Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold ved Hjarbæk Fjord

Nyd de fantastiske omgivelser ved Hjarbæk Fjord Golfcenter på et ophold for 2 inkl. 3-retters middag og morgenbuffet

Ophold ved Hjarbæk Fjord

Vil I opleve noget af Danmarks smukkeste natur?

 

Så skal I lægge vejen forbi Hjarbæk Fjord Golfcenter, hvor gastronomiske oplevelser af høj kvalitet går hånd i hånd med den fantastiske natur, I kommer til have lige uden for døren.

 

Hjarbæk Fjord Golfcenter ligger lige ned til Hjarbæk Fjord, og er omgivet af et parklignende anlæg, der smukt kuperet forener træer, golfbane og skøn natur.

 

Her kan I altså se frem til et herligt ophold væk fra byliv, men tæt på idyl, natur og hinanden.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i ferielejlighed
  • 3-retters middag - serveres kl. 18.00-20.00
  • Morgenbuffet - serveres fra 07.00-10.00 (med mindre andet annonceres)

 

Er 1 overnatning ikke nok? Så skal I bare købe det antal værdibeviser, der svarer til det ønskede antal overnatninger. Værdibeviserne kan snildt benyttes i forlængelse af hinanden. 

 

Om Hjarbæk Fjord Golfcenter

Under opholdet kommer I til at bo i en af de 25 rummelige lejligheder, der hører til Hjarbæk Golfcenter. Alle lejlighederne er indrettet med bl.a. stue, bad, køkken, gratis Wi-Fi og tv, og ligger med udsigt til de grønne omgivelser, der omgiver stedet.

 

Mad skal I ikke tænke på, for inkluderet i opholdet er både en 3-retters menu og morgenbuffet. Begge dele serveres i stedets restaurant, der ligger tæt på ferielejligheden og med udsigt over området.

 

Skal I samle lidt appetit før maden, så er det oplagt at gå en turen ned til fjorden. Hjarbæk Fjord har et rigt dyreliv, hvor det blandt andet er muligt at opleve oddere, fiskehejrer, isfugle og sæler.

 

Hvis I spiller golf, så kan I tilkøbe forskellige typer greenfee, så I kan opleve stedets golfbane - se under tillæg og tilkøb nedenfor

 

Hjarbæk Fjord

Området omkring Hjarbæk Fjord og Hjarbæk Fjord Golfcenter er en overset perle. Der løber flere åer ud i denne forgrening af Limfjorden og naturen, der omgiver vandet, byder både på skov, vandløb og marker i skøn forening.

 

Naturen og omgivelserne taler for sig selv, men vil I have mere, så søg mod nord, hvor I kan opleve Ulbjerg Klint. Der smukt rejser sig ud mod Limfjorden.

 

Gør undervejs holdt ved Sundstrup, hvor Virksunddæmningen går over vandet, og hvor skibene skal igennem en sluse for at passere fra Hjarbæk Fjord til Limfjorden. Her kan I se Marens Patter, der er det folkelige navn for de to gravhøje, der smukt pryder landskabet.

 

Overvej at passere til den anden side af Virksunddæmningen, og tag så turen rundt om Hjarbæk Fjord. En flot køretur på cirka 50 kilometer, der kan bringe jer forbi herregården Lynderupgård, Ørslev Kloster, Herregården Taarupgaard, fiskelejet Kvols Brygge og den smukke Fiskbæk Kirke.

 

Et ophold på Hjarbæk Fjord Golfcenter er ikke for jer, der søger bylivet. Men vil I have en bid af det gode liv, den gode mad og den fantastiske natur - så er I landet det helt rigtige sted.

 

Fjordklyngens mountainbike-spor er på 59 km. Sporet går igennem landsbyerne: Skals, Skringstrup, Låstrup, Nr. Rind, Sundstrup og Ulbjerg.

 

Fjordklyngens MTB-spor løber gennem den smukke, varierede natur i Fjordklyngen. Sporet forbinder de seks landsbyer i Fjordklyngen: Skals, Skringstrup, Låstrup, Nr. Rind, Sundstrup og Ulbjerg. Ruten følger skovveje, stier, markveje, grusveje og små asfalterede veje. Undervejs passeres mange forskellige naturtyper: Strand, skov, hede, marker og enge. På hovedsporet kan man vandre, løbe eller cykle med en rimelig robust cykel.

 

Til hovedsporet er der knyttet en række single tracks. Et single track er et meget smalt spor, hvor man kun kan færdes én ad gangen. Her kommer man i tæt berøring med naturen. Single tracks er velegnede til vandring, trailløb eller cykling på mountainbike, og er beregnet til at give sved på panden. De er af varierede sværhedsgrad og længde. Se mere på https://spor.dk/fjordklyngen-mtb-spor

 

Praktisk info

Ankomst er mulig på udvalgte dage frem til den 30. juni 2022.

  • Ankomst er mulig alle dage i perioderne den 28. august 2021 til og med den 30. september 2021, og igen fra den 1. april 2022 til og med den 30. juni 2022
  • Ankomst er mulig torsdag, fredag og lørdag fra den 1. oktober 2021 til og med den 12. december 2021, og igen fra den 17. februar 2022 til den 30. marts 2022. Søndage dog kun for 1 overnatning

Check in kan ske fra kl. 14.00 på ankomstdagen, check ud skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Bemærk: Der opkræves weekendtillæg - se nedenfor.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hjarbæk Fjord Golfcenter:

  • Weekendtillæg ved ophold henover fredage og lørdage: 100 kr. pr. person pr. dag
  • Greenfee til Pay and Play-bane: Dagspris fra 100-200 kr. pr. stk.
  • Greenfee til 18-hullers mesterskabsbane: Dagspris fra 200-450 kr. pr. stk.
  • Tillæg for hund: 200 kr. pr. hund pr. ophold

 

Reservation kan ske via tlf.: 86 69 62 88 eller på mail info@hfgc.dk. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Hjarbæk Fjord Golfcenter. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hjarbæk Fjord Golfcenter er den tekniske arrangør.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold ved Hjarbæk Fjord

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail