Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Badehotellets gourmetophold

Vælg mellem et gourmetophold med 1 eller 2 overnatninger på Aarøsund Badehotel

Nostalgisk badehotelsidyl

Aarøsund Badehotel er garant for vaskeægte, nostalgisk badehotelsidyl til livsnyderen. Her serveres udsøgte gourmetretter i smukke rammer, værelserne er indrettet i klassisk, nostalgisk badehotelsstil, og store naturoplevelser venter lige om hjørnet.

 

Aarøsund Badehotel ligger med direkte adgang til sandstrand og havn, og det er et helt perfekt sted at nyde hinanden og den skønne natur i området. 

 

At Aarøsund Badehotel er en ekstraordinær oplevelse, understreger prisen 'Historic luxury hotel of the year 2018' samt 'Luxury Romantic Hotel of the year 2018'. Priserne uddeles af den verdenskendte Luxury Travel Guide. 

 

Aarøsund Badehotel er desuden blevet kåret som det andetbedste badehotel i Danmark i 2020 og var med i konkurrencen "Bedst i Sydjylland", som arrangeres af Den danske Spiseguide. Her vandt Aarøsund Badehotel-kategorien for bedste dessert.

 

Derudover er Aarøsund Badehotel netop blevet nomineret til ”Årets gennembrud” af den Danske Spise guide.

 

Se her, hvad der venter jer på et gourmetophold af den fineste slags...

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Gourmetophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Champagne samt snack ved ankomst
 • Before dinner drink
 • Aftenmenu med 4 snacks og 3-retters gourmetmenu
 • Kaffe/the samt sødt efter middagen
 • Luksus portionsserveret morgenmad med brød fra eget bageri

Normalpris 3.385 kr. DEALpris 2.295 kr. 

 

Gourmetophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Champagne samt snack ved ankomst den første eftermiddag
 • Første aften - aftenmenu med 2 snacks og 3-retters menu
 • Anden aften - before dinner drink
 • Anden aften - aftenmenu med 4 snacks og 3-retters gourmetmenu
 • Kaffe/the samt sødt efter middagen
 • Luksus portionsserveret morgenmad med brød fra eget bageri

Normalpris 5.960 kr. DEALpris 3.695 kr.

 

I vælger det ønskede ophold, når I har trykket på KØB NU-knappen.

 

Ægte badehotelstil

Aarøsund Badehotel er et autentisk badehotel beliggende helt ned til vandet i naturskønne omgivelser - ikke langt fra Haderslev. 

 

Fra hotellet er der havudsigt, og indretningen er i oprindelig badehotelstil fra omkring år 1900. 

 

I kan bl.a. glæde jer til at nyde de antikke møbler i restaurantens Kejserstue, der oprindeligt har tilhørt Karen Blixen, ligesom flygelet i den store sal har været Victor Borges. Den store sal har i tidernes morgen dannet rammen om et "venteværelse", hvor blandt andre H.C. Andersen har ventet på færgen fra Assens.

 

Stilen i køkkenet er Nouvelle cuisine, som er det nyskabende franske køkken, hvor maden er mere let, delikat og visuelt flot. Inspirationen til de kulinariske udfoldelser findes i lokale råvarer, urter og frugt fra egen have, fisk fra ”naboen” Aqua-pri, røget fisk fra Årø og vin fra Aarø Vingaard.

 

Morgenmaden er også en sublim oplevelse. Her er blandt andet delikatesser fra den lokale slagter Lampe, der har pølser, som har vundet medaljer i international konkurrencer.

 

Bemærk venligst, at hotellets værelser ligger på første og anden sal, at hotellet ikke har elevator, og at der ikke er tv på værelserne.

 

Oplevelser i området

Der er rig mulighed for oplevelser i området. I kan naturligvis slappe af, bade ved stranden eller gå en tur. En god tur er at følge strandstien, som går langs vandet.

 

I kan også tage med færgen til den lille ø, Årø, som ligger kun 7 minutters sejlads væk - og hvor smuk natur og mange oplevelser er i vente. I kan gå rundt på øen, men det er også muligt at leje cykler eller en golfbil. Begge dele kan lejes på Brummers Gaard, kun 200 meter fra havnen.

 

Gården er også et besøg værd. Her kan I få dejlige frokostretter, aftensmad samt kaffe og kage, som I kan nyde inde på gården eller på gårdspladsen. I cafeen sælges der ø-produkter, også fra andre danske småøer, og spændende sønderjyske specialiteter. 

 

Det er også værd at besøge Aarø Vingård, hvor I med udsigt over vinmarkerne kan smage på gårdens høst. Gården har nemlig en ø-butik, hvor I kan købe et glas af gårdens vine (særligt hvid- og rosévine). Er der noget, der falder i smag, kan flasker også købes. 

 

I kan også tage til historiske Haderslev, hvor I bl.a. kan sejle med hjuldamperen Helene ud til Årøsund via Haderslev fjord og se hotellet fra havsiden. 

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage fra den 3. oktober 2021 til og med den 1. juli 2022. Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, check ud skal senest kl. 10. på afrejsedagen. Bemærk: Der opkræves weekendtillæg - se nedenfor.

 

Bemærk, at mange weekender i 2021 er udsolgt.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Aarøsund Badehotel. 

 • Weekendtillæg for ophold fredag og lørdag: 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Værelse med havudsigt: 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til suite med havudsigt: 450 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opladning af el-bil: 75 kr. pr. dag
 • Små rolige hunde accepteres mod tillæg: 300 kr. pr. hund pr. nat. Der er særlige betingelser for at medbringe hund

 

Reservation skal ske til Aarøsund Badehotel på reception@aaroesundbadehotel.dk - oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode. 

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Aarøsund Badehotel. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. 

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Aarøsund Badehotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Aarøsund Badehotel på tlf.: 26 42 77 88.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Badehotellets gourmetophold

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail