Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Sort Sol i Tøndermarsken

Kom på en spændende heldagstur med afgang fra Fredericia - inkl. frokost på Schackenborg Slotskro, mulighed for at se Møgeltønder og Sort Sol i Tøndermarsken

Se stærene danse

Sort Sol er et af de naturfænomener, man skylder sig selv at opleve mindst en gang i sit liv. At se de gigantiske stæreflokke tegne mønstre på himlen har noget på én gang storslået og magisk over sig.

 

Denne endagstur bringer dig til Tøndermarsken, hvor du skal opleve Sort Sol i selskab med en naturvejleder.

 

Du får:

  • Heldagsudflugt - Sort Sol over Tøndermarsken

 

Turen foregår mandag den 27. september 2021 og inkluderer:

  • Bustransport t/r fra Fredericia Banegård
  • Sort sol med naturvejleder
  • Sen frokost på Schackenborg Slotskro
  • Sandwich på hjemturen
  • Rejseleder

 

Program for heldagsudflugten

Opsamling kl. 11.00 ved Fredericia Banegård og forventet hjemkomst til Fredericia Banegård kl. 21.30.

 

I samles ved banegården i Fredericia, hvor turen først går med bus til Schackenborg Slotskro, hvor der spises sen frokost. Efterfølgende er der tid til at se Møgeltønder og måske især kirken, der er en af Danmarks største landsbykirker, og hvor I kan se Danmarks ældste kirkeorgel.

 

Efterfølgende sættes der kurs mod Tøndermarsken, hvor stære fra alle landene omkring Østersøen og Norge samles i enorme flokke til træk. Stærene kommer til marsken for at æde stankelbens- og gåsebillelarver. Det er lige før stærene finder ro for natten, at de tegner de storslåede og smukke mønstre.

 

OBS: Det er vigtigt, at du husker pas. Da stærene ikke kender til landegrænser, hænder det, at de krydser grænsen og slår sig ned i den tyske del af Tøndermarsken.

 

Efter denne storslåede naturoplevelse går turen atter retur til Fredericia. Der serveres en sandwich på turen.

 

Vigtigt!

Medbring følgende:

  • Pas
  • Siddepude
  • Regntøj

 

Praktisk info

Prisen gælder for 1 person.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din tur inden for 48 timer hos GIBA Travel på mail: giba@gibatravel.dk. Husk at oplyse dit værdibevisnummer og tilhørende unikke kode. Efter henvendelse til GIBA Travel, vil du modtage en voucher, som skal medbringes på turen. 

 

Da tilbuddet inkluderer transport, er det ikke muligt at ændre eller fortryde købet.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Giba Travel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til turen, bedes I kontakte GIBA Travel på tlf.: 91 52 60 52.

 

Om GIBA Travel

GIBA Travel arrangerer kvalitetsrejser inden for områderne kultur, velvære, opera og gourmet. Rejserne indeholder oplevelser ud over det sædvanlige, har et højt fagligt niveau og henvender sig til et modent publikum.

 

Hos GIBA Travel er der fokus på de små detaljer, der gør den store forskel; at man har en fast chauffør under hele turen, at man møder dygtige og engagerede guider, og at man føler sig set og forkælet på sin rejse. Deres motto er, at rejser skal være skønne at glæde sig til, dejlige så længe, de varer, og rare at tænke tilbage på.

 

GIBA Travel er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2854

Heldagsudflugt m. Sort Sol

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail