Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

60 minutters zoneterapi

Sæt fokus på dig og din krop og boost din trivsel med 60 minutters zoneterapi hos IDZonen i Silkeborg

Sæt fokus på DIG ♥

Med denne deal står Dorthe Lysdahl, ejer af IDZonen, klar til at tage imod og sætte fokus på dig. I Dorthes tilgang til arbejdet med zoneterapien er der både fokus på din krop og dit sind og den måde, de påvirker hinanden.

 

Glæd dig til:

  • 60 minutters zoneterapi

 

Om zoneterapi

Med påvirkning af zonerne under dine fødder, stimuleres din krops selvhelbredende kræfter, og kroppen hjælpes til at fastholde sin naturlige balance med et stærkt immunforsvar og fundament. 

 

Kroppen er langt stærkere og mere intelligent, end de fleste anerkender, og ved netop at aktivere kroppens egne kræfter styrkes og styres du mod en krop i balance. 

 

Zoneterapi kan afhjælpe konkrete problemer med helbredet, men kan også bruges som en forebyggende behandling og en afslappende pause til opretholdelse af et godt helbred. 

 

Balance i krop og sind 

I zoneterapi fokuseres der på kroppen og på aktivering af kroppens selvhelbredende kræfter. Der ryddes op i gamle dårligdomme og ubalancer.

 

Udover den konkrete fysiske og helbredsmæssige effekt, så vil zoneterapien uundgåeligt også have en positiv effekt på dit sind og dine følelser.

 

I hjertet af Silkeborg 

Du og dine fødder er i kyndige hænder hos Dorthe, som er uddannet FDZ-zoneterapeut og Registreret Alternativ Behandler. Klinikken er centralt placeret på Vestergade, og du vil med det samme føle dig velkommen og veltilpas i den store og rummelige klinik.

 

Zoneterapi i Silkeborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail