Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

München med tog

Tag på togrejse (t/r) gennem Tyskland til München inkl. 4 overnatninger og morgenmad på hotel samt byvandring med guide

Ta' toget til oplevelser

Glæd dig til en spændende togrejse ned gennem Tyskland til München, hvor du undervejs oplever det varierende landskab fra togets vinduer. Hele rejsen er tilrettelagt i et roligt tempo, så der er god tid til at tage alle oplevelserne ind. 

 

Destinationen er München, den største by i delstaten Bayern og samtidigt Tysklands tredjestørste by efter Berlin og Hamborg. München byder på ægte, tysk folklore og imødekommende storbystemning.

 

Rejsen inkluderer (pr. person):

 • Togbillet fra Danmark til München t/r
 • Pladsbillet til toget
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i München på 3* hotel Premier Inn München City Zentrum
 • Morgenmad på hotellet
 • Frokost (dag 2)
 • Byrundtur i München til fods med engelsktalende lokalguide

 

Priserne gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du købe et værdibevis til rejsen for 1 person - se nedenfor.

 

Bemærk: Der er mulighed for at stå på toget i København, Odense, Fredericia, Kolding, Aarhus eller Aalborg. Afrejsedestination oplyses hos Mondo Travel ved bestilling af rejsen.

 

Perioder, priser og togtider

I vælger den ønskede periode, når I har trykket på KØB NU-knappen.

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 

Den 13. september - 17. september 2021:

 • Pris pr. person i dobbeltværelse: DEALpris 4295 kr
 • Pris pr. person i eneværelse: DEALpris 5295 kr.

 

Den 27. september - 31. september 2021:

 • Pris pr. person i dobbeltværelse: DEALpris 4295 kr.
 • Pris pr. person i eneværelse: DEALpris 5295 kr.


Den 4. oktober - 8. oktober 2021:

 • Pris pr. person i dobbeltværelse: DEALpris 3995 kr.
 • Pris pr. person i eneværelse: DEALpris 4995 kr.

 

Togtider 

Togtider - Udrejse:

Afgang

Ankomst

København - Hamborg

07.26

12.04

Hamborg - München

14.01

20.01

Togtider - Hjemrejse:

Afgang

Ankomst

München - Hamborg

09.53

15.54

Hamborg - København

16.54

21.33


Der tages forbehold for ændringer i togtiderne.

 

Et oplevelsesrigt program

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du starter tidligt fra Danmark med at sætte kursen mod Tyskland. Alt afhængig af hvor du står på toget i Danmark, vil der være et eller to stop undervejs til München.

 

Fra togets vinduer nyder du det varierende landskab som toget kører igennem. Nyd en god frokost i togets spisevogn, eller slap af med en god bog mens du kører ned gennem Tyskland.

 

Først på aftenen ruller toget ind på hovedbanegården i München, og herfra er der en kort gåtur til dit centralt beliggende hotel.

 

Dag 2: Byrundtur i München

Dagen byder på en spændende byvandring, hvor guiden viser dig hvad München kan byde på. På turen besøger du byens klokketårn, Teatine Kirken, Max-Joseph pladsen og meget mere. Undervejs vil guiden fortælle spændende historier om byen, om de berømte indbyggere, 2. verdenskrig og hvordan München blev så kendt for sit øl.

 

En god frokost nydes på en lokal restaurant og bagefter er resten af dagen og aftenen til egne eventyr. Guiden kommer gerne med tips og ideer til gode oplevelser.

 

Måltider: Morgenmad og frokost

 

Dag 3: Fridag i München

Brug dagen som du vil. Du kan tage på indkøbstur i nogle af de spændende butikker, eller bare spadsere dig en tur, hvor du rigtig kan nyde byen.

 

Hvad med at besøge byens berømte Hofbraühaus, som er byens ældste bryggeri. Gå indenfor og oplev en rigtig Bierstuben-stemning i de højloftede lokaler med hvælvinger, hvor der tidligere blev brygget øl. Du kan ikke undgå at blive grebet af stemningen, når du får din øl serveret af en pige klædt i Bayerns nationaldragt.

 

Måltider: Morgenmad

 

Dag 4: Endagstur til Nürnberg

Dagen kan bruges til at besøge Nürnberg, som kun ligger ca. 1 times kørsel nordpå med tog. Her kan du opleve en spændende og hyggelig by med flotte bygninger og krogede gader. Højt over byen knejser Nürnberg slottet, som er et besøg værd. Du kan også besøge den centrale plads, som hedder "Hauptmarkt", med den flotte fontane, Frauenkirche med de legendariske tvillingtårne og meget mere. Nürnberg har meget at byde op.

 

Spis eventuelt en tidlig middag i Nürnberg, inden du tager toget tilbage til München igen.

 

Måltider: Morgenmad

 

Dag 5: Hjemrejse

Efter en god morgenmad tjekker du ud for at gå den korte vej til hovedbanegården i München. Her venter toget, som sætter kursen nordpå mod Danmark.

 

Du ankommer til Danmark sidst på aftenen efter nogle spændende dage i det sydlige Tyskland.

 

Måltider: Morgenmad

 

Rejs godt og bo godt

Togrejsen
Fra Danmark kører du med DSB til Hamborg. Her skifter du til Deutche Bahn, som er Tysklands svar på DSB. Alt afhængig af hvor du står på i Danmark vil der være et eller to skift undervejs til München. Rejsen er planlagt således, at der er god tid til at skifte tog, så du behøver ikke at være nervøs for, at du ikke når din videre forbindelse.

 

Pladsbillet på 2. klasse er inkluderet i rejsens pris, og du vil fortrinsvis blive placeret i togets åbne salonvogn. På nogle af afgangene vil pladsen være i kupe, hvor der er plads til seks personer.

 

På de tyske tog er der en spisevogn med, som har et varieret menukort. Her kan du nyde et godt måltid mad eller en snack, mens du ser på landskabet fra togets vinduer.

 

At rejse med tog er en afslappende måde at lade sig transporterer på - f.eks. i forhold til fly. Du skal ikke stå i kø i lufthavnen og vente på din bagage. På toget kan du frit bevæge dig omkring og strække din ben. Du kører direkte ind til centrum af byen, hvorfra du let kan spadsere med din bagage til dit hotel.

 

En togrejse tager naturligvis længere tid end en flyrejse, men den er mere end bare transport fra A til B. Togrejsen er en stor del af hele den samlede rejseoplevelse.

 

3* Hotel Premier Inn München City Zentrum
Glæd dig til at bo på dette centralt beliggende hotel. Udenfor hotellet er der kort gåafstand til butikker, restauranter, banegården og mange andre af byens seværdigheder.

 

Hotellet er holdt i moderne farver og er kendt for sin gode placering samt gode service.

 

Værelser er, som resten af hotellet, holdt i lyse og moderne farver. Alle værelser har aircondition, TV, sikkerhedsboks, gratis Wi-Fi samt hårtørrer. Badeværelserne har bruseniche.

 

Læs mere om hotellet her

 

 

Tilbud på togrejse til Tyskland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail