Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold i Harzen

Tag en miniferie på Maritim Berghotel Braunlage, hvor I kan vælge mellem 3, 4 eller 5 overnatninger inkl. morgenbuffet i fantastiske omgivelser

Naturrig idyl i Harzen

Glæd jer til at dykke ned i den naturrige idyl, der omgiver det skønne Maritim Berghotel Braunlage i Harzen Nationalpark ved foden af Wurmberg-bjerget.

 

Her er alle værelser udstyret med gratis wi-fi og en rummelig balkon, så I kan nyde de grønne omgivelser, mens det store badeværelse frister med badekar. Der er også masser af mulighed for afslapning i de store indendørs- og udendørs pools, i saunaen eller i spa-afdelingen, hvor der kan bestilles massage, wellness og skønhedsbehandlinger.

 

Nyd friskbrygget kaffe og fine kager i Roof Garden Café med fantastisk udsigt over nationalparken og lad jer bespise med lokale retter i The Old English Pub. Velsmagende middagsbuffeter og à la carte-menuer med fortryllende udsigt over grøn natur venter jer, hvis I lægger vejen forbi Restaurant Pfaffenstieg.

 

Takket være hotellets ideelle beliggenhed kan I nå centrum af Braunlage, dejlige vandrestier og Wurmberg svævebanen til fods inden for få minutter.

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

 • 3-5 overnatninger i dobbeltværelse på Maritim Berghotel Braunlage i Harzen Nationalpark
 • Morgenbuffet alle dage

 

Vælg mellem:

 • 3 overnatninger
  DEALpris 1.145 kr. pr. person
 • 4 overnatninger
  DEALpris 1.595 kr. pr. person
 • 5 overnatninger
  DEALpris 1.995 kr. pr. person

 

Priserne gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. I vælger det ønskede antal overnatninger, når I har trykket på KØB NU-knappen.

 

Om Harzen

I Harzen ligger et væld af gamle byer, der alle er et besøg værd. At køre mellem de mange byer er en sand fornøjelse grundet de smukke grønne omgivelser.

 

Werningerode byder på en bred pallet af oplevelser i form af blandt andet Werningerode Slot, der oprindeligt er fra det 13. århundrede, men kom til sin nuværende form i det 19. århundrede. I kan også opleve en miniaturepark, hvor mere end 50 bygninger er afbilledet i målestok 1:25, samt det kendte Hasseröde bryggeri, der tilbyder rundvisninger. Werningerode har lidt for enhver smag, og fra byen er der ikke langt til mange af de andre spændende destinationer i området.  

 

Halberstadt blev i 804 grundlagt af Karl den store. I dag er byen hjemsted for et udvalg af museer og kirker. I nabobyen Langenstein ligger såkaldte huleboliger, der blev bygget grundet stor boligmangel i det 18. århundrede. Området er især et besøg værd, hvis man vil opleve historiens vindesus.

 

Bloksbjerg eller Brocken, som det hedder på tysk, er kendt for at være tilflugtssted for hekse fra hele verden. På toppen af bjerget findes Hexentanzplatz, der menes at have været samlingssted for hekse frem til det 17. århundrede. På Brocken ligger også Thale dyrepark, der er et besøg værd. I kan let og ubesværet komme op på bjerget med svævebane, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt. 

 

I må heller ikke snyde jer selv for en tur til den tusind år gamle verdens-kulturarvsby Goslar. Den historiske by Goslar byder på et varieret kulturelt udbud, og det er ikke for sjov, at byen bliver kaldt "Nordens Rom". Her finder i hele 47 kirker og kapeller, og områdets velstand blev grundlagt af de berømte miner i Rammelsberg. I dag er der et museum, der giver et bredt indblik i minedrift og vidner om den tidligere storhedstid, hvor man fandt kobber, bly zink og lidt sølv og guld. Byen er i dag udnævnt som verdenskulturarv af Unesco, og især den intakte bymidte og den smukt restaurerede Kaiserpfalz fra 1010 er en af byens store attraktioner.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle ugens dage til og med d. 31. december 2021. Check in kan ske fra kl. 15 og check ud skal ske senest kl. 12 på afrejsedagen.

 

Bemærk: Der skal betales city tax på 2,80 € pr. person pr. nat.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser.

 • Barn under 6 år: overnatter gratis i forældrenes seng - max 1 barn i følge med 2 fuldt betalende voksne
 • Barn op til 12 år på ekstra opredning: 795 kr. for 3 overnatninger inkl. morgenmad
 • Mulighed for at medbringe hund. Forhør jer hos Vindrose Rejser for nærmere information og pris

 

Reservation sker til Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk eller på tlf.: 33 13 52 23. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis.

 

Det med småt

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at I booker jeres ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber.

 

Ved fejl og mangler på destinationen, skal der øjeblikkeligt rettes henvendelse til opholdsstedet og der skal rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk under opholdet, hvor det fremgår, hvem der er klaget til. Følges proceduren ikke, vil kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vore øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Miniferie i Harzen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail