Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Grand opening i Viborg

NYHED: Besøg det helt nye Peak 12 Hotel i hjertet af Viborg og få 1 overnatning m. morgenmad, luksusdrinks og parkering

Vær med helt fra start

Stå først i rækken, når Peak 12 Hotel for første gang slår dørene op i hjertet af Viborg. Det nye designhotel åbner den 2. august 2021 og er det ideelle udgangspunkt for jeres næste ophold, hvis I søger komfort og luksus i oplevelsesrige rammer.

 

Peak 12 er indrettet i et dansk og bæredygtigt design, hvor de har kombineret rå detaljer med varme toner, der tilsammen giver et fantastisk udtryk og en afslappende atmosfære.

 

Hos Peak 12 er der således både mulighed for afslapning i loungeområdernes bløde og komfortable møbler, fantastiske gastronomiske oplevelser i restauranten, forfriskende drikke i cocktail- og kaffebaren samt nyheder inden for outdoor og kultur.

 

Til at toppe oplevelsen kan I se frem til at bo på et af hotellets 155 værelser med lækre faciliteter, moderne indretning og byens bedste udsigt. 

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Parkering
  • 1 luksusdrink i hotellets cocktailbar pr. person

 

Byens bedste udsigt

Når I booker en overnatning på Peak 12 kan I glæde jer til at træde ind på et hotel, hvor stilen er moderne, minimalistisk og urban med masser af unikke kroge, hvor I kan slappe af og nyde tilværelsen.

 

Med sine 12 etager er hotellet den højeste bygning i Viborg, og på den øverste etage finder I da også en lækker tagterrasse med siddepladser, hvorfra I kan opleve byens bedste udsigt. Der følger en luksusdrink fra hotellets cocktailbar med i opholdet, som I kan nyde til den fantastiske panoramaudsigt over Viborg.

 

I kommer til at bo på et dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, skrivebord og stol, TV med Chromecast samt gratis fibernet. Efter en god nats søvn kan I glæde jer til at starte dagen med hotellets økologiske morgenmad, hvor I blandt andet bliver forkælet med friskbagte morgenboller, pålægsdelikatesser, frisk frugt og grønt, skyr med hjemmelavet müsli, æg og bacon samt friskpresset juice og kaffe. 

 

Et eventyrland af oplevelser

Et ophold på Peak 12 er i en klasse helt for sig og giver mulighed for alverdens oplevelser og eventyr. Hotellet er for eksempel bygget sammen med Tinghallen, hvor I har mulighed for musikalske- og kulturelle oplevelser, mens et samarbejde med Det Glade Vanvid, som åbner i tilknytning til hotellet, giver mulighed for en fantastisk mad- og vinoplevelse i skønne omgivelser.

 

Udover dette deler Peak 12 Hotel også bygning med Bowlinghallen Viborg og biografen Viborg Fotorama - og med den kommende gangbro bliver der derudover nem adgang til Energi Viborg Arena, Fitness X, Bowl N’ Fun og The Grill. 

 

Hotellet ligger lige midt i Viborg, der er en af Danmarks ældste byer, og Peak 12 er derfor også det perfekte udgangspunkt for at udforske den spændende historie, de hyggelige middelaldergader og de flotte gågader med moderne og unikke butikker.

 

I kan læse meget mere om Viborg her.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle åbningsdage fra den 2. august 2021 til og med den 30. november 2021. Check in kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

  

Reservation skal ske til hotellet på info@peak12.dk eller på tlf.: 88 77 34 00 - oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode samt navn, telefonnummer og ønsket ankomstdato.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Peak 12 Hotel, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Peak 12 Hotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Peak 12 Hotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail