Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

På toppen af Danmark

Livsnyderophold på Skagen Harbour Hotel, der rummer overnatning, 3-retters menu på Skagen Fiskerestaurant m.m. - pris pr. person

Skagensophold i særklasse

Glæd jer til et ophold, hvor både hotellet og maden er i særklasse.

 

På dette ophold på Skagen Harbour Hotel bor I midt i Skagens fantastiske havnemiljø. Prisen inkluderer en skøn 3-retters menu med vin på den landskendte Skagen Fiskerestaurant

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Kaffe og hjemmebagt kage
  • 3-retters middag - serveret på Skagen Fiskerestaurant
  • Vinmenu til middagen, afstemt efter menuen og årstiden - 1 glas pr. ret
  • Cykelleje
  • Lækker morgenbuffet med økologiske produkter og lokale specialiteter
  • Gratis kaffe og te under hele opholdet 
  • Gratis Wi-fi
  • Gratis parkering

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Skagen Harbour Hotel

Velkommen på Skagen Harbour Hotel, der som navnet så fint fortæller er placeret ved Skagen Havn.

 

Her bliver I indlogeret på et af hotellets lyse og rummelige dobbeltværelser, der foruden behagelige senge er møbleret med skrivebord og stol, en behagelig lænestol og fladskærms-tv.

 

På badeværelset finder I foruden en hårtørrer også håndsæbe, showergel og bodylotion fra Karmameju. Endvidere er der både espressomaskine og køleskab på værelset.

 

Skagen Fiskerestaurant 

I skal spise på Skagen Fiskerestaurant, der holder til i det velkendte røde pakhus, der ligger i første række på Skagen Havn og kan i år fejre 50 års fødselsdag.

 

Det er 50 år med friskfanget fisk i høj kvalitet og sand på gulvet hos den landskendte restaurant.

 

Skagen Fiskerestaurant har de samme ejere som Skagen Harbour Hotel og ligger få hundrede meter fra hotellet. I kan eventuelt gå langs Nordkajen derhen og nyde havnens maritime stemning og opbygge lidt appetit før I går til bords.

 

Havnebyen i nord

Skagen behøver vist ingen nærmere introduktion. Den smukke og hyggelige havneby i det nordjyske byder på fantastisk havnestemning og hyggelige handelsgader. 

 

Slå vejen forbi byens butikker, eller besøg områdets attraktioner som eksempelvis Grenen, Råbjerg Mile, Det Grå Fyr, Den Tilsandede Kirke eller Solnedgangspladsen i Gammel Skagen, der som navnet antyder giver den fineste udsigt.

 

Hvis vejret mere er til indendørs aktiviteter, så er Skagen et mekka af fine museer så som Drachmanns Hus, Anchers hus, Skagen Naturcenter, Skagens Bamsemuseum, Skagens Bunkermuseum, Grenen Kunstmuseum og Skagens Museum, hvor I kan opleve Skagensmalerne.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage frem til den 31. marts 2022, dog ikke i perioderne: 15.oktober til den 24. oktober 2021 og 19. december 2021 til den 2. januar 2022. Bemærk: ved ankomst fredag og lørdag, opkræves der et weekendtillæg. Se nedenfor.

 

Check in kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tilkøb og tillæg

Bestilles ved reservation og betales direkte til Skagen Harbour Hotel.

Weekendtillæg ved ankomst fredag og lørdag: 400 kr. pr. værelse pr. nat
Enkeltværelsestillæg: 450 kr. pr. værelse pr. nat
Opgradering til Superiorværelse med balkon: 200 kr. pr. værelse pr. nat
Opgradering til Suite m/u balkon: 300 kr. pr. værelse pr. natReservation skal ske til Skagen Harbour Hotel på info@skagenharbourhotel.dk. Oplys at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Der er stor efterspørgsel på dette ophold, og derfor bedes I booke opholdet hos Skagen Harbour Hotel senest den 1. december 2021.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Skagen Harbour Hotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og
kompensation vil ikke være muligt.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

Rigtig god fornøjelse! 

Fantastisk ophold i Skagen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail