Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

8 ærlige flødeboller

NYHED: Hent 8 gourmetflødeboller hos flødebollefabrikken Ærli' i Haarby, hvor kvalitet er i højsædet. Kan også nedfryses

Kompromisløse flødeboller

Når man træder ind af døren hos Ærli', fornemmer man straks duften af chokolade. Den rammer med ét og bliver (heldigvis) hængende. I den lille fabrik bag glasruden laves der gourmetflødeboller, økologiske naturligvis, hvor håndværket og kvaliteten er i højsædet.  

 

Michael, der driver Ærli', startede flødebolleeventyret hjemme i familiens køkken. Hans tilgang til flødebollerne er kompromisløs - han mener nemlig, at alle fortjener den bedste kvalitet. Og lige nu kan du selv smage de kompromisløse flødeboller til en super god DEALpris.  

 

Hør Michael fortælle om, hvorfor bæredygtighed også er vigtigt for Ærli':

 

 

Du får:

  • 8 stk. gourmetflødeboller - 4 Classic og 4 Rødgrød i Fløde'bolle

 

Classic består af tre dele:

Den sprøde bund af mørk chokolade og kakaonibs, den bløde og luftige skum med smag fra ægte vanilje, overtrukket med 60 % mørk chokolade.

 

Rødgrød i Fløde'bolle består af tre dele:

Den sprøde bund af mørk chokolade og kakaonibs, den bløde og luftige skum med smag af rabarber og jordbær, overtrukket med 60 % mørk chokolade, drysset med syrlig rarbarbar, som akkompagnerer den søde skum og chokolade perfekt. 

 

Smag og konsistens fungerer optimalt sammen og leverer en lækker oplevelse for smagsløgene.

 

Den ærlige flødebolle

"Som far går jeg selv op i, hvad vores børn spiser. Derfor er Ærli' Flødebollerne lavet på de allerbedste råvarer og er naturligvis økologiske." Michaels entusiasme er ikke til at tage fejl af - det er lysten og særligt hyggen, der driver værket på flødebollefabrikken. 

 

Flødebollerne er i sin tid udviklet, testet og afprøvet i Michaels eget køkken - og så er de lavet uden tilsat gluten og laktose, så alle kan spise dem.

 

Bunden er lavet af mørk chokolade og kakaonips. Intet andet. Dét er ærlighed for Ærli' Flødeboller. 

 

Helt unikt: frys dem ned

Flødebollerne har en holdbarhed på tre uger efter, at du har hentet dem hos Ærli'. Og som noget helt unikt kan flødebollerne også fryses ned - og de bevarer både kvalitet, smag og konsistens. I fryseren har flødebollerne en holdbarhed på seks måneder.

 

Tip fra Ærli':

For en endnu mere særpræget smag, kan flødebollerne spises direkte fra frost - så har du jo også altid noget lækkert at byde på, når der kommer uventet besøg.

 

55 forskellige forhandlere

Ærli's flødeboller forhandles 55 forskellige steder rundt om i landet - og sågar i Norge. Er du endnu ikke stødt på flødebollerne, kan du også smage dem hos bl.a. Nelle's fem kaffebarer i Odense.

 

Afhentes hos Ærli':

Når du har købt dit værdibevis, skal flødebollerne hentes hos Ærli' på fabrikken i Haarby. Da flødebollerne er helt frisklavede, kan de afhentes i perioden fra den 7. oktober 2021 til den 20. oktober 2021, alle hverdage kl. 8-15. 

Gourmetflødeboller fra Ærli'

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail