Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Tæt på Aarhus

Bo billigt og godt i skønne omgivelser tæt på Aarhus. Du får 2 overnatninger, billet til ARoS og morgenmad

NYHED tæt på Aarhus

Denne deal giver jer en fantastisk mulighed for at bo i skønne omgivelser og samtidig tæt på én af Danmarks skønneste byer. 

 

Her får I fred og ro og naturskønne omgivelser, hvor der er mulighed for virkelig at koble af efter en dag fyldt med oplevelser i Aarhus. I kan blandt andet besøge et af Danmarks mest unikke museer, ARos. 

 

Det moderne Aarhus Hostel giver jer lige præcis det I har brug for - den perfekte base til både afslapning og oplevelser.

 

Opholder inkluderer pr. person

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse med eget bad og toilet
  • Linnedpakke
  • Billet til ARoS - Aarhus Kunstmuseum
  • Morgenmad begge dage

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse. Det betyder, at du skal købe 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Natur og by i ét 

Når du booket dit ophold på Aarhus Hostel får du både natur og by. Aarhus Hostel er placeret i skønne naturomgivelser, hvor der er plads til at nyde livet og få koblet helt af. 

 

Denne skønne base og udgangspunkt for jeres get-away ligger maks 30 min. fra Aarhus midtby alt efter om I vil ha' bilen med ind til byen eller hellere vil tage bussen, som I finder 2 minutter væk. 

 

Oplev verdensklasse kunst på ARos

Inkluderet i dette ophold er entré til ARos - Aarhus Kunstmuseum. Uanset om I skal genopleve dette fantastiske museum eller om det er første gang, kan I glæde jer til udstillinger og samlinger, der er helt unikke - og i verdensklasse. 

 

Oplev den kendte Boy, de mange imponerende udstillinger og gå naturligvis en tur rundt i den opsigtsvækkende Rainbow Panorama, hvor I får et 365 graders udsyn ud over hele Aarhus. 

 

Læs mere om hvad dette unikke museum tilbyder her

 

Om Aarhos Hostel

Aarhus Hostel har en historie, der går helt tilbage til 1879 med en forhistorie som Fri og -efterskole og senere Ældrehøjskole. 

 

I 2013 så Aarhus Hostel dagens lys og er siden da blevet drevet med sikker hånd af Michael Skanderby og Ann-Mari Høøck. Stedet har gennemgået flere omfattende renoveringer gennem tiden.

 

I bliver indlogeret på et dobbeltværelse med eget bad og toilet. Begge morgener får I morgenmad, så I er klar til dagens oplevelser. Ønsker I at lave mad på stedet, er der rig mulighed for det i fælleskøkkenet.

 

Aarhus Hostel er omgivet af dejlige, grønne arealer, så der er masser af plads til forskellige udendørsaktiviteter og afslapning. I kan frit benytte bålpladsen i skovområdet eller nyde den rolige atmosfære på en af terrasserne.

 

Praktisk information

Ankomst kan ske alle dage i gyldighedsperioden fra den 9. juni 2021 til den 1. marts 2022. Check in kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen og check ud skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen (Kl. 11 i weekender).

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Aarhus Hostel.

  • Højsæsontillæg i uge 28, 29 og 30: 100 kr. pr værelse pr. nat
  • Enkeltværelsestillæg: 100 kr. pr person pr. nat
  • Børn under 2 år er gratis
  • Børn fra 2-10: 300 kr. pr. person pr. ophold (Børn over 10 år skal have et dealbevis)

 

Reservation skal ske til Aarhus Hostel på kontakt@aarhushostel.dk eller på tlf.: 69 14 67 77. Husk at oplyse, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode. 

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på Aarhus Hostel's egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Aarhus Hostel er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold, bedes du kontakte Aarhus Hostel.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

2 overnatninger tæt på Aarhus

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail