Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev KBH på el-løbehjul

Oplev København på en helt ny måde og kom med på en 2-timers guidet tur rundt i København på el-løbehjul. Kan købes enkeltvis eller til grupper på minimum 5 og max 12 personer

Tril rundt i København 

Vil du opleve København med al sin pragt og historie? Så er der her en nyhed til dig, der er interesseret i en sjov og lærerig oplevelse. Du kan nemlig komme på en guidet 2-timers tur på el-løbehjul. 

 

El-løbehjulene er de bedste af slagsen i høj kvalitet og med bremser både for og bag. At køre på el-løbehjul er noget alle kan være med til og endda en enestående måde at komme rundt i byen på. 

 

Du får:

  • Guidet tur rundt i København på el-løbehjul
    (inkl. lån af hjelm)

Normalpris 350 kr. DEALpris 199 kr. 

 

Bemærk: 

  • Turen kan købes enkeltvis eller til en gruppe på minimum 5 og max 12 personer
  • Børn på 9-14 år skal være i følge med en voksen

 

Oplev København

Ta' med på denne 2-timers guidede tur rundt i Københavns gader og stræder. Turen er både til dig, der ikke kender København og dig, der har boet i byen hele dit liv.

 

Uanset hvad dit kendskab er til København, vil du opleve byen på en ny måde, når den lokalkendte guide tager dig rundt i byen - på el-løbehjul.

 

Turen går til... 

På turen rundt i byen vil du bl.a. komme forbi en gammel baggård, ud på Kalvebod Bølge, rundt på Havneringen og videre til den nye kanalby, Sluseholmen samt Sydhavnskanalerne, hvor I kan opleve masser af spændende arkitektur.

 

Guiden vil give indsigt i både arkitekturen og historier fra København - nye som gamle. 

 

Turen varer i 2 timer i alt, hvor du indledningsvist får en kort intro, så du kan færdes sikkert på el-løbehjulet og rundt i byen.

 

Rigtig god fornøjelse!

Guidet tur i KBH på el-løbehjul

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail