Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Helikoptertur

Prøv en helikoptertur med HeliCompany. Vær op til tre i helikopteren og flyv fra København, Aarhus og flere andre større byer. Fra 499 kr. pr. person.

Helt unik oplevelse

At flyve helikopter er en unik oplevelse, der er svær at beskrive, men som du med sikkerhed sent vil glemme. Med dette tilbud får du mulighed for at få en helikoptertur hos HeliCompany. Hos det professionelle helikopterfirma er passion og fleksibilitet nøglebegreberne, og folkene bag lever og ånder for helikoptere - og for at give passagerne en god oplevelse.

 

HeliCompany flyver i stort set hele landet, fra bl.a. København, Aarhus, Odense, Middelfart, Roskilde, Kokkedal, Kolding, Sønderborg, Esbjerg, Aalborg og Randers.

 

Du får: 

  • Helikoptertur 

 

Vælg mellem:

  • Helikoptertur på ca. 25 km - 8-10 min
    Normalpris 699 kr. DEALpris 499 kr. 

  • Helikoptertur på ca. 55 km - 18-20 min.
    Normalpris 1.299 kr. DEALpris 899 kr. 

 

Bemærk: Hensover sommeren flyver HeliCompany i uge 27-32 også på Falster/Lolland/Møn og Sydsjælland.

 

Bemærk: Hvis du ønsker at flyve ind over København, så skal du købe 18-20 minutter-varianten. Der må pt. ikke flyves direkte ind over København, men der flyves dog således, at du har fint indkig til vores smukke hovedstad.

 

Det praktiske 

Det er vigtigt, at du på flyvedagen tjekker www.helicompany.dk for evt. aflysning, da aflysninger typisk først opstår samme morgen, som flyvningen skal afvikles.

 

Køber du til én person, må vægten max være 100 kg. Køber du til tre personer, må den samlede vægt max udgøre 250 kg.

 

Flyvninger afvikles altid med med tre personer på hver tur. Så kommer I to sammen, kan det ikke garanteres, at I flyver på samme tur, da I hver især kan blive sat i helikopter med to andre passagerer. Men der vil selvfølgelig blive stræbt efter at opfylde jeres ønsker.

 

Der flyves bl.a. fra København, Aarhus, Odense, Middelfart, Roskilde, Fredensborg, Kolding, Sønderborg, Esbjerg, Aalborg og Randers. Flyvekalenderen opdateres løbende med nye byer og datoer. Se mere på www.helicompany.dk.

 

Turen er afhængig af vejr og teknik, så der kan mod forventning forekomme aflysninger. Du skal selv sørge for at få booket en ny tur. 

Helikoptertur

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail