Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Afbalancerende akupunktur

Få et sundere og bedre indre, når Hong Truc Akupunktur i Odense byder på 60 minutters akupunktur-behandling suppleret med cupping og udarbejdelse af personlig journal

Få kroppen i balance

Med denne deal kan du se frem til en skøn og afbalancerende akupunkturbehandling suppleret med cupping. Behandlingen med akupunktur foregår ved hjælp af små, tynde og sterile nåle, der stikkes ind i bestemte punkter i kroppen. Cupping bruges til at øge circulationen i kroppen.

 

Behandlingen skaber en bedre balance, en bedre blod- og væskecirkulation og en forbedring af organernes funktion. 

 

Du får:

 • 60 minutters akupunkturbehandling suppleret med cupping inkl. udarbejdelse af personlig journal

 

Er du medlem af Sygesikring Danmark, kan du få tilskud til behandlingen.

 

Hvad er akupunktur?

Akupunktur har været kendt i Vietnam og Kina i tusindvis af år. Behandlingen er uden bivirkninger og afhjælper de fleste kroniske sygdomme, især kronisk smerte.

 

Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM). TCM er en flere tusind år gammel lægevidenskab fra Østen med eget diagnose- og behandlingssystem, der på mange måder adskiller sig fra den vestlige terminologi. Akupunktur betyder behandling med nåle, og er en afbalancerende behandling. Nålen er tynd og steril. Nålen bliver stukket ind i bestemte punkter i kroppen. Dette skaber en bedre balance i kroppen, og blod, energi og væske cirkuleres bedre. Dermed giver det kroppen større velvære og smertelindring, mens organernes funktion forbedres.

 

Hvad er cupping?

Cupping er en form for alternativ behandling, som har eksisteret i Vietnam og Kina i tusind år. Varme eller undertryk (vakuum) bruges til at suge huden under koppen opad.

 

Det skaber en forandring, som medvirker til at øge circulationen, mens affaldstoffer udveksles med ernæringstoffer, der skaber et flow af energi, det fjerner stagnation og er med til at styrke immunforsvaret i kroppen.

 

Selve behandlingen

Første besøg varer 60 minutter og består af en kortlægning af dine ønsker med behandlingen samt udarbejdelse af din helt egen personlige journal. Selve behandlingstiden vil være 30-45 minutter. Behandleren, Thi Hong, har fuld tavshedspligt.

 

Behandlingen består blandt andet af, at Thi Hong kigger nærmere på din tunge og måler din puls, som bliver noteret i et pulsskema. Derefter undersøger hun, om og evt. hvilke ubalancer, der er i din krop, så hun kan finde den helt rette behandling. 

 

Bagefter går behandlingen i gang. Det er meget forskelligt, hvor mange behandlinger der skal til, men der plejer at indfinde sig en effekt efter 3-5 behandlinger. I nogle tilfælde kan man dog allerede se en ændring efter første behandling.

 

Behandlingen kan hjælpe mod:

 • Hovedpine/migræne
 • Gigtsygdomme - f.eks. i nakke og skuldre
 • Rygsmerter
 • Fordøjelsesproblemer
 • Overvægt
 • Kredsløbsproblemer
 • Inkontinens
 • Stress
 • Søvnløshed
 • Luftvejs- og allergiproblemer
 • Hjælp til rygestop

 

Professionel behandling

Thi Hong har mange års erfaring i bagagen og har læst til læge i Vietnam på Hue University of Medicine and Pharmacy. I Danmark er hun desuden uddannet sygeplejerske og autoriseret akupunktør, og du kan derfor være sikker på at få en topprofessionel behandling.

 

Klinikken tager naturligvis forholdsregler i forhold til Covid-19 og følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

 

Hong Truc Akupunktur har hjulpet mange klienter, som lider af smerte i ryggen, nakken, lænden, iskiasnerve-problemer, leddegigt i hånden, hofte, knæ, ankel, hovepine og migræne.

 

God fornøjelse!

Akupunktur i Odense

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail