Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

En unik oplevelse

Få en helt unik oplevelse med en overnatning for 2 eller 4 personer på katamaran inkl. morgenmad, jolle og kajak/kano eller SUP

S(j)ov på vandet

Her får I en helt unik mulighed for både sjov på vandet og for at sove på vandet. Som noget helt nyt kan I nemlig blive vugget i søvn til bølgernes blide skubben efter en sjov dag med masser af vandaktiviteter. 

 

Mariagerfjordkajak har tidligere haft stor succes med deres flydende shelter, som begejstrede masser af både børn og voksne, og nu er det tid til noget nyt. Derfor er det med glæde at Mariagerfjordkajak, som de eneste i Danmark, kan tilbyde jer en overnatning på vandet og en enestående naturoplevelse i deres katamaran.

  

I får: 

 • 1 overnatning på katamaran
 • Morgenmad bragt i kurv til båden
 • 1 stk. jolle til transport til katamaranen
 • 2 stk. kajak/kano eller SUP

DEALpris 798 kr.

 

- ELLER -

 

 • 1 overnatning for 4 personer på katamaran
 • Morgenmad bragt i kurv til båden
 • 1 stk. jolle til transport til katamaranen
 • 4 stk. kajak/kano eller SUP

DEALpris 1298 kr.

 

Bemærk: I skal selv sørge for rengøring (kan tilkøbes for 500 kr.). Medbring sovepose eller sengelinned, dyner/hovedpude og håndklæder.

 

Fang noget godt til ganen

Når det bliver tid til en god bid mad, kan I f.eks. tage en rotur i kajak til Restaurant Bramslev Bakker, hvor der hver dag serveres dagens middag til 79 kr. Her kan I spise med en helt fantastisk udsigt til fjorden.

 

Hvis I er mere til at få maden bragt, er der masser af mulighed for lækker takeaway i Hobro. Prøv f.eks. Cafe Kaj, Kylling og Co. eller Nidas Food grill, som blot er de tre nærmeste. Der er dog også mulighed for at lave lidt mad ombord på båden, da der forefindes et mindre køkken.

 

Når maverne er fulde, eller som appetitopbyggende aktivitet, kan I udnytte kajakkerne til spændende dagsture på fjorden, hvor der virkelig er mulighed for frisk luft og natur i lange baner. 

 

Praktisk information 

Ankomst kan ske alle dage i gyldighedsperioden frem til den 2. oktober 2021. Check in kan ske fra kl. 10 på ankomstdagen og check ud skal ske senest kl. 9.00 (eller efter aftale) på afrejsedagen.

 

Reservation skal ske via mail til mariagerfjordkajak@gmail.com.

 

Tilkøb og tillæg

Bestilles ved reservation og betales direkte til Mariagerfjordkajak:

 • Weekendtillæg - fredag og lørdag: 200 kr.
 • Sejltur med kaptajn i 2 timer (når vejret tillader det): 1000 kr. 
 • Slutrengøring: 500 kr. 

 

Rigtig god fornøjelse!

Overnatning på katamaran

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail