Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Rømø

Oplev fantastiske Rømø med 2 eller 3 nætter i en studiolejlighed på Kommandørgården - inkl. 3-retters menu m.m.

Få frisk luft i lungerne

Snup en puster på Kommandørgården på Rømø og fyld lungerne med den friske vesterhavsluft fra havet, der omgiver øen. I kan vælge mellem 2 eller 3 overnatninger i en af Kommandørgårdens studiolejligheder, hvor I kan nyde den gode mad, oplevelser, wellness og afslapning. 

 

Rømø er en oplagt destination for jer, der gerne vil slappe af omgivet af fantastisk natur og Vesterhavet, og dette ophold på Kommandørgården er den perfekte måde at opleve det på. Se her, hvad I kan vælge mellem.

 

Opholdene inkluderer (pr. person):

Ophold 1

 • 2 overnatninger i studiolejlighed
 • 3-retters middag eller buffet efter kokkens valg begge dage
 • Dejlig morgenmadsbuffet begge dage
 • Fri adgang til hotellets friluftspool og indendørs pool samt dampbad
 • 5 % rabat på wellnessbehandlinger
 • 5 % rabat på ridning på islandske heste

Normalpris 1990 kr. pr. person. DEALpris 1395 pr. person 

 

Ophold 2

 • 3 overnatninger i studiolejlighed
 • 3-retters middag eller buffet efter kokkens valg alle dage
 • Dejlig morgenmadsbuffet alle dage
 • Fri adgang til hotellets friluftspool og indendørs pool samt dampbad
 • 5 % rabat på wellnessbehandlinger 
 • 5 % rabat på ridning på islandske heste

Normalpris 2985 kr. pr. person. DEALpris 1995 pr. person

 

Bemærk: Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Om studiolejlighederne

I kommer til at bo i en af Kommandørgårdens rummelige studiolejligheder, hvor I på de 25 m2 naturligvis har eget badeværelse, kombineret stue/soveværelse, TV, køkkenniche med kaffe/the faciliteter og enten en svalegangsbalkon eller terrasse.

 

En verden af muligheder

Der er muligheder nok for at få pulsen både op og ned på Rømø. Opholdet rummer flere rabatmuligheder på eksempelvis ridning og massage.

 

Det hyggelige familieejede Kommandørgården har både inden- og udendørs pool, egen restaurant og brasserie samt wellness-center og ridecenter med 120 islandske heste. 

 

90 % af Rømø er dækket af natur og omgivet af Vesterhavet og Vadehavet, der giver nogle helt unikke muligheder for at tage naturen ind.

 

I kan også dykke ned i historien og tage på bunkerekspedition, besøge Høstbjerg eller Spidsbjerg og se øen lidt fra oven eller slappe af med en gåtur på strandene eller i plantagerne. I har også mulighed for at leje en blokart på hotellet og køre på Europas bredeste strand, eller I kan tage på sejltur i en havkajak i Vadehavet, der ligger blot 200 meter fra hotellet.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle ugens dage frem til d. 31. august 2021, på nær i uge 29, 30 og 31 samt i weekenden fra den 20.-22. august 2021. Check in kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10.30 på afrejsedagen. 

 

Tilkøb og tillæg

Bestilles ved reservation og betales direkte til Kommandørgaarden:

 

Enkeltværelsestillæg: 200 kr. pr. overnatning

Barn 0-3 år: overnatter gratis i forældres seng

Barn 4-11 år i ekstra opredning: 300 kr. pr. barn pr. nat

  

Reservation skal ske til Kommandørgaarden på info@kommandoergaarden.dk - oplys venligst den ønskede dato, navn, adresse samt telefonnummer og vedhæft jeres værdibeviser. 

 

Det med småt

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer. Der er et begrænset antal hytter og lejligheder til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Der kan ikke benyttes flere værdibeviser i forlængelse af hinanden.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Kommandørgaarden er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Kommandørgaarden.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

◆◆◆

Få 2 eller 3 nætter på Rømø

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail