Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Hyttehygge i Dokkedal

5 overnatninger i hytte med plads til 5 personer hos Dokkedal Camping ved Lille Vildmose i Nordjylland tæt på strand og skov

Camping med manér

Ferien bliver lidt mere spændende, når man tilbringer den i godt selskab. Derfor kan du nu invitere familien eller vennerne med på en hyggelig hytteferie hos Dokkedal Camping, der ligger naturskønt ved Lille Vildmose tæt på strand og skov.

 

I får 5 overnatninger i hytte med plads til 5 personer inklusiv fri adgang til Dokkedal Campings egen svømmehal. Forbrug af vand og strøm er inkluderet i prisen, ligesom I også får en kode, så I gratis kan benytte internettet på pladsen.

 

Glæd jer til:

 • 5 overnatninger for op til 5 personer i hytte med bad og toilet (kat. 5)
 • Inkl. forbrug af vand og strøm

 

Hytten er udstyret med:

 • Eget bad og toilet
 • Stue med TV
 • Åbent køkken med køleskab, kogeblus, kaffemaskine, miniovn, bestik og kogegrej
 • 2 separate soverum - 1 soveværelse og 1 værelse med fritstående hems eller køjerum
 • Møbleret terrasse
 • Gratis børneaktiviteter
 • Fri wi-fi

 

Masser af oplevelser

Området nær Dokkedal Camping byder på forskellige aktiviteter for enhver smag.


Ca. 35 kilometer fra campingpladsen ligger Nordjyllands "hovedstad" Aalborg, hvor I bl.a. kan tage på shopping eller få en drink på den berømte Jomfru Ane Gade.


I nærheden af pladsen ligger Danmarks største fredede landområde Lille Vildmose - Himmerlands Naturpark. Her er et helt utroligt dyreliv og mulighed for en naturoplevelse ud over det sædvanlige for hele familien.

 

Læs mere her.


Er I i humør til små, spændende butikker og gode restauranter, kan I tage færgen over Limfjorden til den lille fiskerby Hals, hvor gamle huse og små, hyggelige gader danner rammen om en anderledes udflugt. Du kan læse mere om Hals her


Hvad end I er til masser af udflugter eller blot ønsker at nyde jeres tur i de charmerende hytter ved lokalområdet Dokkedal, er denne deal ideel til en ferie i selskab med skønne folk, du holder af.


Læs mere om Dokkedal Camping på deres hjemmeside.

 

Det praktiske

Ankomst kan ske søndag-fredag frem til den 31. oktober 2021. Bemærk dog, at opholdet ikke kan benyttes i uge 31.

 

Reserver i god tid på tlf.: 98 31 11 71. Ring gerne og tjek, om hytten er ledig i den ønskede uge.

 

Check ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen. Meddel venligst til receptionen, hvis I kommer senere end kl. 18. Check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Medbring selv sengelinned, rengøringsmidler, karklude og viskestykker.

 

Ved afrejse skal hytten være rengjort, så den afleveres i samme stand som ved ankomsten. Rengøringsrekvisitter kan lånes i receptionen. Slutrengøring foretaget af Dokkedal Camping kan tilkøbes. Se nedenfor.

 

Evt. tilkøb:

 • Medbring hund alle dage: 100 kr.
 • Campingpas købes på pladsen: 90 kr. pr. hytte
 • Slutrengøring: 300 kr.

 

Det med småt

Prisen gælder for op til 5 personer i delt hytte. Der er et begrænset antal hytter til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Dokkedal Camping er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Dokkedal Camping.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

5 nætter på Dokkedal Camping

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail