Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Miniferie i Jambo Feriepark

Ta' familien med, når Jambo Feriepark byder på 2 eller 3 overnatninger for op til 6 personer i luksushytte

Fuldendt feriehygge i Nordjylland

Sæt hverdagen på pause og nyd livet i et par dage hos Jambo Feriepark, hvor der venter jer en enestående oplevelse i en luksushytte med plads til op til 6 personer og dermed plads til både far, mor og børn.

 

Den ikke mindre end 5-stjernede feriepark i Nordjylland er en oplevelse ud over det sædvanlige for hele familien, omgivet af skøn nordjysk natur. Her mødes I af det smilende personale, der altid er i øjenhøjde, og som gør en dyd ud af, at I som gæster skal føle jer helt hjemme.

 

Med alle ferieparkens aktiviteter er der gjort klar til sjov for legebørn i alle aldre. I har blandt andet gratis adgang til det indendørs legeland, tennisbane, badmintonbane, swimmingpool m.m.

 

Det nærliggende Fårup Sommerland holder også åbent på enkelte dage i indløsningsperioden, så I kan overveje et besøg med fart over feltet og hygge i højsædet i den fantastiske forlystelsespark.

 

Vælg mellem følgende ophold:

Ophold med 2 overnatninger

  • 2 overnatninger i luksushytte for op til 6 personer
  • Gratis parkering
  • Wi-fi

Normalpris 2400 kr. DEALpris 1495 kr.

 

Ophold med 3 overnatninger

  • 3 overnatninger i luksushytte for op til 6 personer
  • Gratis parkering
  • Wi-fi

Normalpris 3600 kr. DEALpris 1995 kr. 

 

Pssst... I er velkomne til at købe flere værdibeviser og benytte dem i forlængelse af hinanden, hvis I ønsker at forlænge opholdet.

 

Velkommen til Jambo Feriepark

Jambo betyder "Hej velkommen" på swahili, og der er ingen tvivl om, at alle vil føle sig velkomne og få en forrygende ferieoplevelse hos Jambo Feriepark.

 

Ferieparkens fantastiske beliggenhed tæt på både Fårup Sommerland og stranden i Blokhus gør det let at komme ud på oplevelse - og ferieparkens mange aktiviteter og gode faciliteter giver de optimale rammer for et par fabelagtige feriedage med hygge, afslapning, sjov og leg for både store og små.

 

Ferieparken har egen købmand, café, restaurant, ishus og møntvaskeri - og mulighed for at spille fodbold, lege på de udendørs legepladser og prøve landets største minigolfbane.

 

Hyttens indretning og udstyr

Den hyggeligt indrettede luksushytte har eget køkken og bad samt 2 separate soveværelser - det ene med dobbeltseng og det andet med køjeseng. Fra stuen er der adgang til hyttens hyggelige hems, som har 2 sengepladser. Alle senge er udstyret med boksmadrasser, og i hytten er der 6 dyner og 6 puder.

 

Hytten har desuden en lille dagligstue, som indeholder sofabord, sofa, lænestol og 40" SMART TV. 

 

I hyttens køkken findes 4 keramiske kogeplader, emhætte, køle/fryseskab, bageovn, opvaskemaskine, kaffemaskine samt service til 6 personer.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 24. oktober 2021, og igen fra den 8. april 2022 til og med den 19. juni 2022. 

 

Tillæg og tilkøb

Afregnes og aftales direkte med Jambo Feriepark.

  • Forbrug: 3,50 kr. pr. kw.
  • Leje af sengelinned og håndklæde: 80 kr. pr. person. I må naturligvis gerne selv medbringe sengelinned og håndklæder

 

Reservation skal ske til Jambo Feriepark på mail til info@jambo.dk. Husk at oplyse, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og unik kode.

 

Det med småt

Der er et begrænset antal hytter til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til, på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Familieferie i Jambo Feriepark

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail