Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Byferie i Kappeln

Få 1 eller 2 overnatninger på Schlei Hotel i Kappeln, tæt på byens Altstadt og floden - inkl. middag og morgenmad - pris for 2

En rolig byferie

Under en times kørsel sydøst for Flensborg ligger Kappeln ved floden Schlei. Her finder I det hyggelige og intime Schlei Hotel få hundrede meter fra byens ikoniske klapbro.

 

Kappeln er alletiders by, hvis I vil have en byferie i rolige omgivelser, der både byder på en gammel bydel og floden, der løber gennem byen. Tag et kig på de ovenstående billeder og få en fornemmelse af, hvad byen har at byde på.

 

I kan vælge mellem ophold med 1 og 2 overnatninger, se her...

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

1 overnatning

 • 1 overnatning
 • 2-retters menu på nabohotellet Pierspeicher Boutique Hotel
 • Morgenbuffet
 • Gratis parkering
 • Fri wi-fi

DEALpris 998 kr. 

 

2 overnatninger

 • 2 overnatninger
 • 2-retters menu på ankomstdagen på nabohotellet Pierspeicher Boutique Hotel
 • Morgenbuffet
 • Gratis parkering
 • Fri wi-fi

DEALpris 1635 kr.

 

Bemærk: Der skal betales et weekendtillæg på ca. 320 kr. ved ankomst torsdage, fredage og lørdage. Dette afregnes direkte med hotellet.

 

Om hotellet 

Schlei Hotel blev moderniseret for et par år siden, da hotellet blev overtaget af den nuværende ejer, og det er lykkedes at skabe et hyggeligt og intimt hotel med 27 værelser, der har hver deres personlige præg.

 

I skal overnatte i et af hotellets dobbeltværelser, der foruden en god seng og en nordisk inspireret indretning, naturligvis også har eget badeværelse, fladskærms-tv, god skabsplads og wi-fi.

 

Glæd jer til den omfattende og indbydende morgenbuffet, der serveres på hotellet - og glæd jer til den 2-retters menu, der venter på søsterhotellet Pierspeicher Boutique Hotel, der er en markant bygning beliggende ved flodbredden kun 10 minutters gang fra jeres hotel. Er vejret til det, anbefaler vi at bruge de ti minutter det tager at gå derhen til fods og nyde området langs vandet.

 

Schlei Hotel ligger i gåafstand fra bymidten og byens seværdigheder.

 

Om Kappeln

 

Kappeln er med sine knap 25.000 indbyggere en by af en størrelse, der byder på masser af muligheder for shopping, vand og natur. Besøg f.eks. det 800-hektar store naturreservat, Geltinger Birk, hvor I kan opleve vilde heste mm. 

 

Gå en tur langs floden og nyd byens havnemiljø, oplev byens gamle bydel Altstadt, der ligger omkring den smukke Skt. Nikolaj Kirke og slå et smut forbi Amanda, der er navnet på byens gamle vindmølle og med sine 32 meter, Tysklands højeste af sin slags.

 

Kommer I i bil, så kan en omvej, når I kører til eller fra byen anbefales. Området mellem Kappeln og Østersøen byder på meget skøn natur og udsigtspunkter.

 

Kappeln byder på skønne, små og lokale chokoladeforretninger, der producerer deres egne chokolader - perfekt hvis der skal handles lidt ind til julen.

 

Ligeledes er det oplagt at tage forbi de mange grænsesupermarkeder ved Flensborg og gøre nogle god køb.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske torsdag til mandag i perioden fra den 17. oktober 2021 til og med den 30. marts 2022. Check in er muligt fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Schlei Hotel.

 • Weekendtillæg ved ankomst torsdag, fredag og lørdag: Ca. 320 kr.
 • Værelse med terrasse: 30 EUR pr. nat

 

Reservation skal ske på engelsk eller tysk til Schlei Hotel på moin@schleihotel.de - oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Schlei Hotel, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Schlei Hotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Tilbud på ophold i Kappeln

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail