Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Miniferie i smuk natur

Nyd hele 3 overnatninger på Tysklands største ø, hvor I får skøn natur og god mad både morgen og aften

En stor oplevelse

Mange tænker måske ikke ø-oplevelser som det første, når de tænker på Tyskland. Det vil denne deal dog helt sikkert ændre på, når I inviteres på miniferie på én af Tysklands smukkeste øer, Rügen.

 

Her venter der jer god mad alle dage, masser af seværdigheder og bjergtagende natur. 

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 3 overnatninger i dobbeltværelse
  • Morgenmad alle dage
  • Aftensmad alle dage
  • En tur med Rasender Roland (togtur på 25 kilometer i et gammelt damplokomotiv)

  

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Hygge på Hotel Alexa

Alexa Hotel er et charmerende, hyggeligt og klassisk hotel med en rigtig god beliggenhed, når en af Tysklands flotteste øer skal udforskes.

 

Alexa blev renoveret i 2008, og står i dag som en oplagt base med over 60 værelser, som alle er indrettet i et moderne design. Receptionen på hotellet er mere end et sted, hvor du henter nøglen til værelset, da dens pejs giver en afslappet stemning, der lægger op til at tage en bog med ned, mens du summer over dagens oplevelser.

 

Skal I helt ned i gear, tilbydes der også wellness. Afdelingen er opført i et elegant græsk-romersk design, og atmosfæren er også derefter. Her har I mulighed for at benytte den indendørs pool, modstrømsanlægget, damp og finsk sauna. Det er også muligt at tilkøbe behandlinger, når I er på stedet. Kun 700 meter fra hotellet ligger stranden.  

 

Om området

Rügen er den største ø i Tyskland og er 52 kilometer lang og ca. 41 kilometer bred. Øen er forbundet med fastlandet via en bro. Området er et mekka for naturelskere, og I har hele tre nationalparker at vælge mellem, som hver især er helt unikke. Udover den flotte natur, har Rügen også nogle rigtig gode strande - og også her er der nok at vælge mellem med ca. 60 kilometer strand rundt om øen. Turismen er en vigtig del på øen, og de har lige knapt seks millioner hotelovernatninger om året.

 

Under opholdet må I ikke snyde jer selv for en tur op i Rügens svar på tårnet ved Gisselfeld. Det troner 40 meter op i skoven, og en rampe guider jer hele vejen til toppen. I har gode muligheder for at observere ørne i området - derfor har det også fået navnet ”Ørnereden”.

 

Arkona-fæstningen var vendernes udgangspunkt, når byerne ved Østersøen skulle plyndres. I dag er det en oplagt turistattraktion, hvor I blandt andet finder kongetrappen, der starter ved stranden og går op ad de høje kalkklinter, hvor borgen tidligere lå. Det er ikke muligt at køre i bil til stedet, så det kræver en lille gåtur på et par kilometer. 

 

En ferie i Nordtyskland kan noget helt specielt, og det er ikke for sjov, at Rügen var et af kansler Bismarcks yndlingssteder i Tyskland. I dag kan man endnu føle badestedernes nostalgiske charme. Endnu mere nostalgi giver Rasender Roland, en mere end 100 år gammel smalsporet jernbane, der bringer feriegæsterne til de forskellige badesteder på øen med en fart på 30 kilometer i timen.

 

Foruden 60 kilometer fin sandstrand har Rügen meget at byde på rent landskabeligt, blandt andet de store nationalparker på øen. I må heller ikke snyde jer selv for at besøge den verdensberømte udsigt på kridtklipperne ved Stubbenkammer, de drømmeagtige fiskerbyer og de fornemme adelspalæer.

  

Der er også mulighed for en aktiv ferie i Nordtyskland. Oplev eksempelvis de verdensberømte seværdigheder såsom Kap Arkona og jagtslottet Granitz. 

 

Praktisk info

Ankomst er mulig alle ugens dage fra den 1. oktober 2021 til og med den 31. marts 2022. Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10.30 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med Vindrose Rejser:

  • Enkeltværelsesstillæg - 600 kr. for 3 overnatninger
  • Ekstra opredning for børn under 5 år - Gratis
  • Ekstra opredning for børn 5-15 år (inkl. morgenmad, men ikke aftensmad) - 995 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse. Der er ikke mulighed for ekstra opredning.

 

Reservation skal ske til Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk eller på tlf.: 33 13 52 23. Husk at oplyse værdibevis-ID, den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Covid-19

Vær opmærksom på, at der pt. er Covid-19-restriktioner ved rejse i Tyskland. Disse dækker blandt andet over karantæner og mundbind.

 

For et overblik over alle restriktioner samt seneste udvikling i reglerne – se Udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Vindrose Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Vindrose Rejser.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

  

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Miniferie på Alexa Hotel Rügen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail