kr.

 

Togtider ved afrejse fra København:

 

Togtider - Udrejsen:

Afgang

Ankomst

København - Hamborg

07.26

12.04

Hamborg - München

14.01

20.01

Togtider - Hjemrejsen:

Afgang

Ankomst

München - Hamborg

09.53

15.54

Hamborg - København

16.54

21.33

 

Ret til ændringer i togtider forbeholdes. 

 

Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du starter tidligt fra Danmark med at sætte kursen mod Tyskland. Alt afhængig af hvor du står på toget i Danmark, vil der være et par stop undervejs til München.

 

Fra togets vinduer nyder du det varierende landskab, som toget kører gennem. Nyd en god kop kaffe og slap af med en god bog, mens du kører ned gennem Tyskland.

 

Først på aftenen ruller toget ind på hovedbanegården i München, og herfra er der en kort gåtur til dit centralt beliggende hotel.

 

Dag 2: Byrundtur i München

Dagen byder på en spændende byvandring, hvor guiden viser dig, hvad München har at byde på. På turen besøger du bl.a. byens klokketårn, Teatine Kirken og Max-Joseph pladsen. Undervejs vil guiden fortælle spændende historier om byen, om de berømte indbyggere, 2. verdenskrig, og om hvordan München blev så kendt for sit øl.

 

I nyder en god frokost sammen på en lokal restaurant og bagefter er resten af dagen og aftenen til egne eventyr i den juleudsmykkede by. Guiden kommer gerne med tips og ideer til gode oplevelser.

 

Dag 3: Fridag i juleudsmykkede München

Brug dagen, som du vil, i München, der er pyntet op til jul.  Du kan besøge byens seværdighed, Christkindlmarkt julemarkedet, der ligger på Marienplatz foran det smukke rådhus, som er en af byens flotteste bygninger. Her er der også placeret et gigantisk juletræ med mere end 3000 lys, som er med til at skabe den helt rigtige julestemning.

 

Husk at kigge op, når byens klokkespil "die Klokkenspiel" går i gang. Mens klokkerne spiller en melodi, danser de små figurer.

 

Er du blevet tørstig, kan du besøge byens berømte Hofbraühaus, som er byens ældste bryggeri. Gå indenfor og oplev en rigtig Bierstuben-stemning i de højloftede lokaler med hvælvinger, hvor der tidligere blev brygget øl. Du kan ikke undgå at blive grebet af stemningen, når du får din øl serveret af en pige klædt i Bayerns nationaldragt.

 

Dag 4: En-dags tur til Nürnberg

Dagen kan bruges til at besøge Nürnberg, som kun ligger ca. 1 times kørsel nordpå med tog. Her kan du besøge byens kendte julemarked, som ligger midt på den centrale plads, som hedder "Hauptmarkt".  Her kan du gå rundt mellem de mange boder, hvor der sælges velsmagende ingefærkager og de særlige Nürnberger-bratwurst, som byen er kendt for. Du er helt sikker på at komme i den rette julestemning.

 

Byen byder også på mange andre kulturoplevelser. Højt over byen knejser Nürnbergslottet, som er et besøg værd, eller du kan besøge Frauenkirche med de legendariske tvillingetårne. Der er nok af muligheder til en hel dags oplevelser.

 

Nyd en tidlig middag i Nürnberg, inden du tager toget tilbage til München igen.

 

Dag 5: Hjemrejse

Efter en god morgenmad tjekker du ud for at gå den korte vej til hovedbanegården i München. Her venter toget, som sætter kursen nordpå mod Danmark.

 

Du ankommer til Danmark sidst på aftenen efter nogle spændende dage i det sydlige Tyskland.

 

Om selve togrejsen

Fra Danmark kører du med DSB til Hamborg. Her skifter du til Deutche bahn, som er Tysklands svar på DSB. Alt afhængig af hvor du står på i Danmark, vil der være et eller to skift undervejs til München. Rejsen er planlagt således, at der er god tid til at skifte tog, så du behøver ikke at være nervøs for, at du ikke når din videre forbindelse.

 

At rejse med tog er en afslappende måde at lade sig transportere på - og du er sikker på at sidde behageligt, da en pladsbillet på 2. klasse er inkluderet i rejsens pris.

 

En togrejse tager tid - men det er så meget mere end bare transport fra A til B. Selve togrejsen er en stor del af den samlede rejseoplevelse, og en tid hvor du virkelig kan finde ro og lade op. 

 

Oplev München

München er den største by i delstaten Bayern og samtidigt Tysklands tredjestørste by efter Berlin og Hamborg. Udover seværdigheder såsom Frauenkirche med tvillingetårnene, det overdådige Neues Rathaus og meget andet, emmer München af ægte, tysk folklore og imødekommende storbystemning.

 

I München er der inkluderet en spændende byvandring til nogle af de mange seværdigheder, som byen byder på.

 

Om Arthotel ANA Diva

Du kan se frem til at bo på det flotte og elegante boutique hotel Arthotel ANA Diva i München. Hotellet ligger i kort gåafstand til byens butikker, julemarkeder og gode restauranter. Du bliver budt velkommen i moderne og smagfulde omgivelser.

 

Alle værelser er moderne indrettet i flotte, lyse farver. Alle værelser har aircondition, minibar, gratis wi-fi, tv og hårtørrer. Badeværelserne er lyse og med brusekabine.

 

Læs mere om hotellet her.

Tilbud på togrejse til Tyskland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail