Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Weekend ved Vesterhavet

Weekendophold på Hotel Lakolk på Rømø - inkl. 2 overnatninger, vin på værelset, tag selv-buffet m.m. - pris pr. person

Oplev Vadehavet

Komplet genopladning er aldrig helt komplet uden masser af natur. Naturen bringer ro og krydrer tilværelsen med uendelige sanseoplevelser og betagende skønhed.

 

Med denne deal i lommen kan I se frem til at opleve Vadehavet omkring Rømø, hvor I kan trække ren luft helt ned i lungerne og nyde den danske natur. I får nemlig et weekendophold på Hotel Lakolk, som med en perfekt beliggenhed centralt på Rømø er et godt udgangspunkt for et par dejlige dage.

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse på Hotel Lakolk
  • En flaske vin på værelset
  • 3-retters tag selv-buffet begge dage
  • Aftenkaffe med sødt og likør eller cognac på andendagen
  • Morgenbuffet begge dage
  • Gratis parkering
  • Gratis wi-fi

 

Der skal betales højsæsonstillæg, læs mere under praktisk info.

 

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer sammen. Ønsker du derimod at rejse alene, kan du nøjes med at købe ét værdibevis og blot tilkøbe enkeltværelsestillæg - se længere nede.

 

Weekend-eventyr på Rømø

Rømø ligger midt i Nationalpark Vadehavet, og her er I omgivet af den skønneste natur. På Hotel Lakolk er I kun én klitrække fra Vesterhavet, så hvis I ønsker sand under fødderne, frisk luft i ansigtet eller vil nyde solnedgangen, så er denne deal den allerbedste mulighed.

 

Det oprindelige Hotel Lakolk blev opført 1898. I 2003 blev hotellet nyrenoveret, så det i dag danner den perfekte ramme for et dejligt ophold, hvor I kan opleve Rømøs skønne natur fra første parket.

 

Der er masser af muligheder for fantastiske gåture og solnedgangsture ved vandet, da Hotel Lakolk som det eneste hotel på Rømø ligger direkte ned til Lakolk Strand. Fra hotellet har I adgang til stranden gennem klitterne.

 

I kan også opleve det smukke vadehavsområde, nyde den imponerende udsigt ved Rømø-dæmningen eller betages af fænomenet Sort Sol, der opstår, når stærene i foråret og efteråret samles til træk.

 

Det praktiske

Ankomst kan ske på fredage i perioden 1. april - 30. oktober 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 14.00 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte til Hotel Lakolk:

  • Enkeltværelsestillæg: 400 kr. pr. værelse pr. ophold
  • Opgradering til lejlighed: 200 kr. pr. ophold
  • Højsæsonstillæg i juli og august: 200 kr. pr. person

 

Reservation skal ske til Hotel Lakolk på mail@hotel-lakolk.dk. Husk at oplyse, at I er kunder ved Deal.dk, jeres værdibevis-ID og kode. Bemærk: Grundet travlhed på hotellet er det kun muligt at foretage reservation på mail.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. dag, og der tages højde for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Hotel Lakolk er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, skal I kontakte hotellet på tlf. 74 75 51 45.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Hotel Lakolk

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail