Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Prisvenligt og oplevelsesrigt

Prisvenligt ophold i Nordtyskland med rig mulighed for både at shoppe og få store naturoplevelser - inkl. 2 overnatninger og mad

Hyggeligt gæstgiveri

Denne deal bringer jer til Landhaus Smaga i den tyske grænseby Süderlügum, der er beliggende cirka 10 kilometer syd for Tønder.

 

Her får I alt hvad hjertet begærer til en meget prisvenlig DEALpris. I kan se frem til 2 overnatninger på det hyggelige gæstgiveri med masser af god mad og andre goder. 

 

Opholdet inkluderer (pr. person)

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • Aftensmad begge dage (efter kokkens valg)
  • Morgenmad begge dage
  • Gratis p-plads
  • Rabatkort til ECCO Outlet, Lego shop og Klint Jagt og fiskeri på Toosbuy Torv i Bredebro
  • Voucher til Café Sko (1 stk. kage og 1 kop kaffe) på Toosbuy Torv i Bredebro
  • Rabatkort til Højer Pølser
  • 1 flaske vin pr. værelse ved grænsehandel hos Fleggaard

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Masser af atmosfære

Det atmosfæriske Landhaus Smaga er beliggende lige syd for grænsen. Her bliver I indlogeret på et hyggeligt værelse, der naturligvis har eget bad/toilet, tv og en god seng.

 

Begge dage starter I med morgenmad, der indtages i gæstgiveriets restaurant, så I er klar til at begive jer ud i grænselandet og få fyldt rygsækken op med masser af oplevelser - og gode, billige varer... 

 

Meget mere end grænsehandel

Der følger flere rabatkuponer med i dealen, der giver jer rabat til ECCO-outlet, Lego-butikken og Klindt Jagt & Outdoor i på Toosbuys Torv i Bredebro.

 

Fra Landhaus Smaga er der heller ikke langt til grænsehandelen - eksempelvis er der kun halvanden kilometer til Fleggaard i Süderlügum.

 

Vil I opleve mere? En oplagt mulighed er en tur til altid hyggelige Tønder, Danmarks ældste købstad - kun 10 km fra hotellet, hvor I bl.a. kan se den flotte udstilling af Wegner stole hos Tønder Vandtårn/museum.

 

Eller nyd en tur Møgeltønder, 15 km fra hotellet.
Byen der kan vise jer Schackenborg Slot, den nyrenoveret Schackenborg Slotskro samt den smukke kirke, som er blevet brugt til både kongelige dåb og bryllup.

 

Vil I have lidt mere frisk luft og natur, kan der indsnuses masser af ø-stemning på en tur til Sylt eller Rømø.

 

Uanset hvad I er til, har I heldigvis et par dage til at nå det hele på dette ophold.

Praktisk info

Ankomst kan ske på mandag - fredag frem til den 12. september 2021. Check in fra kl. 17.00 på ankomstdagen og check ud senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Tilkøb og tillæg

Bestilles ved reservation og betales direkte til Lauritzen Rejser.

Enkeltværelsestillæg: 200 kr. pr. værelse pr. ophold

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf. 74 72 15 20. Oplys at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Når I har foretaget jeres reservation, vil I på mail modtage en bekræftelse/voucher fra Lauritzen Rejser som I bedes medbringe på hotellet.

 

Covid-19

Vær opmærksom på at der pt. er Covid-19 restriktioner ved rejse i Tyskland. For et overblik over alle restriktioner samt seneste udvikling i reglerne – se udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser på tlf. 74 72 15 20.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Prisvenligt og oplevelsesrigt ophold ➜

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail