Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev unikke Island

Få jeres livs rejse til Island og oplev det unikke ørige. Rejsen inkluderer fly, 4-stjernet hotel, bagage m.m.

Unikke Island

Alle ved vist godt, at Island er noget ganske særligt, men hvor særligt der er, ved man først, når man har gæstet øen.

 

I samarbejde med Vilholdt Rejser er det nu muligt at opleve den fantastiske klippeø mod nord og ved selvsyn se, hvor unik en natur Island har med landets sorte strande, gletsjere, vulkaner og alt det andet, der kendetegner landet.

 

Oplev Island på egen hånd eller tag med på en eller flere af de mange guidede tilkøbsudflugter. Læs her, hvad I får og læs meget mere om hotel og udflugtsmuligheder nedenfor.

 

Rejsen inkluderer:

 • Direkte fly fra Billund eller København – Reykjavik t/r med Icelandair
 • Alle skatter og udgifter
 • 1 stk. håndbagage á max 10 kg pr. person
 • 1 stk. bagage á max 23 kg pr. person
 • Transfer fra lufthavn til hotellet t/r
 • 4-7 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Selfoss
 • Morgenmad alle dage

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Priser og perioder

Afrejse fra København:

 • 30. august - 03. september 2021 (4 overnatninger)
  DEALpris 5495 kr.
 • 30. august - 06. september 2021 (7 overnatninger)
  DEALpris 7995 kr.
 • 06. september - 10. september 2021 (4 overnatninger)
  DEALpris 4995 kr.
 • 06. september - 13. september 2021 (7 overnatninger)
  DEALpris 7495 kr.
 • 13. september - 17. september 2021 (4 overnatninger)
  DEALpris 5195 kr.
 • 13. september - 20. september 2021 (7 overnatninger)
  DEALpris 7595 kr.

 

Afrejse fra Billund:

 • 30. august - 03. september 2021 (4 overnatninger)
  DEALpris 5495 kr.
 • 30. august - 06. september 2021 (7 overnatninger)
  DEALpris 7995 kr.
 • 06. september - 10. september 2021 (4 overnatninger)
  DEALpris 4995 kr.
 • 06. september - 13. september 2021 (7 overnatninger)
  DEALpris 7495 kr.
 • 13. september - 17. september 2021 (4 overnatninger)
  DEALpris 5195 kr.
 • 13. september - 20. september 2021 (7 overnatninger)
  DEALpris 7595 kr.

 

Island og corona

Island har gennem lang tid haft et lavt smittetryk, bl.a. grundet landets isolerede placering i forhold til resten af verden. Siden den 18. marts har Island således været åbent for alle rejsende, der har kunnet fremvise et coronapas.

 

Fra den 1. juli 2021 skal der være gået 14 dage siden den anden dosis af vaccinen (eller 14 dage efter Janssen-dosis) for at et certifikat kan være gyldigt. Det er ingen test for personer som er fuld vaccineret. Hvis det er mindre en 14 dage siden sidste stik, skal den rejsende testes ved grænsen. Herefter må den rejsende køre til overnatningsstedet og vente på resultatet. Svar på prøven kommer hurtigt.

 

Hvis turen bliver aflyst pga. corona, har du mulighed for at få dine penge retur mod et administrationsgebyr eller flytte din rejse. Dette aftales direkte med Vilholdt Rejser.

 

Ankomst og hotel

Efter afgang med fly fra Billund eller København ankommer I til Keflavik Lufthavn i udkanten af Reykjavik. Her venter der en guide fra Vilholdt Rejser på jer. Guiden sørger for, at I bliver transporteret til Hotel Selfoss. Har I lejet bil sørger guiden for at vise jer hen til, hvor I skal have den udleveret – og for at I får kørselsinstrukser til hotellet.

 

I skal bo på det 4-stjernede Hotel Selfoss, der er beliggende i byen Selfoss sydøst for Reykjavik og cirka en times kørsel fra lufthavnen.

 

Det 4-stjernede hotel er beliggende i spektakulære omgivelser lige ved floden Ölfusá og med udsigt til bjerget Ingólfsfjall. Her overnatter I på et lyst og behageligt værelse. I restauranten tanker I op med morgenmad før endnu en dag med oplevelser i verdensklasse.

 

Det moderne spahotel byder på åben pejs, eksklusiv lounge og er også hjemsted for gourmetrestauranten Riverside, der leverer madoplever med lokale råvarer af høj klasse.

 

Prøv også hotellets spa, der er holdt i ægte islandsk tema med ild og is. Her kan I få en oplevelse, I sent glemmer. I har mulighed for dampbad, sauna, varmtvandsbassin, tropiske regnskovsbrusere, massage, spabehandlinger, beauty salon, afslapningsrum, lounge og bar.

 

Oplev Island

I kan bruge jeres tid helt som I vil på denne rejse. I kan vælge at slappe af på hotellet eller leje en bil og tage på opdagelse på egen hånd. I kan også tilkøbe nogle af de mange guidede ture, der er blevet sammensat for, at I får det optimale ud af jeres rejse til Island.

 

Guidede ture

Hver dag er det muligt at komme ud og opleve noget af det, der gør Island så unik og fantastisk en oplevelse.

 

Vi anbefaler, at I tilkøber udflugterne ved bestilling af jeres rejse, så I er sikre på, at der er ledige pladser. Hvis der er ledige pladser, vil de også kunne tilkøbes på rejsen.

 

Har I købt en rejse med 4 overnatninger, vil I kunne tilkøbe udflugterne til dag 2, 3 og 4.

 

I har, hvis I har købt rejse med 7 overnatninger, mulighed for at tilkøbe alle de nedenstående udflugter samlet (tilkøb ikke inkluderet) til 2995 kr. (normalpris 3600 kr.).

 

Dag 2 - Heldagsudflugt til den Gyldne Cirkel og Secreet Lagoon. Pris 600 kr. pr. person.

Efter endt morgenmad på hotellet er der en fantastisk heldagsudflugt på programmet.

 

Først går turen til Nationalparken Þingvellir, der har en kæmpe historisk, kulturel og geologisk betydning på Island og er på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan I blandt andet opleve, hvor de eurasiske og nordamerikanske tektoniske plader glider fra hinanden, så I kommer i bogstaveligste forstand til at stå på grænsen mellem det nordamerikanske og eurasiske kontinent.

 

Turen går videre til Gulfoss, der betragtes som Islands smukkeste vandfald. Vandet kommer fra Islands næststørste gletsjer Langjökull, og falder 32 meter ned i en slugt, hvorfra I har en fantastisk udsigt til de 70 høje klipper, der omgiver jer.  

 

Endelig skal I se og opleve Geysir, der har lagt navn til alle verdens gejsere. Gejseren er inaktiv i dag, men nabogejseren Strokkur eksploderer med en 20-40 meter høj vandfontæne hvert 5.-10. minut.

 

Udflugten inkluderer også et besøg i Secret Lagoon, der er blandt Islands ældste, naturlige svømmebade. Her kan I se og bade i de naturligt opvarmede kilder, der året rundt er 38-40 grader varme.

 

Dag 3 - Udflugt til vandfald og Sydstranden. Pris: 500 kr. pr. person.

 

I kører med bus til den islandske sydkyst, hvor dagen starter med et stop ved de to vandfald Skogafoss og Seljalandsfoss, hvor det er muligt at gå om bag vandfaldene.

 

Herefter går turen til den imponerende sorte strand Reynisfjara, der ligger gemt bag klipperne. Stranden har fået sin farve fordi strandsandet gennem mange, mange år har blandet sig med lavaen.

 

Der gøres holdt for frokost i den lille by Vik, hvor der er rig mulighed for at sidde og kigge ud over havet.

 

På vej tilbage går turen forbi den karakteristiske klippeformation Dyrholaev, der er Islands sydligste punkt. Herefter går turen til gletsjertungen Solheimajokull, hvor vulkanen Katla ligger og ulmer under Islands fjerdestørste gletsjer Myrdalsjokull.

 

Det er her muligt, at tilkøbe en gletsjervandring, der bringer jer helt tæt på gletsjeren, og gør det muligt, at se hvordan gletsjeren skifter farve og form med sine omgivelser.

 

Tilkøb. Gletsjervandring: 500 kr. pr. person. Gletsjervandring kan kun købes sammen med udflugt til vandfald og Sydstranden.

 

Dag 4 - Sightseeing ved vulkanområdet i Geldingardal. Pris: 400 kr. person.

 

Turen går med bus til det vulkansk aktive område omkring Geldingardal, hvor der i marts startede et mindre vulkanudbrud som I kan opleve på nærmeste hold. Herefter går turen til Sydstranden på Reykjanes-halvøen, hvor der gøres holdt ved det geotermiske område Krysuvik, hvor jorden er farvet i alskens farver og der både er svovlpøle, varme kilder og kratere. En helt unik naturoplevelse! Herefter kører I til den ensomt beliggende Strandakirkja, der ligger hævet over kysten og i mange år har fungeret som pejlemærke for skibene.

 

Som afslutning på dagen er det muligt at tilkøbe et besøg i den Blå lagune, hvor I kan slappe af i det geotermisk varmede saltvand omgivet af lavasten og sorte sandstrande.

 

Tilkøb. Pris for ophold i Den Blå Lagune: 600 kr. pr. person. Opholdet i Den Blå Lagune kan kun købes sammen med Sightseeing ved vulkanområdet i Geldingardal.

 

Dag 5 - Vandretur Reykjadalur. Pris: 200 kr. pr. person. 

 

Kl. 8.00 er der afgang til fods i Reykjadalur, hvor I vandrer igennem bjerg og bakkelandskab for til sidst at nå frem til en dal, hvor der er en varm kilde. Turen er cirka 7 kilometer frem og tilbage.

 

Dag 5 - Tur til Reykjavik. Pris: 300 kr. pr. person.

 

Kl. 11.00 kører I i bus til Reykjavik, Islands smukke og fascinerende hovedstad. Glæd jer til at gå på opdagelse i byen. Oplev stemningen ved vandet, de mange shoppingmuligheder, de farvestrålende huse og den smukke arkitektur.

 

Vil I have en oplevelse ud over det sædvanlige, så er det kl. 13.00 muligt at tilkøbe en hvalsafari. I sejler ud fra havnen i Reykjavik og kan nyde synet af byen og Island fra søsiden på vej ud til der, hvor I skal se hvaler. Det er et storslået syn at se de store dyr bryde vandkanten. I kan forvente at se både pukkelhvaler og delfiner, og hvis I er heldige også spækhuggere.

 

Tilkøb. Pris for hvalsafari: 750 kr. pr. person. Hvalsafarien kan kun købes sammen med turen til Reykjavik.

 

Dag 6 - Udflugt til Vestmannaeyjar. Pris: 1000 kr. pr. person.

 

Vulkanøen Vestmannaeyjar er et af de smukkeste vidundere i Island med fantastisk, barsk natur og store klipper. Øen er nok mest kendt for vulkanen Heimaey, men I kan også møde søpapegøjer og se en masse andre fugle på øen.

 

I kører med bus til Landevjar Havn om formiddagen og tager færgen Herjolfur over til øen. Ved ankomst til øen er det muligt at tilkøbe en sejltur rundt om øen, hvor I kan opleve de storslåede klipper, søpapegøjer, hvaler, havgrotter m.m. Hvis I da ikke vil gå på oplevelse på egen hånd. Efterfølgende er der sightseeing med bus ved vulkanen Heimaey og et afsluttende besøg på Eldheimar Vulkanmuseum.

 

Tilkøb. Pris for sejltur rundt om Vestmannaeyjar: 500 kr. pr. person. Bemærk: Kan kun købes sammen med udflugten til Vestmannaeyjar.

 

Dag 7 - Udflugt til Thorsmark. Pris 600 kr. pr. person

 

Fra hotellet er der afgang i en specialbygget højlandsbus, der kører til Þórsmörk, hvorfra turen bliver offroad. Turen går over floder og gennem det bjergtagende landskab, og I vil opleve én af de største naturskatte i verden. 

 

I kommer tæt på gletsjertungen Gigjokull og vulkanen Eyjafjallajokull, der lukkede ned for al flytrafik, da den gik i udbrud i 2010. Undervejs på turen har I en enestående udsigt til de tre gletsjere som Þórsmörk ligger mellem.

 

Turen går også forbi Stakkholtsgja, hvor dele af Game of Thrones blev optaget. Der gøres også holdt ved vandfaldet Seljalandsfoss og Njals Saga museum.

 

Praktisk info

Tilkøb og tillæg

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med Vilholdt rejser. 

 

 • Enkeltværelsestillæg: 1800 pr. person
 • Billeje i 8 dage: 3000 kr.
  • Dacia Duster 4x4
  • Inkl. alle nødvendige forsikringer
  • Skal bestilles før afrejse
 • Dag 2 - udflugt til Den Gyldne Cirkel: 600 kr. pr. person
 • Dag 3 - udflugt til vandfald og Sydstranden: 500 kr. pr. person
 • Dag 4 - Sightseeing ved vulkanområdet i Geldingardal: 400 kr. pr. person
 • Dag 5 - udflugt til Reykjavik: 300 kr. pr. person
 • Dag 5 - vandretur til Reykjadalur: 200 kr. pr. person
 • Dag 6 - udflugt til Vestmannaeyjar: 1.000 kr. pr. person
 • Dag 7 - udflugt til Thorsmark: 600 kr. pr. person
 • Udflugtspakke med alle udflugter: 2.995 kr. pr. person
 • Gletsjervandring: 500 kr. pr. person - kan kun købes sammen med udflugt til vandfald og Sydstranden
 • Sejltur Vestmannaeyjar: 500 kr. pr. person - kan kun købes sammen med udflugt til Vestmannaeyjar
 • Hvalsafari: 750 kr. pr. person - kan kun købes sammen med udflugt til Reykjavik
 • Blå Lagune: 600 kr. pr. person - kan kun købes sammen med Sightseeing ved vulkanområdet i Geldingardal

 

Reservation skal ske til Vilholdt Rejser senest 24 timer efter køb. Enten på info@vilholdt.dk eller på tlf.: 61 30 80 37. Oplys at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Bemærk: Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.

 

Flyinfo

Alle angivne tider er lokale tider. Danmark er 2 timer foran Island. Alle flytider er vejledende, og der tages forbehold for ændringer.

 

Flyselskab: Icelandair. Alle afgange er direkte og uden mellemlanding.

 

Flytider fra Billund

Afrejse fra Billund kl. 22.35 og ankomst til Keflavik kl. 23.30 Afrejse fra Keflavik kl. 16.40 og ankomst Billund kl. 21.35

 

Flytider fra København 

Afrejse fra København kl. 22.35 og ankomst  til Keflavik kl. 23.50 Afrejse fra Keflavik kl. 16.10 og ankomst til København kl. 21.20

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Vilholdt Rejser er den tekniske arrangør. Vilholdt Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2615.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til Vilholdt Rejsers repræsentant med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Rejse til Island

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail