Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Hjarbæk Fjord Golfcenter

Nyd et ophold på Hjarbæk Fjord Golfcenter nord for Viborg. Her venter noget af Danmarks smukkeste natur - pris for 2

Ophold ved Hjarbæk Fjord

Vil I opleve noget af Danmarks smukkeste natur?

 

Så læg vejen forbi Hjarbæk Fjord Golfcenter nord for Viborg, hvor gastronomiske oplevelser af høj kvalitet går hånd i hånd med den fantastiske natur. I kommer til at bo i en hyggelig ferielejlighed, hvor I får mulighed for at opleve dyrelivet helt tæt på.

 

Hele herligheden ligger kun få minutters gang fra den indbydende restaurant, hvor I om aftenen skal nyde en skøn 3-retters middag - og det med den smukkeste udsigt.

 

Her får I altså den skønneste mulighed for at sætte kulør på vintermånederne eller se foråret komme. I vælger selv hvornår I vil besøge Hjarbæk Fjord Golfcenter - men uanset er der garanti for, at I kan nyde roen og freden i den flotte natur.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i ferielejlighed
 • 3-retters middag - serveres kl. 18.00-20.00
 • Morgenbuffet - serveres fra 07.00-10.00 (medmindre andet annonceres)

 

Er 1 overnatning ikke nok? Så skal I bare købe det antal værdibeviser, der svarer til det ønskede antal overnatninger. Værdibeviserne kan snildt benyttes i forlængelse af hinanden.

 

 

Om Hjarbæk Fjord Golfcenter

Under opholdet kommer I til at bo i en af de 25 rummelige lejligheder, der hører til Hjarbæk Golfcenter. Alle lejlighederne er indrettet med bl.a. stue, bad, køkken, gratis wi-fi og tv, og ligger med udsigt til de grønne omgivelser, der omgiver stedet.

 

Mad skal I ikke tænke på, for inkluderet i opholdet er både en 3-retters middag og morgenbuffet. Begge dele serveres i stedets restaurant, der ligger tæt på ferielejligheden og med udsigt over området.

 

Skal I samle lidt appetit før maden, så er det oplagt at gå turen ned til fjorden. Hjarbæk Fjord har et rigt dyreliv, hvor det blandt andet er muligt at opleve oddere, fiskehejrer, isfugle og sæler.

 

Er I til golf, kan I med fordel tilkøbe Green Fee på stedet og gå en runde på den smukt anlagte bane med tre sløjfer og i alt 27 huller - hvilket giver selv den mest kræsne golfspiller mange muligheder for et afvekslende spil.

 

Hjarbæk Fjord

Området omkring Hjarbæk Fjord og Hjarbæk Fjord Golfcenter er en overset perle. Der løber flere åer ud i denne forgrening af Limfjorden og naturen, der omgiver vandet, byder både på skov, vandløb og marker i skøn forening.

 

Naturen og omgivelserne taler for sig selv, men vil I have mere, så søg mod nord, hvor I kan opleve Ulbjerg Klint, der smukt rejser sig ud mod Limfjorden.

 

Gør undervejs holdt ved Sundstrup, hvor Virksunddæmningen går over vandet, og hvor skibene skal igennem en sluse for at passere fra Hjarbæk Fjord til Limfjorden. Her kan I se Marens Patter, der er det folkelige navn for de to gravhøje, der smukt pryder landskabet.

 

Overvej at passere til den anden side af Virksunddæmningen og tag så turen rundt om Hjarbæk Fjord. En flot køretur på cirka 50 kilometer, der bringer jer forbi herregården Lynderupgård, Ørslev Kloster, Herregården Taarupgaard, fiskelejet Kvols Brygge og den smukke Fiskbæk Kirke.

 

Et ophold på Hjarbæk Fjord Golfcenter er for jer, der vil have en bid af det gode liv, den gode mad og den fantastiske natur. 

 

Muligheder for mountainbike

Fjordklyngens MTB-spor løber gennem den smukke, varierede natur i Fjordklyngen. Sporet forbinder de seks landsbyer i Fjordklyngen: Skals, Skringstrup, Låstrup, Nr. Rind, Sundstrup og Ulbjerg. Ruten følger skovveje, stier, markveje, grusveje og små asfalterede veje. Undervejs passeres mange forskellige naturtyper: Strand, skov, hede, marker og enge. På hovedsporet kan man vandre, løbe eller cykle med en rimelig robust cykel.

 

Til hovedsporet er der knyttet en række single tracks. Et single track er et meget smalt spor, hvor man kun kan færdes én ad gangen. Her kommer man i tæt berøring med naturen. Single tracks er velegnede til vandring, trailløb eller cykling på mountainbike og er beregnet til at give sved på panden. De er af varierede sværhedsgrad og længde. Se mere på https://spor.dk/fjordklyngen-mtb-spor.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig i udvalgte perioder frem til den 1. juni 2022. 

 

Periode 1:

 • Den 1. oktober 2021 til og med den 12. december 2021
 • Den 17. februar 2022 til og med den 30. marts 2022

Ankomst er mulig torsdag-søndag. Søndag dog kun for 1 overnatning. Bemærk: Der betales weekendtillæg for overnatning lørdag. Se nedenfor.

 

Periode 2:

 • Den 1. april 2022 til og med den 1. juni 2022

Ankomst er mulig alle ugens dage. Bemærk: Der betales weekendtillæg for overnatning fredag og lørdag. Se nedenfor.

 

Check in kan ske fra kl. 14.00 på ankomstdagen, check ud skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hjarbæk Fjord Golfcenter:

 • Weekendtillæg: 100 kr. pr. person pr. dag
 • Opgradering til lejlighed for 4 personer: 200 kr. pr lejlighed pr. nat.
 • Greenfee til Hjarbæk Fjord Golfcenters Pay and Play bane: Dagspris fra 100 - 200 kr. pr. stk.
 • Greenfee til 18-hullers mesterskabsbane: Dagspris fra 200-450 kr.
 • Tillæg for hund: 200 kr. pr. værelse pr. ophold

 

Reservation kan ske via tlf.: 86 69 62 88 eller på mail info@hfgc.dk. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Hjarbæk Fjord Golfcenter. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hjarbæk Fjord Golfcenter er den tekniske arrangør.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

Ophold ved Hjarbæk Fjord

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail