Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Billigt ophold i fynsk idyl

Ophold i landlige fynske omgivelser hos Tee Time v/ Barløseborg - inkl. god mad, naturrige omgivelser og fred og ro. Pris for 2

Et fynsk åndehul

Er I på jagt efter et ophold, der tager jer ud på landet i naturrige omgivelser - vel at mærke uden at det tømmer pengepungen? Så tag med Deal.dk til Barløse på Fyn.

 

Beliggende ved Barløseborg Golfklub midt mellem Middelfart og Assens, finder I et fynsk åndehul med højt til loftet og masser af grønt i omgivelserne, hvor det er let at komme ned i gear.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i værelse med delt badeværelse
  • Kaffe og sødt ved ankomst
  • Snack appetizer inden spisning
  • 2-retters middag efter kokkens valg
  • Morgenmad

 

Vil I blive lidt længere? Ønsker I at forlænge opholdet, kan I blot købe det antal værdibeviser, der svarer til de overnatninger, I ønsker - værdibeviserne kan sagtens bruges i forlængelse af hinanden.

 

Om Tee Time v/ Barløseborg

I kan hurtigt mærke den landlige idyl, der omgiver Tee Time v/ Barløseborg. På jeres store, behagelige værelse sænker pulsen sig mærkbart, når I har sat taskerne fra jer.

 

Der er intet fjernsyn på værelset, men til gengæld er der behagelige stole, en god seng og udsigt til de omkringliggende grønne omgivelser, der omkranser stedet.

 

I deler badeværelse med naboværelserne, men det er muligt at foretage et tilkøb, så I har eget badeværelse.

 

Kaffe og sødt, den inkluderede 2-retters middag og morgenmaden indtager I i den tilhørende restaurant, hvor kvaliteten af maden følges hånd i hånd med det høje serviceniveau.

 

Og som en bruger på Triadvisor så rigtigt skrev om stedet: "Lækker mad og dejlige omgivelser. God service - et rigtig dejligt indeklima. Man føler sig velkommen også selvom det bare er til en kop kaffe."

 

Vi kunne ikke have sagt det bedre selv!

 

Omgivelserne 

Tee Time v/ Barløseborg ligger ved Barløseborg Golfklub. Banerne og deres omgivelser tilbyder både åbne vidder og træer, men der er meget mere at komme efter - og vil I prøve banen af, er det muligt at købe Green Fee hos Tee Time v/ Barløseborg

 

Søger I ned til Lillebæltskysten syd for Assens, kan I opleve den op til 30 meter høje Sønderby Klint. I kan også opleve Torø, der byder på uberørt natur, der kun kan opleves til fods, eller I kan besøge jordbassinerne, der er et unikt område, hvor den overskydende jord fra Assens Sukkerfabrik blev smidt hen. I dag byder området på en helt unik fauna. Alle 3 steder kan sagtens nås på én køretur.

 

Trænger I til at gå en tur, der ikke er ved kysten, kan I også tage turen til det nærliggende Krengerup Gods, hvor de omkringliggende skove byder på et væld af stier.

 

I kan også sætte kursen mod Vissenbjerg, hvor I kan gå en tur i bakkerne eller søge hen til Afgrunden, der er et unikt istidslandskab, som fører jer fra 120 meter over havets overflade og ned. 

 

Også Fyns højeste punkt Frøbjerg Bavnehøj ligger forholdsvist tæt på Tee Time v/ Barløseborg.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske fra onsdag til søndag frem til og med d. 31.10 2021. Check in kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen. Bemærk: Der betales weekendtillæg for ophold fra lørdag til søndag.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Tee Time v/ Barløseborg:

  • Weekendtillæg fra lørdag til søndag: 50 kr. pr. person pr. dag
  • Opgradering til værelse med eget badeværelse: 150 kr. pr døgn
  • Green Fee til Barløseborg Golfklub: 325 kr. pr. person. Gælder kun for overnattende
  • Green Fee til Barløseborg`s Pay and play: 150 kr. pr. person. Gælder kun for overnattende

 

Reservation skal ske til Tee Time v/ Barløseborg enten via mail info@tee-time.dk eller på tlf.: 31 52 18 04. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og tilhørende kode.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Tee Time v/ Barløseborg er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold, bedes du kontakte Tee Time v/ Barløseborg.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Tilbud på ophold i fynsk idyl

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail