Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Løgstør Parkhotel

Nyd et dejligt ophold på Løgstør Parkhotel ved Limfjorden. Opholdet er inkl. middag, morgenmad mv. - pris for 2

Midt i landet og lige ved vandet

Løgstør ligger midt i landet og alligevel lige ved vandet. For med byens placering lige ud til Limfjorden, gør det ikke noget, at der i fugleflugtslinje er cirka lige langt til Vesterhavet og Kattegat.

 

I finder Løgstør Parkhotel i udkanten af byen, men stadig kun en gåtur fra vandet. Her er hotellet naturskønt placeret i grønne omgivelser, der får smilet frem og pulsen ned.

 

Glæd jer til et ophold, hvor prisen er holdt nede, og hvor der stadig er sørget for både vådt og tørt. Opholdet kan indløses helt frem til den 30. april 2022, så der er rig mulighed for at finde et tidspunkt, der passer jer.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

 

Ophold med 1 overnatning:

  • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
  • Eftermiddagskaffe/-te med sødt
  • 3-retters middag eller buffet
  • Stor dansk morgenmad

Normalpris 1896 kr. DEALpris 760 kr.

 

ELLER

 

Ophold med 2 overnatninger:

  • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
  • Eftermiddagskaffe/-te med sødt begge dage
  • 2-retters middag eller buffet dag 1
  • 3-retters middag eller buffet dag 2
  • Stor dansk morgenbuffet

Normalpris 3592 kr. DEALpris 1199 kr. 

 

Venligt personale og fantastiske omgivelser

Løgstør og Løgstør Parkhotel ligger omkring en times kørsel fra både Randers og Aalborg. På hotellet bliver I mødt af stedets venlige personale, der sørger for at tage godt imod jer og få jer indlogeret på jeres rummelige værelse, der naturligvis har eget badeværelse og alle øvrige fornødenheder.

 

Når I har fundet jer til rette på værelset, er det oplagt at trække lidt frisk luft og indtage de dejlige omgivelser.

 

Søg ned til Løgstørs havn og gå en tur langs Frederik VII's kanal, der løber parallelt med Limfjorden. Her kan I tage et kig på vandet og bådene i havnen samt nyde synet af den gamle kanalfogedbolig, der nu huser Limfjordsmuseet og den flotte drejebro. Bagefter venter der aftensmad på hotellet.

 

Trækker I uden for Løgstør, vil vi anbefale at slå et smut forbi vikingeborgen Aggersborg, der ligger lige på den anden side af Limfjorden. Dette betyder også en tur over Aggersundbroen, der forbinder Himmerland med resten af Jylland. Selvom der kun er få kilometer, er der rigeligt at se på turen.

 

Med et ophold på Løgstør Parkhotel kan I glæde jer til et ophold i et område, der byder på en masse natur, historie, ro og mag - og så endda til en forrygende DEALpris.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig på alle åbningsdage til og med den 30. april 2022 - opholdet kan dog ikke benyttes nytårsaften. Check in er muligt fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og check ud skal senest ske kl. 10.00 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med hotellet:

 

Ophold med overnatning fredag eller lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. nat
Ankomst/ophold på julefrokostdage den 13., 20. og 27. november samt 4. og 11. december: 600 kr.
Det er muligt at opgradere til andre værelsestyper. Muligheder og priser fremgår af hjemmesiden, når du booker dit ophold


Bemærk: Opholdene indeholder kun slutrengøring.

 

Reservation skal ske online. Opholdet bookes via www.logstorparkhotel.dk/deal.

Ved reservation via telefon opkræves et gebyr på 100 kr. 

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Løgstør Parkhotel. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Løgstør Parkhotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Løgstør Parkhotel på info@logstorparkhotel.dk eller tlf.: 98 67 40 00.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

Ophold for 2 på Løgstør Parkhotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail