Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Gourmet på Slukefter Kro

Enestående ophold på Slukefter Kro i Sønderjyllands smukke natur - inkl. 6-retters gourmetmiddag og vinmenu - pris for 2

Skønneste Sønderjylland

Læg vejen forbi Slukefter Kro i Sønderjylland, og und dig selv et fantastisk ophold med lækker mad og service i højsædet. Det er nemlig ikke nogen tilfældighed, at dette ophold er ét af de bedst sælgende ophold på Deal.dk, og at Slukefter Kro er et sted, som folk vender tilbage til igen og igen. 

  

Vælg mellem:

Ophold med 1 overnatning for 2 personer:

 • 1 overnatning i ældre kroværelse
 • Appetizer og 6-retters gastronomimiddag (middagen starter kl. 18.00)
 • Vinmenu eller mostmenu tilpasset middagen
 • Kaffe med sødt efter middagen
 • Dejligt morgenbord
 • Gave fra Slukefter Kro ved check ud

Normalpris 3.258 kr. DEALpris 1.498 kr. 

 

- ELLER - 

 

Ophold med 2 overnatninger for 2 personer:

 • 2 overnatninger i ældre kroværelse
 • 3-retters middag (på ankomstdagen)
 • Appetizer og 6-retters gastronomimiddag (på 2. dagen - middagen starter kl. 18.00)
 • Vinmenu eller mostmenu tilpasset 6-retters gastronomimiddag (på 2. dagen)
 • Kaffe med sødt efter middagen (på 2. dagen)
 • Dejligt morgenbord begge dage
 • Gave fra Slukefter Kro ved check ud

Normalpris 4.648 kr. DEALpris 2.348 kr. 

 

Det er også muligt at rejse alene. Indholdet er identisk med de ovenstående ophold.

 • 1 overnatning i enkeltværelse for 1 person
  Normalpris 2.238 kr. DEALpris 1.198 kr. 
 • 2 overnatninger i enkeltværelse for 1 person
  Normalpris 3.158 kr. DEALpris 1.848 kr. 

 

Bemærk, at der ikke er rengøring på værelserne mellem 1. og 2. dag. Håndklæder kan afhentes i receptionen.

 

Gastronomi og hygge

Et ophold på Slukefter Kro byder på gastronomi, en afslappende og hyggelig atmosfære samt en naturskøn placering. Her er både plads til at finde ro i tosomheden eller stifte nye bekendtskaber. 

 

Stedet rummer i sig selv en hyggelig og uhøjtidelig atmosfære, men dem, der for alvor skaber den gode stemning, er personalet. I receptionen, i restauranten, eller hvor du møder dem, vil du altid blive mødt med et stort smil og spørgsmålet "Hvad kan jeg hjælpe Dem med?".

 

Nyd gastronomi

Godt håndværk og entreprenant kogekunst kendetegner køkkenteamet. Kød, grøntsager, frugt og bær er bærende i retterne, der kommer i velafstemte doser, pænt komponeret og med stor smag. En dejlig oplevelse for øjne såvel som gane.

 

Til maden følger en vin- eller mostmenu. Her møder du både gode, velkendte vine og spændende, nye vine. Mosten er en lækker varieret mostmenu.

 

Bo komfortabelt

Slukefter Kros historie går flere hundrede år tilbage i tiden. For få år siden gennemgik krobygningen en større renovering, hvor man på flotteste vis har bevaret bygningens historiske detaljer.

 

Kroen har en enkel og komfortabel indretning ude og inde i både traditionel og moderne stil. Alle værelserne ligger i stueplan, ugeneret bag ved spisesalene, og mange værelser har udsigt over marker.
Værelserne har alle eget toilet, bad og tv. Ønskes bedre værelser, kan der med fordel opgraderes.

 

Spil golf

Slukefter Kro samarbejder med flere klubber. Det betyder, at du for en god pris kan spille på bl.a.: Haderslev Golfklub, Aabenraa golfklub v. Løjt og Nordborg Golfklub.

 

Til favorable priser kan du også spille på Royal Oak i Jels eller på Sønderjyllands Golfklub, der ligger blot få minutters kørsel fra kroen. Dette bookes på golfbox. Greenfees købes og afhentes på Slukefter Kro.

 

Gå en tur ned til søen

Noget, I ikke skal gå glip af under jeres ophold, er en gåtur ned til Vedsted Sø, der er en unik badesø. Fra kroen er der en sti, der går ned til og langs søen til en anlagt sandstrand med badebro.

 

Besøg et slot

Fra kroen er mange af Sønderjyllands seværdigheder inden for kort rækkevidde. Benyt lejligheden til at besøge Gråsten Slot, Schackenborg Slot eller Gram Slot. I kan også køre en tur syd for grænsen og besøge Emil Nolde Museet, hvor I kan opleve en lang række værker af den berømte tyske maler.

 

Det praktiske

Ankomst kan ske alle ugens åbningsdage til og med den 1. maj 2022. Check in kan ske fra kl. 15.30 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10.30 på afrejsedagen. Bemærk: Det er ikke muligt at benytte opholdet i perioderne den 22. -25. december 2021 og den 30. december 2021 - 1. januar 2022. 

 

Bemærk, at opholdet skal være booket hos Slukefter Kro senest den 15. januar 2022. Ved weekender anbefaler vi, at I er hurtigt ude, da der er stor efterspørgsel på dette.

 

Tillæg:

Bestilles ved reservation og afregnes direkte til Slukefter Kro.

 • Fredags- samt før helligdagstillæg - 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Lørdags- og helligdagstillæg - 400 kr. pr. værelse pr. nat 

 

Tilkøb

Bestilles ved reservation og afregnes direkte til Slukefter Kro.

 • Nyhed: Tilkøb af specielkostmenu (6-retters menu) - 250 kr. (menuen laves ud fra dine specielkost ønsker. Det skal bestilles minimum 7 dage før pr. e-mail)
 • Opgradering til Comfort+ værelse (større værelse med nyere bad/toilet samt udsigt over marker/have): 150 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Junior Suite (smukke nybyggede værelser med terrasse): 250 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Suite (flot nybygget suite med indendørs dobbeltspa og terrasse): 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tidligere check in og senere check ud:
  • Tidlig check in fra kl. 13.00 - 150 kr. pr. værelse
  • Sen check ud til kl.13.00 - 150 kr. pr. værelse

 

Reservation:

 

1: Ring til Slukefter Kro og forhør om ledige datoer på tlf.: 74 54 52 30 (på hverdage mellem kl. 10.30-16.00 og lørdage mellem kl. 10.30-13.00). Bemærk: Opholdet skal være booket hos Slukefter Kro senest d. 1. november 2021.

 

2: Videresend dit værdibevis til mail: info@slukefter-kro.dk med påført aftalt ankomst- og afrejsedato samt værelsestype (husk bindestregen i mailadressen).

 

3: Du modtager herefter inden for 24 timer en bookingbekræftelse på mail fra Slukefter Kro.

 

4: Du bedes tjekke din bekræftelse igennem for eventuelle fejl. Ved fejl bedes du kontakte Slukefter Kro senest 24 timer efter modtagelse.

 

Bemærk: Vi anbefaler, at I booker jeres ophold hurtigst muligt og inden for jeres 14 dages fortrydelsesret, således at opholdet kan annulleres, hvis den ønskede periode ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det kroens afbestillingsregler, der gælder. Booking er bindende 7 dage før ankomst.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Slukefter Kro. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. 

 

Der er et begrænset antal ophold til rådighed pr. dag.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Slukefter Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Slukefter Kro.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Kroophold med mad og vin i Sønderjylland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail