Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Undervognsbehandling

Forlæng bilens levetid med en undervognsbehandling hos Dinitrol Center Aarup og giv bilen den ultimative rustbeskyttelse

Vidste du...

... at det danske klima er verdens mest rustfremkaldende?

 

Derfor er din bil særligt udsat for rustangreb, og faktisk allerede fra de første leveår.

 

Dette tages der ikke højde for, når biler produceres, og af samme årsag er en ekstra undervognsbehandling af din bil nødvendig, hvis du vil undgå, at den ruster i det fugtige, danske klima.

 

Du får:

  • Dinitrol undervognsbehandling – dobbeltbehandling

 

Bemærk: Behandlingen kan benyttes i perioden frem til den 30. november 2021. Bestil gerne hurtigst muligt, så du er sikker på at få en tid, der passer dig.

 

Verdens bedste rustbeskyttelse

Rust mindsker sikkerheden i din bil i form af gennemtærede bremserør, stødabsorberingsbjælker, for- og bagdøre, fjedertårne m.m. Det er dog ikke nødvendigvis alle rustskader, der opdages, når bilen er på værksted, til service eller syn, da rusten opstår i hulrum i din bil og derved arbejder i det skjulte.

 

Derfor er den ekstra beskyttelse vigtig for både dig og din bil - og hos Dinitrol Center Aarup udfører de altid rustbeskyttelsen med den bedste kvalitet og service, så du netop undgår ubehagelige overraskelser på sigt. 

 

Det skal du vide

Tilbuddet gælder til og med prisgruppe 3 - det vil sige biler i stil med Kia Rio, Opel Corsa, Peugeot 208 eller 308, VW Polo/Golf, Opel Astra osv.

 

Har du en bil, der er større end denne beskrivelse, kan du stadig købe værdibeviset, hvorefter differencen afregnes direkte til værkstedet.

 

Hvis du er i tvivl om, hvilken prisklasse din bil tilhører, er du velkommen til at ringe og spørge på tlf.: 64 43 18 01. Her kan du også forhøre dig om priser ved større biler.

 

Der er mulighed for lånebil imod et mindre gebyr, der afregnes direkte til Dinitrol Center Aarup.

 

Dinitrol Center Aarup skal have bilen til rådighed fra morgen til morgen - altså ca. 24 timer. Bilen bedes afleveret i tidsrummet kl. 6.00-7.30 eller efter aftale.

 

Husk at medbringe et printet værdibevis ved ankomst.

 

Dinitrol Center Aarup

Dinitrol Center Aarup er et familieejet firma, som har mere end 40 års erfaring med biler og rustbeskyttelse - og dermed en helt særlig ekspertise.

 

På det kvalitetsbevidste værksted vægter de din tilfredshed højest og går aldrig på kompromis, når det kommer til god service - tværtimod går de hellere den ekstra mil for, at du skal føle dig yderst godt behandlet.

 

Alle medarbejderne har stor erfaring med forskellige bilmærker, og i Dinitrol-kæden bliver de derudover hele tiden opdateret på viden, når der kommer nye modeller osv.

 

Som en ekstra garanti er Dinitrol Center Aarup tilknyttet Teknologisk Instituts kontrolordning for Rustbeskyttelse.

Undervognsbehandling i Aarup

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail