Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Sønderjysk gourmet for 2

Tag på et formidabelt kroophold på Christie's Sdr. Hostrup Kro i Sønderjylland og nyd stedets velkendte og velanmeldte gourmetmad inkl. vinmenu

I en klasse for sig!

I Sønderjylland ligger den charmerende kro, Christie's, som er kendt for sit gourmetkøkken baseret på sønderjyske traditioner, naturen og de historiske rammer. Disse ophold er med appetizer, 4-retters gourmetmiddage, vinmenu, kaffe og morgenmad.

 

Der er ikke noget at sige til, at Sønderjylland er et yndet rejsemål. Beliggende mellem fjorde og grønne kystlinjer til den ene side, og Vadehavets fascinerende natur til den anden, er Sønderjylland et område fyldt med historie, oplevelser, natur og ikke mindst en stolt og stærk krotradition.

 

Krotraditionen lever i bedste velgående på Christie's Sdr. Hostrup Kro, der med sin naturskønne beliggenhed og de charmerende historiske rammer byder indenfor til et ophold, hvor gourmetmaden og den gode smag i den grad er med til bords.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse (hotelhytte)
 • Velkomstdrink (kl. 18)
 • Appetizer - En lille hilsen fra køkkenet
 • 4-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave
 • 4-retters vinmenu eller saftmenu
 • Kaffe/te med sødt (serveres ved bordet)
 • Morgenmad med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden)

Normalpris 3196 kr. DEALpris 1598 kr.  

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (hotelhytte)
 • 2-retters klassisk middag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - dag 1 (kl. 19)
 • Velkomstdrink - dag 2 (kl. 18)
 • Appetizer - En lille hilsen fra køkkenet - dag 2
 • 4-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - dag 2 
 • 4-retters vinmenu eller saftmenu - dag 2
 • Kaffe/te med sødt (serveres ved bordet) - dag 2
 • Morgenmad med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden) 

Normalpris 4996 kr. DEALpris 2598 kr.

 

Bemærk: Der ikke er rengøring på værelserne mellem 1. og 2. dag.

 

Ønsker du at rejse alene, skal du vælge en af nedenstående varianter, når du trykker på KØB NU-knappen.

 • 1 overnatning for 1 person i enkeltværelse: 
  Normalpris 1898 kr. DEALpris 1198 kr. 
 • 2 overnatninger for 1 person i enkeltværelse: 
   Normalpris 3298 kr. DEALpris 2099 kr. 

 

Sønderjysk gourmet

Køkkenet på Christie’s Sdr. Hostrup Kro leverer gastronomi i høj, høj klasse. Der bruges flittigt af de lokale sønderjyske råvarer, nogle af dem så lokale, at de kommer fra kroens egen køkkenhave, som det er muligt at gå en tur i. Maden laves fra bunden, eksempelvis tilberedes fisk, skaldyr og ost i egen røgeovn.

 

Maden indtages i kroens stemningsfulde restaurant, der består af flere mindre rum, der giver en intim og fortrolig stemning. Kombineret med en borddækning, hvor der er kræset for detaljerne og en tjenerstab, der er imødekommende, venlige og vidende, får I en madoplevelse af de helt store.

 

Og der er ingen tvivl om, at det er en madoplevelse af de helt store, når I oplever, hvordan der er blevet tryllet med råvarerne i køkkenet, og hvordan råvarerne er blevet tilberedt til retter, der både favner det traditionelle og det moderne danske køkken. Menuen skifter fra dag til dag, men om sommeren kunne et bud på en servering være bagt torsk med brunet smør og kalvefilet med sennepsglace, blomkålspuré og nye kartofler.

 

I kan også være sikre på, at tjenerne finder vin frem, der passer formidabelt til maden. Kroen har en imponerende vinkælder, der forener vine fra hele verden for at kunne give jer den bedst mulige oplevelse.

 

De gastronomiske oplevelser forsætter ved morgenbordet, hvor I får serveret et udvalg af delikatesser. Foruden brød, blødkogte æg og yoghurt, serveres der blandt andet hjemmelavet æble-/ingefærshot, hjemmelavet Nutella og friskskåret frugt.

 

Om området 

Området rummer et væld af oplevelser og muligheder. Kun få kilometer nord for kroen finder i Aabenraa fjord, der er en oplagt mulighed for at komme ud til vandet og gå eller køre en tur. Aabenraa er heller ikke langt væk, hvis I ønsker lidt bystemning.

 

Og vil I på tur, er I i køreafstand fra Gråsten Slot, Ribe, Rømø, Møgeltønder, Dybbøl Mølle og alt det andet, der forbindes med Sønderjylland.

 

Spil golf

Christie's Sdr. Hostrup Kro har en ideel placering, hvis I er golfentusiaster. Området omkring kroen har mange gode golfmuligheder, og der er billige greenfee-vouchers til blandt andet Haderslev Golfklub, Aabenraa Golfklub, Nordborg Golfklub og Sønderjyllands Golfklub til 200 kr. pr. greenfee. Bookes på golfbox. Greenfees købes og afhentes på kroen.

 

Hvad siger kunderne?

Brugerne på Tripadvisor er også glade for Christie's Sdr Hostrup Kro. Læs et uddrag af anmeldelserne her.

 

"Kroophold

Hyggeligt ophold med 2 overnatninger. Sødt og venligt personale. Overnattede i hytte 1 fint placeret i hytteby overfor kroen. Fint indrettet og velopvarmet ved ankomst. Dejlige og veltillavede menuer begge aftener med fint afpassede tallerken størrelser. Spændende vine til menuerne der passede så fint til maden. Vi kan give stedet og personalet vores bedste anbefalinger."

Anmeldt oktober 2020.

 

"Hyggelig kro med lækker mad

Vi havde købt en deal til 2 overnatninger og boede i comfortværelse. Pænt, rent og stort værelse. Lyst og venligt. Mad og drikke var super. Selvom det var en deal manglede der bestemt ingenting. Vi kommer helt sikkert igen.

Anmeldt i juli 2020.

 

Hvor skal I bo?

Uforstyrrede hotelhytter

I bliver ved ankomst indlogeret i en af kroens hotelhytter. Christie's Sdr. Hostrup Kro har 10 fritliggende hotelhytter på 22 m2, der naturligvis alle holder hotelværelses-standard og er udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv. Hytterne ligger uforstyrret i et grønt og frodigt område tæt på kroen og ved den skønne park og har deres egen lille overdækkede terrasse med havemøbler.

 

Comfortværelser

Christie's har 12 stemningsfyldte Comfortværelser, som ligger i værelsesfløjen i direkte forbindelse med kroen. Værelserne er lyse, rummelige og med al tænkelig komfort. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv.

 

Juniorsuite

Christie's har to store og luksuriøse Juniorsuiter, der ligger på første sal i hovedbygningen. Værelserne er med lækre badeværelser, skrivebord samt bløde stole, og er alle meget stemningsfyldte med lækre faciliteter, gratis trådløst internet og kabel-tv.

 

Terrasseværelser

Christie's har 7 nybyggede terrasseværelser med egen overdækket terrasse. De ligger alle i stueplan, og det ene er handikapvenligt. Værelserne er lyse og moderne og har alle 2 gode stole og et lille bord, kabel-tv, internet, brusebad og toilet.

 

Suite

På selve kroens 1. sal finder I fem pragtfulde Suiter. Alle er smagfuldt indrettet med bl.a. sofagruppe, skrivebord, stor dobbeltseng, kabel-tv samt gratis trådløst internet. Suiterne har ligeledes et dejligt stort badeværelse, med 1-pers. spabad eller dampbad. Her er der rig mulighed for at nette sig og slappe af inden middagen. Alle suiter er mellem 32–48 kvm.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 1. maj 2022. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at benytte opholdet fra den 22. til den 25. december 2021 og fra den 30. december 2021 til den 1. januar 2022.

Opholdet skal være booket hos Christie's Sdr Hostrup Kro senest den 31. marts 2022.

 

Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10.30 på afrejsedagen.

 

Fødevareallergi: Hver dag byder restauranten på en ny menu. Har I fødevareallergi, så kan Christie's tage højde for dette. Det skal dog oplyses pr. mail senest 24 timer før ankomst. Ved for sen ændring af menu koster det et gebyr på 50 kr. pr. ændret ret.

 

Tillæg og tilkøb

Tilkøb (tilkøbes på Deal.dk under købsprocessen):

 • 1 ekstra overnatning inkl. morgenmad: 900 kr.

 

Tilkøbet tilføjes, når du har klikket på KØB NU-knappen. Her vælger du først det ønskede ophold, hvorefter du klikker på det grå plus og vælger varianten "Ekstra overnatning".

 

Tillæg (betales direkte til Christie's Sdr. Hostrup Kro):

 • Tillæg ved højsæson i perioden fra og med den 28. juni 2021 til og med den 28. august 2021: 200 kr. pr. person pr. nat
 • Tillæg ved ophold fredag eller dage før helligdage: 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold lørdag eller helligdage: 500 kr. pr. værelse pr. nat (almindelige søndage betragtes ikke som helligdage, og der er hermed ikke noget tillæg)
 • Ønsker man at checke in tidligt (fra kl. 12.00): 150 kr. (oplyses inden ordinær in check)
 • Ønsker man at checke ud sent (senest kl. 13.00): 150 kr (oplyses inden ordinær check ud)

 

Tilkøb (tilkøbes og betales direkte til Christie's Sdr. Hostrup Kro):

 • Opgradering til Comfortværelse: 100 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Juniorsuite: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Terrasseværelse: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Suite med spa eller dampbad: 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Mulighed for at medbringe hund: 200 kr. pr. nat pr. hund. (Kun muligt i hotelhytter, Comfortværelse 101, terrasseværelse 307 og suite 507 - kun lille hund i suiten)

 

Vær opmærksom på, at nogle suiter har begrænset udsyn.

 

Reservation:

 • Forhør jer om ledige datoer hos Christies Sdr. Hostrup Kro tlf.: 74 61 34 46 - hverdage kl. 10.30-16.00
 • Videresend jeres værdibevis til info@christies.dk og skriv den aftalte ankomstdato og eventuelle opgraderinger
 • Indenfor 24 timer modtager I en bookingbekræftelse fra Christie's Sdr. Hostrup Kro på mail
 • Vi anbefaler, at I booker jeres ophold hurtigst muligt og indenfor jeres 14 dages fortrydelsesret, således at opholdet kan annulleres, hvis den ønskede periode ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det kroens afbestillingsregler, der gælder
 • Booking er bindende 7 dage før ankomst
 • Booking skal ske senest 31. marts 2022

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 eller 2 personer. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. 

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Christie's Sdr. Hostrup Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig. 

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

Rigtig god fornøjelse!

Ophold på Christie's Sdr. Hostrup Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail