Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Hyggeligt ophold ved Grenå

Tag 2 overnatninger på Hotel Marina ved Grenå og kom tæt på vandet på et ophold, der også inkluderer 2-retters menuer, eftermiddagskaffe og morgenbuffet

Tippen af Jyllands næse

Grenå ligger som bekendt ude på tippen af Jyllands næse, en lille times kørsel fra Aarhus og Randers. Som I vil kunne se, når I kører det sidste stykke ud til Grenå, ligger Grenå i et fantastisk område med masser af natur.

 

Kysten strækker sig både mod nord og syd fra byen, og den gamle købstad byder både på moderne butikker, historisk charme og et fantastisk havnemiljø.

 

Det er også her, at I finder Hotel Marina, der ligger tæt nok på vandet til at Kattegat kan ses fra hotellets restaurant - lige på den anden side Kystvej, der følger vandet i den sydlige del af byen.

 

Her venter der jer et ophold, hvor der blandt andet er sørget for god mad, afslappet eftermiddagskaffe og fri adgang til wellness-området. 

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 2 overnatninger i minidobbeltværelse med 140 cm seng
  • 2-retters menu begge aftener efter kokkens valg
  • Morgenbuffet
  • Eftermiddagskaffe/-te med kage, der serveres kl. 15-17
  • Fri adgang til wellness-område med stor swimmingpool, stor spa, sauna og fitness

 

Bemærk: Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt minidobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Om Hotel Marina

Der er som nævnt ikke mange skridt fra hotellets dør til I står ved vandkanten. Fra stranden ved hotellet kan I se over til byens marina. 

 

Vandet fylder meget ved Hotel Marina. Godt nok findes der en lækker pool på hotellet, men ankommer I mens vejrudsigten byder på badevejr, er kun et par minutters gang til Grenaa Sydstrand, der er blevet tildelt blåt flag for sæsonen 2021.

 

I får 2 overnatninger på et af Hotel Marinas hyggelige værelser, hvor I hurtigt vil føle jer hjemme. Værelset er udstyret med en 140 cm-seng, men I kan tilkøbe en opgradering af værelset, hvis I vil have mere plads at brede jer på om natten. Der er naturligvis eget badeværelse til jeres logi.

 

Hotellet er udstyret med en wellness-afdeling, hvor I har adgang til swimmingpool, sauna, dampbad og jacuzzi. Det er også muligt at tilkøbe behandlinger, hvis velværet virkelig skal plejes.

 

Hotellet tager sig godt af jer under jeres ophold. Der er inkluderet en 2-retters menu til jer hver aften. Der er eftermiddagskaffe - med kage - hver eftermiddag. Og naturligvis er der også morgenbuffet inkluderet, så I ikke går til dagens oplevelser på tom mave.

 

For der er nok at opleve i og omkring Grenå.

 

Om området

Vandet fylder som nævnt meget i og omkring Grenå. Der er da heller ikke længere, end I kan gå hen til Kattegatcentret, der ligger lige ved Grenå Havn. På jeres vej dertil kan I nyde den særegne blanding af industrielle og rekreative områder, der blander sig ved vandet.

 

Heller ikke ind til centrum af Grenå er der længere end I kan gå. En fin måde at opleve byen på i et nedsat tempo.

 

Kører I ud af byen kan en tur lidt mod nord anbefales, hvor I finder Karlby og Sangstrup Klinter omkring 10 kilometer fra Grenå. Det er en fantastisk oplevelse at gå langs vandet ved de smukke klinter. På vejen tilbage kan I gøre holdt ved Hylkegaard, der både er vingaard og galleri. Slå et slag indenom deres lækre gårdbutik, der er fyldt med specialiteter - naturligvis også af egen produktion.

 

Mod syd finder I Ebeltoft, der med sine gamle huse, hyggelige gågade og fantastiske havn ganske enkelt er en af de hyggeligste byer her i landet.

 

På vejen til eller fra Ebeltoft bør I slå et slag forbi Ebeltoft Gaardbryggeri. Når de i sommerhalvåret har åbent for udendørsservering byder de på, foruden fantastiske øl og sodavand, en udsigt over landskabet, der på smukkeste vis opsummerer alt det, som Djursland er.

 

Efter et vel overstået ophold, bør I på jeres vej hjem køre forbi Mols Bjerge. Den smukke nationalpark er ganske en storslået oplevelse af naturlig skønhed, som man bør unde sig selv at besøge.

 

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle dage frem til d. 20 december 2021. Bemærk: Der skal betales højsæsons- og weekendtillæg - se nedenfor.

 

Check in kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Marina:

 

Weekendtillæg ved ophold henover fredage og lørdage: 300 kr. pr. værelse pr. nat
Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. værelse pr. nat
Højsæsontillæg 01.07.2021 - 15.08.2021: 300 kr. pr. ophold
Opgradering til alm. dobbeltværelse: 125 kr. pr. værelse pr. nat
Opgradering til suite: 350 kr. pr. værelse pr. nat
Barn 0-2 år: Gratis ved overnatning i forældrenes seng - dog kun muligt ved opgradering til almindeligt dobbeltværelse
Barn 3-15 år: 525 kr. pr. ophold
Ekstra voksen 16+ år: 625 kr. pr. ophold
Leje af håndklæder: 25. kr. pr. stk.

 

Der gøres ikke rent og skiftes håndklæder imellem dag 1 og 2.

 

Husdyr er ikke tilladt.

 

Brug af wellness-område kan være underlagt Covid-19-restriktioner.

 

Reservation skal ske til Hotel Marina på info@hotel-marina.dk - oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode. Vedhæft jeres værdibevis, skriv den ønskede ankomstdato og anfør et telefonnummer, I kan kontaktes på.

 

Det med småt

Prisen er pr. person i delt minidobbeltværelse på Hotel Marina. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Marina er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Hotel Marina.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en eventuel klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist, og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold ved Grenå

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail