Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Storslåede Færøerne

Få 5 fantastiske dage på Færøerne inkl. fly, 4-stjernet hotel, mulighed for udflugter med dansktalende rejseleder m.m.

Kom ud i verden

Rigsfællesskabet mellem Færøerne og Danmark sikrer, at alle, der er bosiddende i Danmark, altid kan besøge Færøerne - og det er virkelig en fantastisk oplevelse!

 

Her mødes storslået natur, med mytologi og historie. Små bygder ligger ved de store fjelde, og Færøerne er en oplevelse for livet. Med denne rejse får I et ophold på et 4-stjernet hotel med mulighed for masser af udflugter med dansk guide – eller I kan vælge at leje en bil og opleve Færøerne på egen hånd.

 

Mulighederne er mange og indtrykkene store. Læs meget mere om indholdet, hotellerne, rejsetidspunkter, de guidede ture og alt det andet praktiske nedenfor.

 

Vilholdt Rejser tilbyder tryghedsgaranti på denne rejse. Dette betyder, at hvis rejsen aflyses grundet COVID-19, vil I kunne ombooke til et senere tidspunkt eller få det indbetalte beløb tilbagebetalt direkte fra Vilholdt Rejser.

 

Rejsen inkluderer (pr. person):

 • Fly fra Billund - Færøerne t/r (med Atlantic Airways)
 • Alle skatter og afgifter
 • 1 stk. håndbagage á max 8 kg pr. person
 • 1 stk. bagage á max 23 kg pr. person
 • Bustransfer lufthavnen - hotellet t/r
 • 4 overnatninger i dejligt dobbeltværelse på:
  • 4* Hotel Føroyar med morgenmad
   eller
  • 4* Hotel Hilton Garden Inn med morgenmad
 • Dansktalende rejseleder på alle udflugter

 

Priser og perioder:

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Det betyder, at du skal købe 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, kan dette ske mod et enkeltværelsestillæg - se længere nede.

 

Afgang fra Billund:

13.-17. september 2021
4 overnatninger på Hotel Hilton Garden Inn.
DEALpris 6995 kr. pr. person

20.-24. september 2021
4 overnatninger på Hotel Føroyar.
DEALpris 5595 kr. pr. person

 

Du vælger den ønskede periode, når du har trykket på KØB NU-knappen.

 

Velkommen til Færøerne

Denne rejse til Færøerne lægger op til, at I kan opleve de storslåede øer, som I vil.

 

I kan vælge mellem to hoteller, og der er flere muligheder for at tilkøbe storslåede udflugter. I kan dog også vælge at leje en bil og opleve Færøerne på egen hånd i jeres eget tempo.

 

Hotellerne

Under jeres ophold kommer I til at bo på enten Hotel Føroyar eller Hotel Hilton Garden Inn.

 

Om Hotel Føroyar

Hotel Føroyar er Færøernes største hotel og var det første 4-stjernede hotel på Færøerne. Fra hotellet er der en fantastisk flot udsigt over Tórshavn, Nolsoy og naturen. Hotellet har over 200 værelser i alle størrelser – alle med private faciliteter, wi-fi, hårtørrer og minibar. Opholdet inkluderer hotellets gode morgenmad.

 

Om Hotel Hilton Garden Inn

Hilton Garden Inn er det nye internationale hotel på Færøerne. Et unikt, udsøgt, smukt og moderne hotel, der ligger i rolige omgivelser med en spektakulær panoramaudsigt. Hotellet er indbegrebet af nordisk luksus og komfort.

 

Både værelser og omgivelser tilbyder moderne faciliteter, der vil hive komforten på jeres ophold på Færøerne en ekstra tak op. Glæd jer til et ophold på et af de verdenskendte Hilton-hoteller, hvor I får kvalitet og service i særklasse.

 

Udflugtspakker og program

I løbet af jeres ophold på Færøerne er det muligt at tilkøbe udflugter.

 

Alle udflugter er med dansk rejseleder. I finder priserne for de forskellige udflugter under praktisk info.

 

Dag 1:

Når I ankommer til lufthavnen på Færøerne, skal alle rejsende testes for COVID-19. Testen betales inden afrejse, og du modtager informationer og link til registrering fra Atlantic Airways.

 

Lufthavnstransport fra Vágar til overnatningsstedet. Ved check-in på hotellet bedes du blot oplyse dit navn og vise billedlegitimation.

  

Dag 2:

På denne dag har I mulighed for at tage på byvandring i Tórshavn på egen hånd. Torshavn er en af verdens mindste og mest unikke hovedstæder beliggende ved vandet med udsigt til de omkringliggende bjerge. Tórshavn blev første gang nævnt på skrift i år 1075 og betragtes dermed som en af Nordeuropas ældste hovedsteder. Oplev for eksempel de gamle bydele, hvor smalle stræder, trapper og klippegrund blander sig med de små, sorttjærede huse med hvide vinduer og grønne græstage.

 

Dag 3:

Tilkøb udflugt 1: Heldagsudflugt Streymoy, Eysturoy og Klaksvik.

 

Afgang fra Hotellet kl. 9.30.

 

Bussen stopper ved hvalfangerstationen við Air. Her får man en god indsigt i, hvordan halfangst forgik på Færøerne. Efter at have passeret Atlanterhavsbroen mellem Streymoy og Eysturoy går turen til Eiði og videre mod Gjógv. På vejen vil I passere stenformationerne "Kæmpen og Kællingen" og straks derefter Færøernes højeste fjeld, Slættaratindur (882 m).

 

Fra Gjógv forsætter turen mod Klaksvik, hvor I spiser frokost. Derefter sejler I ud til Kalsoy og besøger SÆLKVINDEN - en tur, som man ikke må gå glip af. Klaksvik er den næststørste by på Færøerne og kendt for godt fiskeri.

 

Dag 4:

Tilkøb udflugt 2: Kirkjubøur – Gásadalur - Tjørnuvik – Saksun.

 

Afgang fra Hotellet kl. 9.00.

 

I starter dagen med at besøge Kirkjubøur, som er en af de ældste bygder på Færøerne, og som har ca. 80 indbyggere. Som bispesæde var bygden i middelalderen Færøernes kulturelle og åndelige højborg. I Kirkjubøur er der mulighed for at besøge Roykstovan, der er et af de ældste, beboede huse i verden. Siden 1557 har generationer af familien Patursson levet og drevet denne gård.

 

Herefter går turen til Gásadalur, hvor I kan nyde det fantastiske vandfald Mulafossur og den lille landsby, hvor der bor omkring 10 mennesker. I Gåsedal har I en billedskøn udsigt til Tindholm og Drangarnir med øen Mykines i baggrunden. I 2004 blev der lavet en tunnel til Gásedalur - inden var forbindelsen til byen kun med helikopter eller på ben over det 400 m høje bjerg. Gåsedalur har nok været den mest isolerede bygd på Færøerne inden tunnelen.

 

Turen fortsætter til Tjørnuvik og Saksun, som byder på 2 meget smukke og charmerende strande. Mærk suset og nyd stranden ved Atlanterhavet. Stop ved det billedskønne vandfald Fossá på vejen. Vandfaldet Fossá er et af de højeste vandfald på Færøerne og en af de største attraktioner på Streymoy.

 

Tjørnuvík er en færøsk bygd med 48 indbyggere, omgivet af høje fjelde på det nordlige Streymoy. Bygden ligger smukt i bunden af en bugt med udsigt til Risin og Kellingin. Den gamle bygdekirke blev i 1858 flyttet i mindre dele over vardestien til Saksun. Først i 1937 fik Tjørnuvík sin nuværende kirke Tjørnuvíkar kirkja.

 

Dag 5:

Efter nogle oplevelsesrige dage er det nu tid til at drage hjem igen - med minder for livet. I bliver hentet foran hotellet 2 timer før flyafgang og kørt i shuttlebus til lufthavnen.

 

Praktisk info

COVID-19

Kravet om COVID-19 test før afrejse gælder ikke på flyvninger mellem Færøerne og Danmark.

 

De færøske myndigheder kræver, at alle over 12 år, som ankommer i Vágar Lufthavn, skal testes for COVID-19. Dette koster 312 kr., og Atlantic Airways har fået til opgave at opkræve afgiften fra passagererne. Derfor får alle rejsende tilsendt et link fra Atlantic Airways inden afrejse. Hvis den rejsende ikke har betalt via linket inden afrejse, lægges et ekstra gebyr oveni afgiften.

 

Børn yngre end 12 år er undtaget fra at blive testet. Du skal dog kunne bevise barnets alder ved fremvisning af f.eks. pas.

 

Vente- og svartid på test er meget kort. Testen foretages umiddelbart efter landingen, og oftest får man allerede svar på testen i løbet af natten og senest til middag dagen efter.

 

Reservation skal ske til Vilholdt Rejser senest 24 timer efter køb. Enten på info@vilholdt.dk eller på tlf.: 61 30 80 37. Oplys at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Oplys også ønsket hotel samt ønskede tilkøb og tillæg.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Vilholdt Rejser ved reservation.

 • Udflugt 1: Streymoy, Eysturoy og Klaksvik: 1450 kr. pr. person
 • Udflugt 2: Kirkjubøur – Gásadalur - Tjørnuvik – Saksun: 1250 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg: 1275 kr.
 • Biludlejning, Ford Ka eller lign. - 5 dage med fri km, kasko- og personforsikring: 3450 kr. (Mulighed for opgradering. Spørg Vilholdt Rejser)

 

Flytider

Når I ankommer til lufthavnen på Færøerne, skal I holde øje med Vilholdt Rejsers logo ved udgangen. Her står guiden klar til at tage imod jer.

 

Alle angivne tider er lokale tider. Danmark er 1 time foran Færøerne. Alle flytider er vejledende, og der tages forbehold for ændringer.

 

Flyselskab: Atlantic Airways.

 

Alle afgange er direkte og uden mellemlanding.

  

13. september 2021 17. september 2021
Afgang fra Billund kl. 18.15, ankomst til Færøerne kl. 19.15 Afrejse fra Færøerne kl. 19.30, ankomst til Billund kl. 21.20

 

20. september 2021 24. september 2021
Afgang fra Billund kl. 18.15, ankomst til Færøerne kl. 19.15 Afrejse fra Færøerne kl. 19.30, ankomst til Billund kl. 21.20

  

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på de normale listepriser. Der er et begrænset antal pladser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte afgange.

 

Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Vilholdt Rejser er den tekniske arrangør. Vilholdt Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2615.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til Vilholdt Rejsers repræsentant med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist, og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Rejse til Færøerne

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail