Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Indbydende ophold i Ribe

Ta' på et indbydende ophold i Den Gamle Arrest i Ribe, der både byder på kaffe og kage, 4-retters menu og morgenmad

Sov i arresten

Hvis I har holdt jer på lovens side, så har I næppe nogensinde prøvet at bo på "Hotel Gitterly" - det kan I dog komme til nu med denne deal, hvor turen går til Den Gamle Arrest i Ribe.

 

Godt nok blev tremmerne fjernet fra vinduerne i 1989, da den smukke murstensbygning ved Torvet i Ribe ophørte med at være arrest, men stedets historie fornægter sig ikke - men bare rolig, der er ikke længere kun vand og brød på menuen.

 

Glæd jer til ophold midt i smukke Ribe, med byens torv og domkirke som naboer. Se her, hvad I får - og læs mere om stedet og omgivelserne nedenfor.

 

Vælg mellem:

Ophold 1 - 1 overnatning:

  • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse på Den Gamle Arrest - by Skovmose
  • Kaffe og kage kl. 14-16 på ankomstdagen serveres på Kolvig - by Skovmose eller på Den Gamle Arrest
  • Velkomstdrink
  • 4-retters gastronomisk menu serveres i restauranten på Den Gamle Arrest eller på Kolvig - by Skovmose (spisested oplyses ved indtjekning)
  • Skøn morgenbuffet serveres kl. 8-10 på Den Gamle Arrest

DEALpris 649 kr. pr. person

 

Ophold 2 - 2 overnatninger:

  • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse på Den Gamle Arrest - by Skovmose
  • Kaffe og kage kl. 14-16 på ankomstdagen serveres på Kolvig - by Skovmose eller på Den Gamle Arrest
  • Velkomstdrink på ankomstdagen
  • 4-retters gastronomisk menu på ankomstdagen serveres i restauranten på Den Gamle Arrest eller på Kolvig - by Skovmose (spisested oplyses ved indtjekning)
  • Skøn morgenbuffet begge dage serveres kl. 8-10 på Den Gamle Arrest 

DEALpris 949 kr. pr. person

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt standard dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe eneværelsestillæg - se nedenfor.

 

Gammel og samtidig nyt

Den Gamle Arrest - by Skovmose har fået ny ejer, nemlig Tobias Skovmose, som bl.a. også ejer det populære spisested Kolvig - by Skovmose i Ribe.


Og den nye ejer byder på masser af godt til ganen. Der serveres blandt andet kaffe og kage på enten Den Gamle Arrest eller på Kolvig, der ligger kun 260 meter fra hotellet, på ankomstdagen - og I kan derudover se frem til en fantastisk 4-retters menu, der serveres enten på Kolvig eller på hotellet. Dette varierer.

 

Den Gamle Arrest

I får svært ved at finde et hotel med en mere central placering i Ribe end Den Gamle Arrest. Hotellet ligger lige ud til torvet med byens smukke domkirke kun 10 meter væk.

 

Her bliver I tildelt en celle, for i Den Gamle Arrest, har værelserne ikke værelsesnumre, men cellenumre. Cellernes gamle funktion gør også, at værelserne er blevet kreativt, men fuldt ud lyst og funktionelt indrettet.

Der deles badeværelse med nabocellerne (max 2 værelser deles om 1 bad). Der er dog mulighed for at tilkøbe en opgradering, så I får et værelse med eget badeværelse.

 

Glæd jer til et ophold i indbydende, men uvante rammer. Og glæd jer til at kunne starte med at sige "Ja, vi overnattede jo i arresten forleden..." når I skal fortælle om det.

 

Ribe - Danmarks ældste

Ikke bare er Ribe en smuk by, det er også Danmarks ældste by. Glæd jer til at opleve det gamle bymiljø i bymidten og til at opleve Ribe Å, der løber igennem byen - blandt andet forbi Kolvig.

 

Der er masser at opleve i Ribe By, men skulle I få lyst til at komme uden for byen, så tag ud og oplev marsken vest for byen, der er et fuldstændig unikt naturområde. Eller sæt kursen 10 kilometer sydvest for byen og oplev Vadehavscentret, der med sin unikke arkitektur og placering virkelig er en overset perle.

 

Glæd jer til et ophold, hvor I bor midt i historien, og med masser af muligheder lige uden for døren.

 

Praktisk info:

Ankomst kan ske alle åbningsdage til og med den 15. maj 2022. Ankomst er dog ikke muligt i uge 7 og påsken 2022. Bemærk: Sæsontillæg fra den 4. september til den 31. oktober 2021. Se nedenfor. 

 

Check in er muligt fra kl. 14 på ankomstdagen, check ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med Den Gamle Arrest.

 

Weekendstillæg ved ankomst fredag og lørdag: 200 kr. pr. værelse
Sæsontillæg fra den 04.09.2021 - 31.10.2021: 300 kr. pr. person ved 1 overnatning og 400 kr. pr. person ved 2 overnatninger (hertil skal lægges evt. weekendtillæg)
Vinmenu med 4 glas, tilpasset den 4-retters middag: 249 kr. pr. person
Parkeringslicens: 50 kr. 
Værelse med eget bad: 200 kr. pr. værelse pr. nat
Opgradering til suite room: 400 kr. pr. værelse pr. nat
Enkeltværelsestillæg: 350 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Den Gamle Arrest på tlf.: 75 42 37 00 eller på mail info@dengamlearrest.dk. Oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring et printet værdibevis.

 

Det med småt

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt standard dobbeltværelse i Den Gamle Arrest. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Den Gamle Arrest er den tekniske arrangør.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Den Gamle Arrest by Skovmose i Ribe

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail