Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold for 2 tæt på Tønder

Oplev skønne Sønderjylland med et ophold for 2 på Abild Kro, der byder på 1 eller 2 overnatninger og god mad

Det perfekte udgangspunkt

Måske I ikke har hørt om Abild - endnu? Hvis ikke er det på tide, for der er meget, der frister. I finder den lille landsby kun 5 kilometer nord for Tønder - og det er også her, at I finder Abild Kro & Hotel.

 

Det lille hotel har en placering, der gør det til det perfekte udgangspunkt for at opleve Sønderjylland - og ikke mindst tage en tur over grænsen og nyde de dejlige indkøbsmuligheder. Det tager ikke mere end 10 minutter, så er I der.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

1 overnatning

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Velkomstkaffe og kage fra kl. 15-16
  • 2-retters årstidsbestemt middag efter køkkenchefens valg
  • Skøn morgenbuffet

Normalpris 1548 kr. DEALpris 849 kr.

 

2 overnatninger

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • Velkomstkaffe og kage fra kl. 15-16 på ankomstdagen
  • 2-retters årstidsbestemt middag efter køkkenchefens valg begge dage
  • Skøn morgenbuffet begge dage

Normalpris 3296 kr. DEALpris 1598 kr.

 

Vil I blive længere?

Ønsker I flere overnatninger på Abild Kro & Hotel, er I velkomne til at købe flere værdibeviser og bruge dem i forlængelse af hinanden.

 

Om Abild Kro & Hotel

Er der noget bedre end at blive mødt med kaffe og kage, når man har været ude og køre (måske langt) i bil? Det bliver I, når I ankommer til Abild Kro & Hotel!

 

Herefter bliver I indlogeret på et af hotellets lyse værelser, der naturligvis har fladskærms-tv, eget badeværelse og en fornuftig seng, så I kan slappe af efter en forhåbentlig oplevelsesrig dag. 

 

Om aftenen serveres der en 2-retters menu i hotellets restaurant, hvor køkkenet tilbereder et lækkert måltid baseret på årstidens råvarer. Et perfekt og mættende punktum på dagen. Hvis vejret er godt, er der mulighed for at sætte sig i hotellets have efter maden. I godt selskab med hinanden, og måske også i selskab med en kop kaffe, et glas vin eller en kold øl.

 

Om omegnen

Abild Kro & Hotel er placeret i det sønderjyske hjerteland. Tæt på grænsen, 5 kilometer fra Tønder med den hyggelige bymidte og 8 kilometer fra Møgeltønder, der byder på Schackenborg Slot og Møgeltønder Kirke, hvor Prins Joachim og Prinsesse Marie blev gift.

 

Der er et kvarters kørsel til Højer, hvor I kan opleve diger, sluser og Nationalpark Vadehavets skønne og særprægede natur. Vadehavet kan også opleves på Rømø, der er tre kvarters kørsel væk. Den naturskønne ø med den brede strand rummer også et væld af andre oplevelser og oplevelsesmuligheder.

 

Helt tæt på finder I Soldaterskoven i frisk gåafstand fra hotellet. Udover at være et fantastisk rekreativt område, så har området en spændende historie fra dengang, hvor området omkring Abild var tysk. Dengang fungerede området som base for den tyske krigsmarines luftskibe. En enkelt hangar står stadig, men området rummer også tydelige rester af flere af basens andre hangarer og bunkere.

 

Vil I opleve Sønderjylland, så er Abild Hotel & Kro helt sikkert et rigtigt sted at starte.

 

Anmeldelse

Vil I vide mere om stedet, så læs, hvad denne bruger på Tripadvisor skrev:

 

"Vi havde bestilt en deal med 2 overnatninger med morgenmad og 3-retters menu med vin.
Stort og rent værelse på 1. sal. Fik hjælp til bagagen, da trappen er stejl.
Aftensmaden var traditionel og udmærket og ligeledes vinen. Morgenmaden var rigtig god. Lune rundstykker og lækkert lunt wienerbrød og varme blødkogte æg. Venligt personale og super service, at jeg fik tilsendt min glemte natkjole. Ikke et gourmetophold, men det reklamerer de heller ikke med, og vi forventede det heller ikke. 


Vi har fået fuld valuta for pengene! Vi kommer gerne igen"

 

I får helt sikkert en lignende positiv oplevelse, som denne anmeldelse fra oktober 2020. For god ordens skyld, skal vi lige understrege, at dette ophold ikke inkluderer vin. 

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle åbningsdage fra den 9. august til og med den 1. marts 2022. Bemærk: Ved overnatninger henover fredage og lørdage opkræves et weekendtillæg - se nedenfor.

 

Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Bestilles ved reservation og betales direkte til Abild Kro & Hotel. 

 

Tillæg ved overnatning fra fredag til lørdag: 100 kr. pr. værelse pr. nat
Tillæg ved overnatning fra lørdag til søndag: 150 kr. pr. værelse pr. nat
Ekstra opredning på værelset - forhør dig hos Abild Kro & Hotel. Dog max 2 opredninger pr. værelse

 

Reservation skal ske på abildbnb@gmail.com eller på tlf.: 42 24 11 36, kl. 8-16 - oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode

 

Medbring et printet værdibevis ved ankomst til kroen.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Abild Kro & Hotel. Rabatten er baseret på kroens normale listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Abild Kro & Hotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Abild Kro & Hotel.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Rigtig god fornøjelse!

Ophold på Abild Kro & Hotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail