Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Smagekasse med 12 specialøl

Her er den perfekte smagekasse til enhver øl-entusiast. Øldåsen.dk har sammensat en spændende kasse med 12 specialøl fra rundt om i verden - inkl. fragt

Nye øloplevelser - denne vej ➜

Uanset om du er ølekspert, ølentusiast eller bare nysgerrig på, hvad der findes af spændende specialøl rundt omkring i verden, så er der noget at komme efter i denne smagekasse.

 

Her får du mulighed for at smage 6 forskellige øl, som du måske ikke har mødt før. Kassen er pakket med 2 af hver, så du kan dele oplevelsen med en ven. 

 

Se her, hvad du får og læs mere om øllene nedenfor. 

 

Det får du: 

  • Smagekasse med 12 specialøl (inkl. 2 smageskemaer) 

 

Kassen indeholder:

  • 2 stk. Rogue Dreamland Lager
  • 2 stk. Stone Enter Night
  • 2 stk. Sierra Nevada Fantastic Haze
  • 2 stk. Brewdog Punk IPA
  • 2 stk. Brewdog Clockwork
  • 2 stk. Estrella Barcelona

 

Om øllene

Rogue Dreamland Lager 4,8 %
Dreamland American Lager er en simpel, sprød pilsner. Øllen blev født på grund af en drøm - en drøm om at renovere den lokale skaterpark i Newport, Oregon for at give lokalsamfundet et sikkert og rent sted at skate. De fantastiske mennesker fra Dreamland Skateparks hjalp med at gøre drømmen til virkelighed og hjælpe andre med at realisere deres drøm. En del af overskuddet fra salget af øllen går til at bygge skateparks rundt omkring i verden.

 

Stone Enter Night Pilsner can 5,7 %
I samarbejde med Metallica repræsenterer denne øl en katastrofal kollision mellem to kompromisløse overnaturlige kræfter. Det er en sprød og forfriskende pilsner, der, meget ligesom bandet, overskrider genrer, knuser forudindtaget opfattelser og udfordrer det konventionelle.

 

Sierra Nevada Fantastic Haze 9 % IBU 40
Imperial IPA blev skabt i jagten efter noget fantastisk. Noget saftigt, noget uklart, noget modent med noter af mango, melon og citrus. Så det blev besluttet at: "Fornuften være forbandet", og kedlerne blev fyldt med fem humlesorter og masser af malt, havre og hvede. Nogle vil kalde det absurd. Andre, inklusiv brygmestrene, kalder det absurd fantastisk.

 

Brewdog Punk IPA 5,4 %
Denne 5,4 % transatlantiske fusions IPA har en lys, gylden farve og en duft af tropiske frugter samt lys karamel. Smagen bliver hurtigt selvhævdende og harpiksholdig med newzealandsk humle og malt. Eftersmagen er aggressiv og tør, og humlen overdøver varmen fra alkoholen. Denne friske naturlige øl er fuld af smag og en hyldest til den klassiske IPA. Det postmoderne twist er tilføjelsen af en fantastisk frugtagtig humle, som giver en eksplosion af tropisk frugtsmag og en skarp, bitter finish.

 

Clockwork Tangerine 4,5 %
Mandarin, karamel og fyrretræ. Vinderen af "2017 Prototype Challenge". Clockwork Tangerine er en session IPA med smag af mandarin, og fremstår som deres nye anden kvartals-sæsonøl, der erstatter Hop Fiction. Lav i styrke, men en god krop med hints af ristet brød og karamel, en saftig frisk mandarin/appelsin-smag og bløde noter af tropiske humle.

 

Estrella Damm Barcelona 4,6 %
Denne pilsnerøl, der er blevet produceret i Barcelona siden 1876, er over tid blevet et symbol på befolkningen i denne avancerede og venlige by. Fabrikken Estrella Damm er den eneste i Spanien, og en af de få i verden, der producerer malt i eget værksted. Estrella Damm er en forfriskende lys øl på 4,6 % alc. Den er brygget på vand, bygmalt, majs, humle og perleris - en typisk Middelhavsingrediens, der karakteriserer smagen af Estrella.

 

Om Øldåsen.dk

Øldåsen.dk er en webshop, der sælger specialøl på dåse. Bag virksomheden står et dedikeret team, som har over 17 års erfaring inden for import og distribution af specialøl - og sammen har de sat sig for at gøre specialøl på dåse til mere end bare en dåseøl.

Smagekasse med 12 specialøl

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail