Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Skønt ophold på Rømø

Oplev Rømøs unikke natur og omgivelser med 2 overnatninger i en ferielejlighed på Hotel Lakolk - pris for 2

Ophold ved Vadehavet

Vil I være sikre på, at få den helt rigtige Vadehavsoplevelse, hvor I både får den unikke natur og Rømøs brede strande helt ind under huden?

 

Så er svaret et ophold i en ferielejlighed på Hotel Lakolk, der ligger midt på Rømø - i næsten lige linje med dæmningen og kun en enkelt klitrække fra øens 13 kilometer sandstrand, der hører til blandt de bredeste i Europa.

 

Glæd jer til et ophold, hvor kan få frisk luft i lungerne, røde kinder af ture langs stranden og ro i sjælen i den hyggelige ferielejlighed.

 

Se, hvad I får her og læs mere om lejligheden og Rømø nedenfor.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 2 overnatninger i dejlig 30 m2 ferielejlighed på Hotel Lakolk 
  • Inkl. forbrug af vand og el
  • Inkl. slutrengøring
  • Gratis parkering
  • Gratis wi-fi

Bemærk, at der betales weekendtillæg fredag og lørdag: 100 kr. pr. nat pr. lejlighed.

 

Om ferielejligheden

I bliver indlogeret i en af Hotel Lakolks hyggelige ferielejligheder, hvor I får 30 m2 at boltre jer på. Hvis I vil have børnene med, så er det også muligt - læs mere under praktisk info.

 

Den hyggelige lejlighed er bl.a. udstyret med eget køkken og bad, og en alkove med to sovepladser - og sovesofaen i stuen kan også omdannes til sovepladser.

 

Om Rømø

Der kan siges og skrives meget om Rømø, men den korte variant er, at her er fantastisk.

 

Det kan allerede mærkes, når I kører over den 9 kilometer lange dæmning til øen, hvor fårene græsser, og I til begge sider kan se ud over den del af Vadehavet, der gemmer sig mellem Rømø og Jylland.

 

Øen er stadig 90 % natur, hvilket givet unikke muligheder for at opleve bl.a. hedelandskaber og klitplantager. 

 

På den sydlige del af øen finder i Stormengene, der er et af de eneste naturligt dannede marskdannelser i Vadehavet. Området er også fuglereservat, og fra forår til efterår er der en rig chance for at opleve et rigt fugleliv her.

 

Længere mod syd er der mulighed for at opleve sælerne boltre sig i vandet. Vil I helt tæt på, så arrangeres der sælsafarier. 

 

Vil I have et hyggeligt ophold omgivet af en natur, hvis lige I ikke finder i Danmark, så er dette ophold på Hotel Lakolk et oplagt bud.

 

Det praktiske

Ankomst Hotel Lakolk: Alle dage i perioderne fra den 21. oktober 2021 til og med den 28. november 2021 og fra den 1. april 2022 til og med den 30. juni 2022. Check in kan ske fra kl. 14.00 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen. 

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte til Hotel Lakolk.

  • Sengelinned: 70 kr. pr. person pr. ophold
  • Weekendtillæg fredag og lørdag: 100 kr. pr. nat pr. lejlighed
  • Mulighed for 1-2 børn op til 12 år på fælles sovesofa: 250 kr. pr. barn 

 

Reservation skal ske til Hotel Lakolk på mail@hotel-lakolk.dk. Husk at oplyse, at I er kunder ved Deal.dk, jeres værdibevis-ID og kode. 

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i ferielejlighed. Der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. dag, og der tages højde for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Hotel Lakolk er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, skal I kontakte hotellet på tlf.: 74 75 51 45.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Rømø

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail