Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Naturskønt ophold på Orø Kro

Find roen frem med et ophold på den lille perle, Orø, i Isefjorden. Her finder I skønne strande og smuk natur

Naturskønt ved fjorden

I den naturskønne Isefjord ved Nordvestsjælland, ligger den lille ø Orø. Her finder du Den Kgl. Privilegerede Orø Kro, som har en rig og spændende historie. Historien strækker sig helt tilbage til 1720, hvor den daværende præstefrue lod den oprindelige kro opføre, da hun var træt af beværtningen i præstegården efter søndagsgudstjenesten. 

 

Omkring år 1822 opstod kroen i sin nuværende form, og efter en større renovering over de senere år, fremstår den smukke, gamle kro nu i flot stand, klar til at tage imod nye gæster.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Kaffe og sødt
  • 3-retters middag (efter kokkens valg)
  • Morgenmad

 

Orøs historie

Orø opstod som et bakkedrag på Sjælland, da istiden sluttede for 10.000 år siden. Efterhånden som isen smeltede og vandstanden steg, blev bakkedraget til en ø. Arkæologiske fund vidner om beboelse helt tilbage fra stenalderen, men især i vikingetiden har der været aktivitet og bebyggelse i området. 

 

Øen i dag

I dag fremstår Orø med sine 15 kvadratkilometer som en lille perle i Isefjorden. Øen er især kendt for sin smukke natur, de mange såkaldte trampestier og de skønne strande. Der bor knap 900 mennesker fast på øen, som med sine 1200 sommerhuse vokser til over dobbelt indbyggertal i de lune sommermåneder.

 

Kulturelle oplevelser på Orø

Orø byder på en bred vifte af forskellige oplevelser. Besøg det spændende museum Orø Minder eller slægtsgården Hestebedgård og se, hvordan livet på øen har formet sig i århundreder. Se også en kopi af det berømte Orøkors - et relikviekors af guld fra omkring år 1200, der i dag er erklæret danefæ og findes på Nationalmuseet. 

 

Naturen i fokus

Overalt på Orø findes markerede vandreruter, kaldet Trampestierne. Stierne går igennem smukke naturområder, og giver mulighed for at opleve den helt unikke ro og skønhed, der præger øen. Følg Fjordstien hele vejen rundt langs kysten - måske er du heldig at se sæler eller marsvin - eller gå på opdagelse i øens skønne flora og fauna. Der er gode muligheder for sejlsport, lystfiskeri og aktiv ferie på Orø.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle ugens dage frem til den 30. september 2021. Check in kan ske fra kl. 14.00 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Bemærk: Der betales weekendtillæg for ophold fra lørdag til søndag.

 

Reservation skal ske til Orø Kro & Hotel på mail: booking@oroekro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

 

Tillæg (betales direkte til hotellet): 

Aftales og afregnes direkte med Orø Kro & Hotel

  • Weekendtillæg (lørdag-søndag): 200 kr. pr. værelse pr. nat
  • Tillæg ved speciel diæt (oplyses ved reservation)

 

Transport til øen

Du ankommer til Orø enten med færge fra Holbæk eller med kabelfærge fra Hammer Bakke. Overfartstiden fra Holbæk er ca. 30 minutter, mens turen fra Hammer Bakke blot varer 6 minutter. Der er mulighed for at medbringe bil på begge færger.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets egne rack rates. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Orø Kro & Hotel er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold, bedes du kontakte Orø Kro & Hotel.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Naturskønt ophold på Orø Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail