Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Gastronomisk ophold

Glæd jer til at besøge Kongenshus Kro, der med sin unikke placering midt på heden frister med dejlige oplevelse og gastronomiske retter

Gastronomisk ophold

Glæd jer til at besøge Kongenshus Kro, der med sin unikke placering midt på heden frister med dejlige oplevelse og gastronomiske retter

Fantastisk beliggenhed

Med en fantastisk beliggenhed ved indkørslen til Kongenshus Mindepark finder I Kongenshus Kro, der med sin helt egen charme og varme troner op lige midt i det unikke hedelandsskab.

 

Her kan I forkæle jer selv med et helt særligt ophold, hvor den gode mad og hyggen er i højsædet - naturligvis med gæsten i centrum. Opholdet er helt oplagt at kombinere med skønne naturoplevelser i det omkringliggende område, hvor spændende seværdigheder venter.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Kaffe og kage ved ankomst fra 15-16.30
  • Velkomstdrink
  • 6 gastronomiske retter i 3 serveringer efter køkkenchefens valg
  • Vinmenu, 1 glas pr. servering
  • Morgenmad

Normalpris 2325 kr. DEALpris 1595 kr.

 

En særlig madoplevelse

Undervejs i jeres ophold kan I glæde jer til skønne madoplevelser, hvor de gode danske og nordiske madtraditioner er i fokus. Glæd jer blandt andet til en gastronomisk middag med hele 6 retter i 3 serveringer, der akkompagneres af 3 dejlige glas vin - naturligvis tilpasset menuen.

 

Efter en god nats søvn på jeres hyggelige værelse, kan I se frem til at nyde kroens morgenmad med hjemmebagte boller, rugbrød fra den lokale bager, æg, bacon, brunchpølser, hjemmelavet syltetøj, udvalgte charcurteri, udvalgte oste og frisk frugt samt kaffe, the og juice. Alt i alt et godt morgenmåltid med alt det, der skal til for at starte dagen på bedste manér.

 

Masser af oplevelser

Opholdet kan med fordel kombineres med mindeværdige oplevelser i nærområdet. Området omkring Kongenshus Kro byder nemlig på masser af skønne seværdigheder, der bestemt er et besøg værd. 

 

Oplev for eksempel Kongenshus Mindepark, der er en mindepark for opdyrkerne af heden i Jylland. Parken ligger 25 kilometer sydvest for Viborg og er et tilløbsstykke - især når lyngen blomstrer. Hvis I vælger at besøge mindeparken, må I også huske at se udkigsposten, der er flere etager høj og tilbyder en flot udsigt.

 

Af andre seværdigheder kan nævnes de mange muligheder for vandreture i området - blandt andet Kalk Kaminoen, der via smuk natur tager jer forbi Mønsted Kalkgruber og Daugbjerg Kalkgruber. Også Viborg by er et besøg værd. Her kan I udforske den historiske by, hvor blandt andet domkirken, de hyggelige middelaldergader og de flotte gågader indbyder til mange hyggelige timer.

 

Se meget mere på Visit Viborgs hjemmeside.

 

Praktisk information

Ankomst kan ske søndag (mandag lukket efter morgenmaden) samt tirsdag til fredag fra den 1. oktober 2021 til og med den 1. april 2022. Ankomst fra den 20. december til den 6. januar 2022 er ikke muligt. Check in fra kl. 14.30 på ankomstdagen, og check ud senest kl. 10.30 på afrejsedagen.

 

Tillæg (betales direkte til Kongenshus Kro):

  • Weekendtillæg ved overnatning fredag-lørdag: 100 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Kongenshus Kro ved at sende en mail til mail@kongenshuskro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

 

Det med småt

Opholdet gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Kongenshus Kro, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser.

 

Vi anbefaler at booke i god tid, da der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Bemærk, at når I har modtaget bekræftelsen på jeres reserverede ophold fra kroen, så frafalder jeres fortrydelsesret hos Deal.dk, og det er ikke muligt at ændre eller annullere købet.

 

Deal.dk fungerer som formidler af dette tilbud, og Kongenshus Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

 

Kongenshus Kro ved Viborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail