Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Skøn getaway for 2 i Skagen

Getaway for 2 på centralt beliggende Skagen Hotel inkl. overnatning, cocktail, 3-retters menu og morgenmad - pris for 2

Der er så meget at se

Det er let at fortælle om Skagen, men svært at holde det kort, for der er så meget at fortælle, og så meget I bør se. Med denne deal kan I opleve det ved selvsyn med base på Hotel Skagen, der ligger centralt i byen.

 

Vel indlogeret, kan I opleve det særlige lys, gå en tur ned til havnen, opleve Grenen udenfor sæsonen eller måske gøre holdt ved Råbjerg Mile, Danmarks største vandreklit, hvorfra der også er en fantastisk udsigt over det utrolige landskab.

 

Opholdet for 2 indeholder følgende:

  • 1 overnatning i maritimt dobbeltværelse
  • 1 cocktail inden middagen
  • 1 lækker 3-retters aftenmenu
  • Morgenmad

Normalpris 1883 kr. DEALpris 1275 kr. 

 

De luxe på Skagen Hotel

På Skagen Hotel bliver I indlogeret på et af hotellets behagelige værelser, der foruden eget bad/toilet er udstyret med al tænkelig komfort for at gøre jeres ophold så behageligt som muligt.

 

I indtager jeres aftensmad og den lækre morgenbuffet i hotellets lyse restaurant eller på det hyggelige Foldens hotel 50 meter fra Skagen Hotel. Uanset hvor I skal spise, sørger de skønne omgivelser for, at I kan få slappet af, nyde den gode mad og få planlagt eller talt om dagens aktiviteter og oplevelser. 

 

Oplevelser lige om hjørnet

Hotellet er centralt beliggende midt i byen, få skridt fra stationen, tæt på byens handelsgader og få minutters gang fra havnen, der er et must at gå en tur langs, når I gæster Skagen.

 

Vil I besøge Skagen Museum, byens bamsemuseum eller måske handle spegepølse (eller andet godt) med hjem fra den berømte Slagter Munch, så er det alt sammen beliggende lige oppe ad vejen. Med andre ord får I på Skagen Hotel den perfekte base at opleve byen fra.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle ugens dage fra den 16. september 2021 til den 15. april 2022. Check in kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen,

 

Evt. tillæg og tilkøb

Bestilles ved reservation og betales direkte til Skagen Hotel:

 

Weekendtillæg ved ankomst fredag og lørdag: 200 kr. pr. person

Tilkøb af ekstra nat inkl. morgenmad: 
  • Hverdage: 975 kr.
  • Lørdag-søndag: 1275 kr. (bemærk: søndage serveres kun morgenmad)

 

Reservation skal ske til Skagen Hotel på tlf. 98 45 01 66 - husk at oplyse, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode. 

 

Medbring venligst printet værdibevis ved ankomst.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Skagen. Rabatten er baseret på hotellets almindelige listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Skagen Hotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold i Skagen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail